• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

bu soruyu bizim müdür sormuştu yer hostesi olarak havaalanda çalışırken çünkü kızlar birbirine zıt ve birbirlerine tahamülsüz olduklarını görmüştü biri ordan dedi ki

kaydirigubbakcemilehepsi en güzeli olmak istiyorda ondan erkeklerin öyle bir sorunu yok ondan onlar erkek erkeğe daha iyi anlaşıyorlar kaydirigubbakcemile2:hulya:lülülülülülü

kadının kadını çekememesine fırsatı veren kim yine biz kadınlar değilmiyiz

doğru bulmadığımız birçok şeyde susmak onların yolunu açmıyormu

daha fazlasını yapmasını fırsat vermiyormu

yanlışta olanı hep uyarmışımdır çevremde hata yapıp kalp kıran insanlar görmek istemem

bugün bir başka dostuma fesatlığı çekememezliği yapan yarın benim içinde yapacaktır

bu tarz kişilere asla pirim vermem vere vere zaten böyle olduk

kadın kadının en büyük düşmanı sanki

böyle olunca ne kazanıyorlar anlamışta değilim ego tatmin oluyor ama çevrende düşman çoğalıyor dostun kalmıyor

ne yapayım böyle yaşamı dostsuz güzel birşey yapmamış boş olmuş insan yazık böyle yaşama yaşantıya

Sende vardır,ama onda yoktur onda bu kıskançlık fesatlık yapar.bende okulda öyleyim mesela biri birine bakacaksa önce kıyafetine bakıyo baştan aşağı süzüyo utanıyorum resmen..O denilen laflarda malesef ki çekemediği için egosunu tatmin ediyo kendince.

tebrik ediyorum arkadaşım süper bi konuya değinmişsin vereliniortak
o kadar çok varki böyle bayağı sıradan kadınlardan sözleriyle taciz etmeseler bakışlarıyla sizinle konuşurken mimikleriyle belli ederler hasetliklerinii.. başlarda canımı çok sıkardı böyleleri sonra alıştım gülüp geçmeye aptallıklarına karaktersizliklerine vermeye başladım.. ama Korkuyorum da ben bunlardan Allah kem gözlerinden nazarlarından korusun :nazar:

benim en yakin arkadasim dedigim insan sakayla karisikta olsa bende olmayan sendede olmasin diyebildi tamam belki baskalarinda olan sende olmayan ilgi cekiyor olabilir ama bukadarida fazla en iyisi hic bir disiyle fazla baglantiya girmiyceksin annelerimiz haric tabi:umursamaz:

Kadınlar neden birbirini çekemez benimde hiç anlamadığım bişey :sm_confused:
Benimde bu konuyla ilgili yaşadığım çok şey var ama en şaşırdıklarımdan bikaç tanesini yazayım; eski çalıştığım yerde patron beni çok seviyodu o zamanlar bi oğlum olsa Ally'i kaçırmazdım dedi o anda orda çalışan kızın ki oda 37 yaşındaki kız neyse suratı kıpkırmızı oldu o kadar bozuldu ki yemekte bile bana bişey diyen birisine aa sen x beyin gelin adayıyla ne biçim konuşuyosun dedi surat asarak :bbo:
Bi keresindede komşular bizdeydi yemek yiyoduk ben biraz oburum üç tabak yemek yedim komşumuz kadın bana sinirli sinirli baktı neresine yiyo ay dedi bi dövmediği kalmıştı....
yine aynı kadın bana 1-2 kilo vermiştim gebercek gibi olmuşsun dedi :1shok: bu arada kızıyla ikisinin zayıflamak için yapmadığı şey kalmadı :delphin: gebercek gibi ne demek ya :delphin:

