- Konu Sahibi lirik guzel
kızların ya da erkeklerin hiç farketmez beni baştan aşagıya süzmelerinden çok rahatsız oluyorum helede insanların o kustah bakışları yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir konu...elin yüzün düzgün ise ...kendine bakıyor isen...karnını doyuracak ihtiyaçlarını giderecek kadar kazancın varsa...kocan ve çocuklarınla huzurlu bir yaşam sürüyorsan...kimsenin yanında durumundan şikayet etmiyor acizlenmiyorsan...sorunlarını kendin çözüp ....halledebiliyorsan ....ve en önemlisi de gülümseyebiliyorsan....kadınların seni çekememesi için en büyük nedendir...
yıllar evvel üçüncü bebeğimi dünyaya getirdiğimde eşim ikinci el normal bir arac almıştı bana...iş nedeniyle sık sık şehir dışına çıkıyordu ve ben üç tane çocuğa tek başıma yetmek zorundaydım...çalışmıyordum.....birgün bahsi geçmiş işyerinde demişler ki eşinizi gördük çocuklarla alışveriş merkezine geldi araba almışsınız diye....eşim de evet demiş ....oradan hiç tanımadığım beni de tanımıyan bir hanım....nasıl böyle birşey yaparsınız bunca yıldır çalışıyorum hiçbirşeyim yok daha eşim de bana almadı demiş... devam etmiş hem de bir ev kadınına diye.....
bebeğin aşıları için götürmüştüm ...tabi hemen aşıları yapıldı babası ve mesai arkadaşları çok ilgilendiler bende herkese hevesle anlatıyorum bebeğimi...o hanım yanıma geldi oturdu ve dedi ki....geçende bahsiniz geçti ...eşiniz size araba almış ...kendisine de söyledim nasıl alırsınız diye ...size de söyliyeyim o gün gözüme uyku girmedi bu yüzden
:1shok::bbo:
malesef hasta derecede kıskananlar olabiliyor ...kıskandığı yetmiyormuş gibi de gelip size söyleyen olmadı eşinize söyliyenler bile ...
eskiden çocukluğumda bir ninemiz vardı komşu...derdi ki ...bir deliden korkarım bir çocuktan korkarım...birde kadından korkarım.buyrunnnnnnnnn....deli naptığını bilemez ..çocuk ise masumdur sabidir başına bişey gelmesin düşmesin hastalanmasın diye korkulur....kadın ise.........varın gerisini siz getirin..
Bazı kadınlar var ki çok tehlikeli.Gözlerini hırs bürüyor adeta.Kız arkadaş sayısı ne kadar az ise o kadar mutlu okuyorsunuz.kaydirigubbakcemile3 Erkek arkadaş çoğu kız arkadaşa tercih edilir hale geldi artık.şutarafagitti