• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

kızların ya da erkeklerin hiç farketmez beni baştan aşagıya süzmelerinden çok rahatsız oluyorum helede insanların o kustah bakışları yok mu

güzel bir konu...elin yüzün düzgün ise ...kendine bakıyor isen...karnını doyuracak ihtiyaçlarını giderecek kadar kazancın varsa...kocan ve çocuklarınla huzurlu bir yaşam sürüyorsan...kimsenin yanında durumundan şikayet etmiyor acizlenmiyorsan...sorunlarını kendin çözüp ....halledebiliyorsan ....ve en önemlisi de gülümseyebiliyorsan....kadınların seni çekememesi için en büyük nedendir...
yıllar evvel üçüncü bebeğimi dünyaya getirdiğimde eşim ikinci el normal bir arac almıştı bana...iş nedeniyle sık sık şehir dışına çıkıyordu ve ben üç tane çocuğa tek başıma yetmek zorundaydım...çalışmıyordum.....birgün bahsi geçmiş işyerinde demişler ki eşinizi gördük çocuklarla alışveriş merkezine geldi araba almışsınız diye....eşim de evet demiş ....oradan hiç tanımadığım beni de tanımıyan bir hanım....nasıl böyle birşey yaparsınız bunca yıldır çalışıyorum hiçbirşeyim yok daha eşim de bana almadı demiş... devam etmiş hem de bir ev kadınına diye.....
bebeğin aşıları için götürmüştüm ...tabi hemen aşıları yapıldı babası ve mesai arkadaşları çok ilgilendiler bende herkese hevesle anlatıyorum bebeğimi...o hanım yanıma geldi oturdu ve dedi ki....geçende bahsiniz geçti ...eşiniz size araba almış ...kendisine de söyledim nasıl alırsınız diye ...size de söyliyeyim o gün gözüme uyku girmedi bu yüzden
:1shok::bbo:
malesef hasta derecede kıskananlar olabiliyor ...kıskandığı yetmiyormuş gibi de gelip size söyleyen olmadı eşinize söyliyenler bile ...
eskiden çocukluğumda bir ninemiz vardı komşu...derdi ki ...bir deliden korkarım bir çocuktan korkarım...birde kadından korkarım.buyrunnnnnnnnn....deli naptığını bilemez ..çocuk ise masumdur sabidir başına bişey gelmesin düşmesin hastalanmasın diye korkulur....kadın ise.........varın gerisini siz getirin..

eşiniz ne demiş ona?kaydirigubbakcemile4

genelde bu kıskanan kadınlar koplesskli kendinden güzelini zekisini
durumu ondan iyi olanı göörünce çıldırıyoooo...ben böyle tipleri kayde bile almıyorum..umrumda bile degill..çünküü demekkii güzelim başarılıyımki kıskanıyorum..çatlaaaaaaazemuszemus

kadinlar genel olarak kendilerinden daha zeki, daha basarili, daha guzel, daha sansli kisacasi sahip olduklarindan daha ustun ozellikleri olan kadinlari kiskanirlar ve cekemedikleri icin o kiside kotu taraflar bulmaya calisirlar...cok basit bir davranis bu, aksine kadinlar birbirlerini yermek yerine guzel yanlar bulmalidir bence, hemcinslerim basarili, zeki, guzel olsun isterim ben

tanrı kadınlara şeytani duyguları daha fazla vermiştir,bence ilk sebebi bu...

ikinciside çoğu kadın etrafındakileri süzmekten kendi vasıflarının,yeteneklerinin farkına varmadan yaşar gider....
yani diğerlerine harcadığı eforu aslında kendisi için harcasa mükemmmel şartlarda olur bence....