Kadınlar neden birbirini çekemez benimde hiç anlamadığım bişey :sm_confused:
Benimde bu konuyla ilgili yaşadığım çok şey var ama en şaşırdıklarımdan bikaç tanesini yazayım; eski çalıştığım yerde patron beni çok seviyodu o zamanlar bi oğlum olsa Ally'i kaçırmazdım dedi o anda orda çalışan kızın ki oda 37 yaşındaki kız neyse suratı kıpkırmızı oldu o kadar bozuldu ki yemekte bile bana bişey diyen birisine aa sen x beyin gelin adayıyla ne biçim konuşuyosun dedi surat asarak :bbo:
Bi keresindede komşular bizdeydi yemek yiyoduk ben biraz oburum üç tabak yemek yedim komşumuz kadın bana sinirli sinirli baktı neresine yiyo ay dedi bi dövmediği kalmıştı....
yine aynı kadın bana 1-2 kilo vermiştim gebercek gibi olmuşsun dedi :1shok: bu arada kızıyla ikisinin zayıflamak için yapmadığı şey kalmadı :delphin: gebercek gibi ne demek ya :delphin:

Arkadaşım senin anlattıkların yne iyimiş.Ben iki işyerinden de kadınlar nedeniyle ayrıldım.İkisin de kendim çıktım son işimde ise yine bir kadınla çalışmak zorunda kaldım ve beni işimden etti işten çıkardı.Benim saçlarım uzun diye kadın da gidip postiş yatırdı saçına kadın milleti birbirini hiç çekemiyor bunu yaşayanlardan biriyim.Sürekli ezsmeye çalışıyorlar.Hele bir de güzel ve çalışkansanız.Sizi diğer erkeklerden bile kıskanıyorlar.Sanki o erkekler kocaları.Böylelerini Allah ıslah etsin...

Bir kadının kompleksleri varsa başkasını asla çekemez. Kendiyle barışık değilse, bakışlarıyla bile yer bitirir. Oldum olası kadınları kendime dost görmemişimdir çünkü bilirim ki kadından kadına dost olmuyor. Olanlar da tamamen komplekslerinden arınmışlardır.

Sürekli yaşadığım şeyler şöyle ki kadınlar birbirini kesinlikle çekemiyor.
Aile dostumuzun kızı var, aynı üniversiteye gidiyoruz. Geçen sene onun 4 tane dersi kaldı bütünlemeye gitti benimse hiç kalmadı geçen gün bana açık açık 'Sen dersten kalmadın ben kaldım ya sana sinir oldum' dedi. Ben zayıfım o ise baya iri, bana sürekli 'bu ne yaa kopacaksın' diyor ama kendisi kimsenin yanında tartıya çıkmıyor ve sürekli kendisinin minyon yapılı olduğunu söylüyor boyu 1.70 kilosu 72 nasıl minyon artık siz düşünün :D . Ayrıca onun göğüsleri çok küçük olduğu için sürekli bana 'senin göğüslerin vücuduna göre çok büyük iğrenç duruyor' diyor. Kendisi barlardan çıkmaz yurda uğramaz erkek arkadaşında kalır, annesiyle telefonda konuşurken 'rakun sürekli orda burada geziyor diyor' -ki benim gece 10 dan sonra dışarıda olduğum görülmemiştir- Son olarakta ben ehliyet kursuna yazıldım o yazılmadı diye benimle konuşmuyor.
Daha o kadar çok şey var ki aklıma gelmiyor. Eskiden sinirden çıldırırdım artık hiç umrumda değil kendi kompleksleriyle yaşasın.

Neden bu konuyu açtım,çünkü bu kadar çok bayanın olduğu bir yerde yapılan yorumlardan hareketle belki bir sonuca varabileceğimi düşünüyorum.Basit bir örnekle düşüncelerimi dile getirmeye çalışıcam.Birbirlerini hiç tanımayan bayanların anlam veremediğim davranışlarına şahit oluyorum.Diyelim ki yolda yürüyorsunuz karşınızdan ya da arkanızdan ilerleyen bir bayan hiç umursamadan sizin hakkınızda yorum yapıyor üstelik sizin duyduğunuzu bile bile.Zaten amacı da size duyarmak.Ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar fesat olmuş.:1no2: Bayan ,bayan hakkında eleştiri yapsa da bu sözlü tacize girer ve ispatladığınız taktirde bu cezası vardır.:mymeka: Şimdi soruyorum sizlere sizin de başınıza bu tür olaylar geliyor mu?Tepkiniz ne oluyor?Hepimiz bayanız birbirimiz hakkında yorum da yaparız ama o kişiye duyurmayacak şekilde .Kaldı ki güzel giyinmiş ,hoş olmuş birine de aa ,güzel durmuş demesini de biliriz.:oklava: Bu insanlar ne istiyor amaçları ne ben anlamıyorum :sm_confused: Yorumlarınızı ya da başınıza gelen olayları paylaşırsanız sevinirim

