A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lirik guzel
Benim de başıma çok geliyor...
Bu işyerine ilk başladığım zamanlar bir kadın (benden 5 yaş filan büyük) saçını her gün yapıyor musun demişti. Yooo dedim. Her gün duş alıp kurutuyorum.
Ay ne gerek var vs demeler süzmeler....
Lisedeyken, aramızın iyi olduğu kızlar rüyamsın senin 2 bacağın benim 1 bacağım şişmanla vs deyip beni kırmaya çalışırlardı...
Kimi de kırvırcık saçlarım var diye gelip sorarlardı. Sen saçına perma yaptırdın değil mi derlerdi hayır derdim atma hadi itiraf et yaptırdın değil mi diye sorup dururlardı...
Bir sınıfdaşım da (sınıf arkadaşım bile demek gelmiyor içimden.) kız benden boyum yüzünden nefret eder (ben 175 im o 142 filandı.) sürekli boyum hakkında atıp tutardı çok uzunmuşum vs...
Kendisinin de boy kompleksi yüzünden 195 boyunda sevgilisi varmış çok sonradan öğrendim.
:roflol:
Sonra üniversitedeyken benim için hep yanımda ay ne zayıf bileklerin kopacak vs derlerdi...
Ben uzaktayken de rüyamsın ın fiziği çok düzgün diyorlarmış samimi bir arkadaşım söylemişti çok şaşırmıştım...
Ne insanlar var ya...
Nedense o çok zayıfsın diye tenkit eden insanlar deli gibi rejim yapıp kilo vermek için uğraşan ,uzun boyu eleştirenler de boyu 1.55 ken ben 1.64 üm diyen ve evde yanlızken bile topuklu terlikle dolaşan tipler oluyor...