Bazı kadınlar var ki çok tehlikeli.Gözlerini hırs bürüyor adeta.Kız arkadaş sayısı ne kadar az ise o kadar mutlu okuyorsunuz.kaydirigubbakcemile3 Erkek arkadaş çoğu kız arkadaşa tercih edilir hale geldi artık.şutarafagitti

bir anlasam nedenini.çözemedim. bu hisler bende olmadığı için belki anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
insanlar bakarken mimiklerini dahi kontrol edemiyor.o sırada aynada o suratlarını görmelerini istiyorum bazen.
birilerinin uyandırması gerek sanırım kendilerine gelmeleri için.normalde çok sakin ve tartışmaktan insanlarla laf dalaşına girmekten
hiç hoşlanmayan bir insanım.önceden tepkisiz güler geçerdim ama artık
abartanlara cevap vermek gerekiyorki toparlanıp kendilerine gelsinler diye düşünüyorum.
geçen sabah işe gitmek için evden çıktım geç kaldığım için koştura koştura yürüyorum o kadarda gerginimki kafamda bin tane düşünce...
karşıdan bir kadın geliyor ama böylesi bir modele hiç rastlamamıştım bir daha rastlamam sanırım.hastalıklı tipler gibi nasıl süzüyor.
zaten sinirliyim o sabah sessizliğinde bir bağırdım dibinde ''bak bak örnek al kendine. bir şeyler öğren'' diye.garibim hiç beklemiyodu heralde aynı yüz ifadesiyle arkasına
baka baka gitti cevap da veremedi.:bbo:sinir falan kalmadı tabi bende.hem benden beklenmeyecek çemkirik halime hem kadına gülmekten bi hal oldum.kaydirigubbakcemile3

Bazı kadınlar var ki çok tehlikeli.Gözlerini hırs bürüyor adeta.Kız arkadaş sayısı ne kadar az ise o kadar mutlu okuyorsunuz.kaydirigubbakcemile3 Erkek arkadaş çoğu kız arkadaşa tercih edilir hale geldi artık.şutarafagitti

evet benim de o yüzden çok fazla bayan arkadaşım yok erkek de çok yok ama bayanlar gerçekten değişik oluyorlar ben onların ne yapmak istediklerini çok ii bildiğim için bayanları çok iyi tanıdığım için sanırım onlarla pek samimi olamıyorum çünkü tek dertleri kim ne almış kim ne takmış en cahilinden en okumuşuna kadar öyle hatta okumuş olanlar çok daha cahiller onların bu hallerine acıyorum inanın ki ama sosyal içerikli bir konuda fikirlerini sorsanız tık diyen yok o konuşan ağızlar iki kelimeyi biraraya getiremiyor çok acı bir durum ama öyle işte

Harbi yaw bazı tipler niye çekemezler. Allah'ım düşünün ben nişanlandım bi arkadaşımlada nişanı falan konuluyorduk oradaki bi başka arkadaşta bana ne dese beğenirsiniz boşuna sevinme bi tekmeyi yersen görürsün gününü dedi ben şokk tabii.Ayrıca ben nişanladım tek kelime olumlu bişey söylemedi bi hayırlı olsun bile demedi. Halada şaşarım aklıma geldikçe. Ayrıca nişanıma gel diye aramıştım gelmedi niye gelmedin kız dedim aynen cevap şu: Ya bende o gün, bugün bişey unuttum ama önemli bişey değil demek diyordum meğer senin nişanın varmış dedi. Allahın şuursuzu ya.:roflol:

Gözlemlerime dayanarak şunları da ekleyebilirim bu konu ile ilgili olarak.
Kadınların çoğu kendileri ile barışık değil.Kendilerini beğenmedikleri için kendinden daha güzel olanı ,daha fazla vasıflara sahip olanı çekemiyorlar.Hatta kinlenenler bile oluyor.Bu inkar edilemeyecek bir gerçektir.Özgüveni olan bir insan, bu tür hesapların peşine düşmez.:delphin:Kıskançlık insani bir davranış değildir bana göre.Kadınlar özellikle bu duygudan arınsa onun yerine daha yapıcı olup ''imrenseler'' ne güzel olur?!
Kadın; kıskançlığının esiri olup ,başka bir kadını sağda solda ''O mu güzel? ,O mu başarılı? vs vs.. diye eleştirince komik duruma düşer.kaydirigubbakcemile3 Bence bu şekilde davranarak kendini iyice küçültür,niyetinin hiç iyi olmadığını ,fesat olduğunu ister istemez çevresine belli eder.Ne yazık ki bazı kıdınlar bu konuda çok hırslı.Kendinden iyi olanı hazmedemiyorlar.:delphin: Kalplerine iyilik tohumu serpilse de biz de bu hemcislerimizden kurtulsak.kaydirigubbakcemile3
Örnekleri o kadar çok ki...Sırtınıza giydiğiniz bez parçası ,baştan aşağıya onun tarafından süzülür.Rahatsız olursunuz bakışlarından.İçinden bu elbiseyi ben giysem ne çok yakışır ,ona yakışmamış ,diye geçiriyordur belki de...Bazen elbiseye çamur atar.Sonra yana yakıla gider aynısını alır.kaydirigubbakcemile2 A kişisi iltifat yağmuruna tutulurken,elbiseyi yana yakıla arayıp bulan ,üstüne geçirip arz-ı endam eden B kişisi de tek bir iltifat alamayınca dünyası yıkılır.Hayatta tek yaptığı şey taklit etmektir.kaydirigubbakcemile3 Övgü almak istiyorsa başkasını basamak olarak kullanıp,ona kin duyması gerekmez.bayanssulusmile

