- Konu Sahibi lirik guzel
-
Çok şaşırdım aynı kıyafetten almak , giymek bile kıskançlık belirtisi olmuş
Bi çok kıyafettimden bi çok yakınımda vardır
Kuzenimde birşey görsem beğensem , sorarım nerden aldın bende alıyım diye
Hatta kuzenimle yada arkadaşımla alışverişe çıktığımızda aynı kıyafetleri bile aldığımız olur
Çünkü zevklerimiz aynıdır..
Hatta kıyafet konusunda kimseyi kıskanmamışımdır , çevremdekilerinde kıskandığını sanmıyorum
Altı üstü bir bez parçasıdır
Hatta geçen gün kuzenim aldığım bir hırkayı çok beğendi banada al diye tututrdu
Gittim kendi elimle aynısından aldım
Bu tür şeyler kıskançlık konusu olmaz , yapmayın , abartmayın , kendinizi kimseden üstün görmeyin..
Bir bez parçası kıskançlık konusu olamaz..
Bana göre art niyet karşılıklıdır..
Sen karşındakini art niyetli görüyorsan , sende onun kadar art niyetlisindir..
Valla sizin gibi düşünecek olsaydım şayet çevremdeki bir çok kişinin beni kıskandığını düşünürdüm
Ama ben öyle düşünmüyorum , beni örnek alıp , zevkli olduğumu düşünüyorum..
Kişi neyse karşındakinide öyle görür..
Kıskançsanız herkesin sizi kıskandığını taklit ettiğini zannedersiniz
Yani kendinizi herkesden üstün görürsünüz
Ama değilsinizdir..:1closedeyes:
Sanırım siz benim yazdıklarımı anlamadınız
Bir daha anlatmaya çalıştım ama
Yine yeniden anlatsam boş sanırım
ve ben sizin gibi değilim , neysem o , ne dediysem o
Kadın kadının kurdudur derler ya , siz sanırım en iyi örneğisiniz
Yazık , birde herkes beni kıskanıyor triplerine girmişsiniz:roflol:
Yazık..
Komik çok komik:roflol:
Sizi bu sitede ilk defa bu konuda gördüm, daha önce hiç görmedim
Yüzünüzüde , giyiminizide , nasıl kıskanabilirim sizi?
Belki gerçekte yoksunuz , belki erkeksiniz? internetten birini kıskanacak biri hiç olmadım
Şimdide olamam :1closedeyes:
Ama siz sanırım herkesi kıskanıyorsunuzki , herkes sizi kıskanıyor sanıyorsunuz
Relax olun biraz , okudunuzuda yazdığınızıda anlayın
Başkalarına sataşmayın
Hem cinslerinizle anlaşmayı , arkadaş olmayı deneyin , kıskanmayı değil!..yerimseniben
'kıskanclık' denen şey vardır kadınlar arsında.ve bunu ileri boyutlara taşıyıp,tehlikeli olabilen kadınlar da vardır.
belki siz şuana kadar hiç kıskanılmamış olabilirsiniz ama bu kadınların birbirini kıskandığı tezini çürütmeye yetmez hanımefendi.
bunu neden inatla inkar etmişsiniz anlamadım?
kendiniz yaşamamışsanız,yaşayan bir kadında mı görmediniz? burda yazılanları da mı okumadınız?
bana okulda,gelip rujumun rengini ve numarasını alan insan sayısı 3-4 kişiyi bulunca,hoşuma gider.zevkli bir insanım demekki diye düşünür,izmire gidince sana da aynısından alabilirim bile derim arkadaşıma.
çünkü gelip beğendiğini söyleyip numarasını sormuştur insan gibi.
fakat,arkamdan 'dudaklara bak fosforlu pembe' diye alaycı konuşan insanın 1 hafta sonra aynı renk bir rujla ortalarda gezindiğini gördüğümde buna kıskanclık derim ben.
bizler de her üstümüzde başımızda olanı alana, 'a bizi kıskanıor' demiyoruz burada.bu kendini yukarıda görmeye girer.
kavramları karıştırıyorsunuz.
'kıskanclık' denen şey vardır kadınlar arsında.ve bunu ileri boyutlara taşıyıp,tehlikeli olabilen kadınlar da vardır.
belki siz şuana kadar hiç kıskanılmamış olabilirsiniz ama bu kadınların birbirini kıskandığı tezini çürütmeye yetmez hanımefendi.
bunu neden inatla inkar etmişsiniz anlamadım?
kendiniz yaşamamışsanız,yaşayan bir kadında mı görmediniz? burda yazılanları da mı okumadınız?
bana okulda,gelip rujumun rengini ve numarasını alan insan sayısı 3-4 kişiyi bulunca,hoşuma gider.zevkli bir insanım demekki diye düşünür,izmire gidince sana da aynısından alabilirim bile derim arkadaşıma.
çünkü gelip beğendiğini söyleyip numarasını sormuştur insan gibi.
fakat,arkamdan 'dudaklara bak fosforlu pembe' diye alaycı konuşan insanın 1 hafta sonra aynı renk bir rujla ortalarda gezindiğini gördüğümde buna kıskanclık derim ben.
bizler de her üstümüzde başımızda olanı alana, 'a bizi kıskanıor' demiyoruz burada.bu kendini yukarıda görmeye girer.
kavramları karıştırıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?