açtığın konuyu çok beğendim. bakımlı, güzel, dikkat çeken bir tipsen düşmancasına bakan kadınlar oluyor. bazen erkek bakışından bile daha fazla rahatsız eden bi durum oluyor bu. görmezden gelmeye çalışmaktan başka yapılacak bir şey yok sanırım.
dünyayı anlamaktan mahrum insanlar bunlar. görgüsüz, kıskanç ve benciller. başkalarının iyiliğini hatta varlığını istemeyen bir "insana" ne denebilir ki!!! havale edeceğin yer belli...

kızlar bu konu benimde acaip canımı sıkıyor
eşim bile farketmiş alışveriş merkesinde gezerken kadınlar neden birbirine böyle düşmanca bakıyor diye soruyor
yanımızdan gecen bazı kadınlar öyle fena bakış atıyor ki sanki can düşmanlarıyım
bir de iş yeri meselesi var ben ögretmenim kızlar evliyim ve bir cocugum var
okuldaki hatunlar sürekli yok neden böyle zayıfsın yemiyomusun hiçbişe
deyip duruyor
en tuhafı da kadınlardaki şu sacma anlayış niye bu kadar süsleniyosun ki evlisin sen ne alakası var ya insan bakımı süsü başkaları için mi yapıyor sadece ben aynaya bakınca kendimi iyi hissetmek isterim kendimi önce ben begenmeliyim
ben hergün bu lafları duyuyorum niye makyaj yapıyosun burası köy niye düğüne gider gibi giyiniyorsun ki okulda öyle abartı şeyler giymem sadece onlar gibi umursamaz deglim
saclarımı yapmayı seviyorum bu yüzden uzun ona da laflar nerden zaman buluyosun sacını yapmaya sen cocuga bakmıyosundur allah bilir
böyle iğneler artık hiç umursamıyorum ben

güzel bir konu...elin yüzün düzgün ise ...kendine bakıyor isen...karnını doyuracak ihtiyaçlarını giderecek kadar kazancın varsa...kocan ve çocuklarınla huzurlu bir yaşam sürüyorsan...kimsenin yanında durumundan şikayet etmiyor acizlenmiyorsan...sorunlarını kendin çözüp ....halledebiliyorsan ....ve en önemlisi de gülümseyebiliyorsan....kadınların seni çekememesi için en büyük nedendir...
yıllar evvel üçüncü bebeğimi dünyaya getirdiğimde eşim ikinci el normal bir arac almıştı bana...iş nedeniyle sık sık şehir dışına çıkıyordu ve ben üç tane çocuğa tek başıma yetmek zorundaydım...çalışmıyordum.....birgün bahsi geçmiş işyerinde demişler ki eşinizi gördük çocuklarla alışveriş merkezine geldi araba almışsınız diye....eşim de evet demiş ....oradan hiç tanımadığım beni de tanımıyan bir hanım....nasıl böyle birşey yaparsınız bunca yıldır çalışıyorum hiçbirşeyim yok daha eşim de bana almadı demiş... devam etmiş hem de bir ev kadınına diye.....
bebeğin aşıları için götürmüştüm ...tabi hemen aşıları yapıldı babası ve mesai arkadaşları çok ilgilendiler bende herkese hevesle anlatıyorum bebeğimi...o hanım yanıma geldi oturdu ve dedi ki....geçende bahsiniz geçti ...eşiniz size araba almış ...kendisine de söyledim nasıl alırsınız diye ...size de söyliyeyim o gün gözüme uyku girmedi bu yüzden
:1shok::bbo:
malesef hasta derecede kıskananlar olabiliyor ...kıskandığı yetmiyormuş gibi de gelip size söyleyen olmadı eşinize söyliyenler bile ...
eskiden çocukluğumda bir ninemiz vardı komşu...derdi ki ...bir deliden korkarım bir çocuktan korkarım...birde kadından korkarım.buyrunnnnnnnnn....deli naptığını bilemez ..çocuk ise masumdur sabidir başına bişey gelmesin düşmesin hastalanmasın diye korkulur....kadın ise.........varın gerisini siz getirin..