Hazımsız ve fesat olan insanlar ne düşünürlerse düşünsünler..Dilleri başka dese de yüzyüze gelince gözleri gerçekleri saklayamıyor....zemuszemus

Bence bu konu tamamıyle insan yapısıyla alakalı,

Kıskançlık herkesde ; halbuki Allah herkesi ayrı güzellik ayrı bir kalite vermiştir.
Walla ben iyi güzele bayılıyorum ne mutlu ne güzel , birşey kötüysede söylüyorum okadar .bayanssulusmile

öz güven eksikliği,kıskançlık,hazımsızlık,veee meyve veren ağaç taşlanır...
hep bir adım daha önde olma çabası
neye göre önde,kime göre önde yada yarışmı var bizmi farketmedik
böle kişiler poligona çevirmişler hayatlarını resmen
her alanda rastladım,her alanda bi kaç tane çıktı karşıma
kıskançlıkları gözlerinden okunurken,yüzlerinde sahte gülücükler..
isteselrde bırakamazlar bu huylarını onu da anladım
kıskançlık yiyip bitirir onları içteen içee...
ama en güselide onların bu kıskançlıkları kendilerini küçük düşüyor
bunu da gözlerimle gördüümm :delphin:

İşim gereği hemen hemen hergün şahit oluyorum böyle şeylere...heleki eğer kadın bakımlıysa birde tamam...çıkan nüşterinin arkasından giren diğer müşteri hemen başlıyo bişeyler söylemeye yorumlar yapmaya eleştirmeye.kesinlikle çekememezlik oluyo kadınlar arasında...:olmaz:​

Tüm yazılanlardan şöyle bir sonuç çıkarsak doğru olur mu acaba?
''Güzellik başa beladır.'' kaydirigubbakcemile3
Gerçekten de öyle...Yeteneklerimizin,maddi zenginliklerimizin bile üzerinde farklı ve önemli bir değerdir bu durumda güzellik.Anlatılanlarda ,verilen tüm örneklerde fiziksel güzellik ön plana çıkmış durumda.Farklı olan hemen hedef noktasına oturtuluyor er ya da geç.Mağazada bile birkaç dakika gördüğü bir kadını çekemeyebiliyor.kaydirigubbakcemile3Çok komik gerçekten.Hazımsızlığını belli ederek kendini küçültüyor,ama farkında değil.ohaoldumsmile Çünkü gözünü hırs bürümüş resmen.Hiçbir şeyi gözü görmüyor,kulağı işitmiyor.O kadar hırslanıyor ki,kendi dediklerini bile duyamıyor.kaydirigubbakcemile3

bu binlerce yıl önce atılan genetik kodlarımızla alakalı olabilir, alan belirleme, alanına giren hemcinsini, kendi, erkeği ve çocukları için tehtid olarak algılayıp saf dışı etmeye çalışma halibilmiyorumkismile
bu günlerde çok bbc belgeseli izledim galiba:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu konuda bilimsel verilere de ihtiyacımız var.Konuyu bilimsel verilerle destekledik sayende . kaydirigubbakcemile3 İyi de oldu.:kedi:
Ama benim genetik kodlarımda bir hata var sanırım.kaydirigubbakcemile3 Zerre kadar kıskançlığım yoktur hemcislerime karşı.olumunekankayizsmile

Back
X