• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

Benim de başıma çok geliyor...
Bu işyerine ilk başladığım zamanlar bir kadın (benden 5 yaş filan büyük) saçını her gün yapıyor musun demişti. Yooo dedim. Her gün duş alıp kurutuyorum.
Ay ne gerek var vs demeler süzmeler....
Lisedeyken, aramızın iyi olduğu kızlar rüyamsın senin 2 bacağın benim 1 bacağım şişmanla vs deyip beni kırmaya çalışırlardı...
Kimi de kırvırcık saçlarım var diye gelip sorarlardı. Sen saçına perma yaptırdın değil mi derlerdi hayır derdim atma hadi itiraf et yaptırdın değil mi diye sorup dururlardı...
Bir sınıfdaşım da (sınıf arkadaşım bile demek gelmiyor içimden.) kız benden boyum yüzünden nefret eder (ben 175 im o 142 filandı.) sürekli boyum hakkında atıp tutardı çok uzunmuşum vs...
Kendisinin de boy kompleksi yüzünden 195 boyunda sevgilisi varmış çok sonradan öğrendim.
:roflol:
Sonra üniversitedeyken benim için hep yanımda ay ne zayıf bileklerin kopacak vs derlerdi...
Ben uzaktayken de rüyamsın ın fiziği çok düzgün diyorlarmış samimi bir arkadaşım söylemişti çok şaşırmıştım...
Ne insanlar var ya...

Nedense o çok zayıfsın diye tenkit eden insanlar deli gibi rejim yapıp kilo vermek için uğraşan ,uzun boyu eleştirenler de boyu 1.55 ken ben 1.64 üm diyen ve evde yanlızken bile topuklu terlikle dolaşan tipler oluyor...

Benim de başıma çok geliyor...
Bu işyerine ilk başladığım zamanlar bir kadın (benden 5 yaş filan büyük) saçını her gün yapıyor musun demişti. Yooo dedim. Her gün duş alıp kurutuyorum.
Ay ne gerek var vs demeler süzmeler....
Lisedeyken, aramızın iyi olduğu kızlar rüyamsın senin 2 bacağın benim 1 bacağım şişmanla vs deyip beni kırmaya çalışırlardı...
Kimi de kırvırcık saçlarım var diye gelip sorarlardı. Sen saçına perma yaptırdın değil mi derlerdi hayır derdim atma hadi itiraf et yaptırdın değil mi diye sorup dururlardı...
Bir sınıfdaşım da (sınıf arkadaşım bile demek gelmiyor içimden.) kız benden boyum yüzünden nefret eder (ben 175 im o 142 filandı.) sürekli boyum hakkında atıp tutardı çok uzunmuşum vs...
Kendisinin de boy kompleksi yüzünden 195 boyunda sevgilisi varmış çok sonradan öğrendim.
Sonra üniversitedeyken benim için hep yanımda ay ne zayıf bileklerin kopacak vs derlerdi...
Ben uzaktayken de rüyamsın ın fiziği çok düzgün diyorlarmış samimi bir arkadaşım söylemişti çok şaşırmıştım...
Ne insanlar var ya...
Kesinlikle özgüven eksikliği göstergesi bunlar...

guzel yorumun icin saol opuyorumnanaktan
senide bu kadar cok cekemdiklerine gore az degilsin yane boy saclar fizik falan super olmalı :jeyyar:

Nedense o çok zayıfsın diye tenkit eden insanlar deli gibi rejim yapıp kilo vermek için uğraşan ,uzun boyu eleştirenler de boyu 1.55 ken ben 1.64 üm diyen ve evde yanlızken bile topuklu terlikle dolaşan tipler oluyor...

Duygularıma tercüman olmuşsun...opuyorumnanaktan

Aynen öyle liyam :1ninca:
Bunu söyleyenler sürekli diyetisyene giden kilo problemi olduğu için zayıfları eleştiren tipler.
Onları birebir tanıdığım için söylüyorum.

bide zayıflara derlerya balık etli kadınları begenir erkekler diye bunu diyenlerde 100 kilo olan tipler kaydirigubbakcemile3

eveett yaa çok zayıfsın az şişmanlaa
ayhhh dökülüyorsun o belin inceliği ne öylee inanmıyorum
kıskançlıktan mı değilmi bilmiyorum
ama bunları duymaktan gerçekten sıkıldım akannehir

kendilerine olan özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor
bu tür davranışları segiliyenler bence
kendileriyle barışık olmayanlar
kendince başkalarıyla ilgili kusurları bulup
dedikodu konusu yaparlar,yada eleştirileri sert ve manasız olur
dikkate almıyorum öyle insanları
sonuçta görünen köy klavuz istemes :1closedeyes:

