- Konu Sahibi lirik guzel
-
Derdim onlaymış , Yazık ,çok yazık:icecream: bir sürü kitap okumuş ama yazdığım düz yazıyı bile anlıyamıyor..
Herkes nedense kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış
Hepiniz kadınsız.. Sizi kıskananda olabilirde , sizinde kıskandıklarınızda olabilir..
Bunu nedense hep unutuyoruz biz kadınlar..
Çılgın kendini kanıtlama eyleminde olan masum çocuk,volüm maksimumDerdim onlaymış , Yazık ,çok yazık:icecream: bir sürü kitap okumuş ama yazdığım düz yazıyı bile anlıyamıyor..
Hepiniz kadınsız.. Sizi kıskananda olabilirde , sizinde kıskandıklarınızda olabilir..
Aaa gruplaşma olmuş , bütün kıskanç olamayan hatunlar burda toplanmış..
Ne garip şu kadın milleti , cidden garip , herkesin onları kıskandığına nasıl kafayı takmışlarsa..
Mükemmel olup çıkmışlar..Aslında ben sadece konu sahibine yazmamıştım , orda bir bez parçasını kıskandığını ima eden iki arkadaş yazmıştı ama yazıma onlar yerine başka biri yazıp üsütüne alınınca hem sen beni kıskanıyorsuna geldi konu..
Akıl var mantık var(Tabi herkesde yok..) Neden herşeyi üstünüze alınıyorsunuz ve hem cinslerinize bu kadar nefret besliyorsunuz..?
Kurtulun şu tavırlarınızdan , Yok efendim herkes beni kıskanıyor belediye bana yardım etsin tavrınızdan..
İlk önce kendinize bakın sonra başkasını eleştirin..:1closedeyes:
yaşamayan biri anlayamaz,sizin başınıza kötü birşey gelmemiş,kıskançlığından dolayı kimse size zarar vermemiş,vermeye çalışmamış,şanslınız.ama bukdar büyük konuşmayın.hiçbir konuda.....
Çılgın kendini kanıtlama eyleminde olan masum çocuk,volüm maksimum
Lirik_güzel hanfendi "Ben kimseyi kıskanmam,herkes beni kıskanır" gibi birşey dememiş/manasınıda etmemiş..Siz anlamanız gerekenleri anlamak,okumanız gerekenleri okumak yerine fazladan birşeyler zırvalıyorsunuz..Konu başlığı altında başına gelen kıskançlık olaylarını anlatmış.Gizliden gizliye bir kan davanız var sanırım..
Yada bunlar masum çocukluğunuzdan mı?
He ya siz demek istediğimizi sürekli bilerek saptırdığınızdan,anlamadığınızdan dolayı bizde bir grup kurup Kurabiye'ye anlatalım yardımcı olalım demek istedik.Hatta face'te bile bunun grubunu kurmayı düşünüyoruz..Aaa gruplaşma olmuş , bütün kıskanç olamayan hatunlar burda toplanmış..
Ne garip şu kadın milleti , cidden garip , herkesin onları kıskandığına nasıl kafayı takmışlarsa..
Mükemmel olup çıkmışlar..
Aslında ben sadece konu sahibine yazmamıştım , orda bir bez parçasını kıskandığını ima eden iki arkadaş yazmıştı ama yazıma onlar yerine başka biri yazıp üsütüne alınınca hem sen beni kıskanıyorsuna geldi konu..
Akıl var mantık var(Tabi herkesde yok..) Neden herşeyi üstünüze alınıyorsunuz ve hem cinslerinize bu kadar nefret besliyorsunuz..?
Kurtulun şu tavırlarınızdan , Yok efendim herkes beni kıskanıyor belediye bana yardım etsin tavrınızdan..
İlk önce kendinize bakın sonra başkasını eleştirin..:1closedeyes:
Neden mesajlarımı düzenliyemiyorum ya
Aslında güzel bir noktaya değindin , Kimse kimseye zarar veremez canım
Seni kıskanan biri varsa , rahatsız oluyorsan hayatından çıkartırsın biter gider..
Konuşmazsın kaale almazsın , O karşıda kendi yaptığıyla kala kalır..
Ben hep öyle yaptım , o yüzden kimsenin zararı dokunmadı bana..