eşim bile farketmiş alışveriş merkesinde gezerken kadınlar neden birbirine böyle düşmanca bakıyor diye soruyor
yanımızdan gecen bazı kadınlar öyle fena bakış atıyor ki sanki can düşmanlarıyım
deyip duruyor
en tuhafı da kadınlardaki şu sacma anlayış niye bu kadar süsleniyosun ki evlisin sen ne alakası var ya insan bakımı süsü başkaları için mi yapıyor sadece ben aynaya bakınca kendimi iyi hissetmek isterim kendimi önce ben begenmeliyim
ben hergün bu lafları duyuyorum niye makyaj yapıyosun burası köy niye düğüne gider gibi giyiniyorsun ki okulda öyle abartı şeyler giymem sadece onlar gibi umursamaz deglim
saclarımı yapmayı seviyorum bu yüzden uzun ona da laflar nerden zaman buluyosun sacını yapmaya sen cocuga bakmıyosundur allah bilir

evlisin neden süsleniyosun ne demekmiş yaa?!!!

Son düzenleme:
deyip duruyor

ben de öğretmenim ve öğretmen bayanlar çok geri kafalılar. kendini yetiştirmiş bayan öğretmen çok nadir maalesef. varsa yoksa dedikodu, kaynana görümce davaları...:kızgın:

sana karşı bu şekilde konuşmalarına neden izin veriyorsun ki!

ben de öğretmenim ve öğretmen bayanlar çok geri kafalılar. kendini yetiştirmiş bayan öğretmen çok nadir maalesef. varsa yoksa dedikodu, kaynana görümce davaları...:kızgın:

sana karşı bu şekilde konuşmalarına neden izin veriyorsun ki!
canım gereken seyleri söylüyorum ama ben öyle cok sinirlenmedikçe cok sert konuşmam söyleiycem en agır lafları bile gülümseyerek söylerim iş ortamında gerginliği kavgayı kaldıramıyorum
bana bunları söyleyen insanları cok takıyor degilim aslında alıştım ben
ama onlar için üzülüyorum
aslında söyle düşünüyorum insanların görüşlerine hayatında kapladıkları yer kadar deger vereceksin onlar kim ve hayatımda ne kadar yer kaplıyorlar akannehir
evlenince sal kendini sacını bile tarama ama karsında öyle yapmayan biri varsa ona saldır zayıf kişilik belirtisi
aynı şey bir arkadaşımın başına geldi ona sen evlisin cocugun var bu kadar gösterişli giyinme topuklu giyme yanlış anlaşılır gibi sacma laflar ettiler

evet kapladıkları alan kadar değer vereceksin ama kaplamadıkları yer kadar da konuşmalarına izin vermeyeceksin. ben artık uzmanlaştım bu konuda gerginlik yaratmadan her istediğimi söyleyebiliyorum. ve biraz da sert olunca iş tamamdır. Çok üzgünüm çoook

bi insan grubu sadece ve sadece bazı ev hanımlarının formatında konuşabilir mi ya!? biraz farklı olsa konu, kalıyorlar öyle, sanki o fizikleri kimyaları okuyan onlar değil. hayret vallahi yazık.

hele bi de kız öğrencilerin saçına başına takan bayanlar var kiiiii, sanki iş güç yok kızlar süslenmeseler her şey yoluna girecek.:kızgın:

şahsen dar kafalı insanların ihtiyacı olan şeyin güleryüz değil, akıllarını başlarına getirecek biri olduğunu düşünüyorum. o da sensin öğretmenim. opuyorumnanaktan

Back
X