Duygularıma tercüman olmuşsun...opuyorumnanaktan

Aynen öyle liyam :1ninca:
Bunu söyleyenler sürekli diyetisyene giden kilo problemi olduğu için zayıfları eleştiren tipler.
Onları birebir tanıdığım için söylüyorum.

bide zayıflara derlerya balık etli kadınları begenir erkekler diye bunu diyenlerde 100 kilo olan tipler kaydirigubbakcemile3

eveett yaa çok zayıfsın az şişmanlaa
ayhhh dökülüyorsun o belin inceliği ne öylee inanmıyorum
kıskançlıktan mı değilmi bilmiyorum
ama bunları duymaktan gerçekten sıkıldım akannehir

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Doğru erkekler balık etli sevebilirler, ama buna afedersiniz söylemek zorundayım balina etliler dâhil değil!!!
:dilcikar:

bana gelen en sacma elestiride suydu soylemem lazım muhtescen biraz:kedi:
evelenince kocan tutcak yer bulamaz senin dedi ban biri :lepi:

Ona mı dert olmuş bu kaydirigubbakcemile3

Kocam belki löp löp yağ tutmaktan pek hoşlanmıyor demek lazım..:kedi: kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: şimcik sen bekarsın yaa sana böyle demişler
beni görenler direk ayy kocan sana bakmıyormu
bi sorununuz mu var,aranız iyi değil galiba
hele de yeni evli sayıldığım için
sanki dediklerinin gerçek oldunu kanıtlarcasına bakışlarda cabası
hayıırr çokk mutluyum kocam üstüme titriyor
evi dolabı dolduruyor ben yiyim diyee :1closedeyes: :asigim: :nazar:

Kıskançlıkkk sadece kıskançlıktan birbirlerini çekemezler başka neden olckki.
Biras güsel bi bayan görsünler bulundukları ortamda hemen bi kulp takarlar biri o bayan için güzel demeden.
Hemen eleştrirler tmm hoş ama o kdr da deil..
Aaa biliomusunuz geçen gün böle yapmş ayy ne kötü dimi.
Gibi cümleler duyarız hemen o bayanlardan.
Yapmayın yapmayın birascık kendinize güveninnnnnn..

Hem de senin için mi???
Sen zayıf değilsin son derece güzel vücudun var... Resimlerine baktım o kadar...
:1hug:
Zayıf çırpı gibi olsan bile kocam beni sevcek diye bıngıl bıngıl gezecek halin yok.
naniknanik

:roflol: :roflol: şimcik sen bekarsın yaa sana böyle demişler
beni görenler direk ayy kocan sana bakmıyormu
bi sorununuz mu var,aranız iyi değil galiba
hele de yeni evli sayıldığım için
sanki dediklerinin gerçek oldunu kanıtlarcasına bakışlarda cabası
hayıırr çokk mutluyum kocam üstüme titriyor
evi dolabı dolduruyor ben yiyim diyee :1closedeyes: :asigim: :nazar:

millet kafayı sıyımıs ya delikafadulden

Hem de senin için mi???
Sen zayıf değilsin son derece güzel vücudun var... Resimlerine baktım o kadar...
:1hug:
Zayıf çırpı gibi olsan bile kocam beni sevcek diye bıngıl bıngıl gezecek halin yok.
naniknanik

bu halim bile zayıf geliyor onlara :) yani anlatamıyorsun insanlara iyi tamam deyip geciyorum artık yerimseniben

moon sen pembe çoraplı kız değil misin?:utangac:Yanlış hatırlamıyorum değil mi? Halt etmiş onlar.Zayıf var zayıf var.Manken gibi derler ya ,o zayıflığı bile çekemezler.kaydirigubbakcemile3Fesatlıktan diyorlar.yerimseniben

moon sen pembe çoraplı kız değil misin?:utangac:Yanlış hatırlamıyorum değil mi? Halt etmiş onlar.Zayıf var zayıf var.Manken gibi derler ya ,o zayıflığı bile çekemezler.kaydirigubbakcemile3Fesatlıktan diyorlar.yerimseniben

evet zayıf var,zayıf varrr
orantısız zayıf olunca kötü duruyor gerçekten
kendi adıma orantısız olduğumu düşünmüyorum :umursamaz:

Back
X