Evet örnekte de görüldüğü gibi hastalık ciddi boyutlara ulaşmış bayanlar ♥Arada bir fark var beni herkes beni kıskanıyor Belediye bana ayrdım etsin demiyorum ..:1closedeyes:
ve kimseyi kaale almıyorum
+
Art niyetle yaklaşmıyorum kimseye
Art niyetli olsam herkesin beni kıskandığını düşünürdüm.. Bazıları gibi..şakkıdı
Evet örnekte de görüldüğü gibi hastalık ciddi boyutlara ulaşmış bayanlar ♥
Olmayan/söylenmemiş cümleleri baz alarak,bilerek yanlış anlayarak kendi kendine tartışma çıkartmak isteyen bir kadının acınası hali.Anlamanızı beklemek tabiki saçmalık.Siz böyle boş boş yazdıktan sonra sonsuza kadar yazabilirsiniz,buyrun kendi kendinize konuşmaya
Evet örnekte de görüldüğü gibi hastalık ciddi boyutlara ulaşmış bayanlar ♥
Olmayan/söylenmemiş cümleleri baz alarak,bilerek yanlış anlayarak kendi kendine tartışma çıkartmak isteyen bir kadının acınası hali.Anlamanızı beklemek tabiki saçmalık.Siz böyle boş boş yazdıktan sonra sonsuza kadar yazabilirsiniz,buyrun kendi kendinize konuşmaya
kaydirigubbakcemile5
Katılıyorum...
Kadınlar arası kıskançlık vardır.
Ayrıca üstünüzdekine saçınıza makyajınıza boyunuza posunuza vs. önce alay edip mana bulan sonra arkanızdan çok güzel üstündeki deyip onu bulan çok insan tanıdım ben...
Bana da çok yapıldı...
175 boyum var diye bana düşman olan gördüm ne diyorsunuz siz ya?
:umursamaz:
Durup durup bende kusur arayan insanlar gördüm...
akannehir akannehir
Neler neler... -tatlicadiarzu-
Kadın milleti cidden çok kıskanç...
ya anlamıyorumki cnm ben bu kızları.ben aksine güzel insan severim.insanoğlu herşeyin güzelini sevmezmi? bir petshoptan evcil hayvan alırken bile tipine bakmazmıyızHayyal'im bu tiplerden çok ne yazık ki...Boyun uzun diye sana düşmanlık besleyenlerin olmasına şaşırmadım.Herkes herkesi beğenmek zorunda değil,ama kalkıp da boyuna laf ederlerse,ayağına bakarlarsa hemen,topuklu giydiysen boyu uzun bir de topuklu giymiş,iğrenç vs gibi hakaretleri eden insanlar zaten art niyetlidir.Ulaşamadıkları vasıflara çamur atmakla meşguldur böyleleri.(Yolda tanımadığınız bir insan bile bunu yapıyorsa...)Uzun boyu beğenmiyor olabilir biri,ama kalkıp da bu tür cümleleri sarf ederse niyeti zaten ister istemez açığa çıkar.Onların hasetlenmesi çok normal.İçlerindeki kini,çekememezliği bu şekilde yanısıtıyorlar.Ne diyeceksin,bol bol kıskansın dursun işte.Kendine zararı var haberi yok.Alçaldıkça alçalıyorlar...zemuszemus
Ben de karşılaşıyorum çok ,başıma da bir sürü olay geldi.Yazlıktan komşumuz, yeni taşınmışlardı.Bize geldi.Kızı varmış benle aynı yaşlarda.Yarın getireyim tanışın ,dedi.Tabi seve seve ,dedim.Kız geldi oturdu,sohbet ettik.Arada süzüyordu,sonradan anladım.Bir gün sonra plajda buluştuk.Denize girdik vs.Her şey normal.Kız diğer gün plajda yanımıza uğramadı bile.Nedeni de şuymuş:Kızın boy ve kilo takıntısı varmış.Açıkça, bana senin yanında rahat edemiyorum,dedi ve gitti.aklinialirimsmile Çok şaşırmıştım.:smiley-cool:Ben de çok şey kaybetmedim.Denizin içinde dikkat çekmek için yapmadığı şey yoktu.Zaten bana hitap edecek biri değilmiş.Kendine güvenen insan zaten denizin içinde hoplayıp durmaz,ikincisi de arkadaşlarını boyuna ve kilosuna göre seçmez.zemuszemusTek olumlu yanı açık sözlü olmasıydı.Kulakları çınlasın.kaydirigubbakcemile3
Derdim onlaymış , Yazık ,çok yazık:icecream: bir sürü kitap okumuş ama yazdığım düz yazıyı bile anlıyamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?