• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

aslına bakarsan bu topikte senin ve diğer arkadaşların verdiği örneklerle bilimsel verilerin bir bağdaşabilirliliği yok bence, burdaki örnekler tamamen özgüven eksiği olan kadınlarla alakalı

açıksası gerçek hayatta yorum yapabilirsin anlam verebilirsin ama yani nickten başka hiçbirşeyin görülmediği sanal alemdeki kadın çekişmesini anlamam imkansız ki burda bol bol şahit oluyoruz
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

[/COLOR]
Bu konuda bilimsel verilere de ihtiyacımız var.Konuyu bilimsel verilerle destekledik sayende . kaydirigubbakcemile3 İyi de oldu.:kedi:
Ama benim genetik kodlarımda bir hata var sanırım.kaydirigubbakcemile3 Zerre kadar kıskançlığım yoktur hemcislerime karşı.olumunekankayizsmile

sırf senin kodlarında değil lirik güzel benimde kodlarımda var o hata
bende hayatta kıskanmam hatta bazen gurur duyarım
vayy bea kadın neleri başarmış diye
hemcinsim sonuçta düşmanım değil :delphin:

aslına bakarsan bu topikte senin ve diğer arkadaşların verdiği örneklerle bilimsel verilerin bir bağdaşabilirliliği yok bence, burdaki örnekler tamamen özgüven eksiği olan kadınlarla alakalı

açıksası gerçek hayatta yorum yapabilirsin anlam verebilirsin ama yani nickten başka hiçbirşeyin görülmediği sanal alemdeki kadın çekişmesini anlamam imkansız ki burda bol bol şahit oluyoruz

oo o ayrı bi konu saten chesscim burda görmediği halde kıskananları bırak
tahmin yapıp yaptığı tahmin üzerinden yorum yapanlarda var
yani yaptığı saçma tahmine kendinide inandırmış öle diyee kaydirigubbakcemile3

oooo cınım yeni nickin yakışmış, hem asi hem şehirlikaydirigubbakcemile3

saool canım beniim bende beğendim yeni nickmii opuyorumnanaktan
hıı bu arada perşembe topikte buluşalım burası yeri değil ama :kedi:

evet buluşup garfield in kritiğini yaparız saat 8 dekaydirigubbakcemile3

pardon lirik, son valla
kaydirigubbakcemile3

Burda da oluyordur elbette,belki başıma bile gelmiştir.kaydirigubbakcemile3 Reelde karşılaşıyoruz sık sık bu tür kadınlarla,ama sanalda olunca insan anlam veremiyor.fisfisfis
Bence de özgüven eksikliği ile ilgili bir durum.Genelde psikolojik durumlardan biri olan yadsıma ile tepki verilir.kaydirigubbakcemile3 Varolan yok sayılır.boshayallersmile
Hazımsızlığı zarar vermiyorsa benim için sorun olmaz.Kıskandı ,der geçerim gerçek hayatta.aklinialirimsmile

Burda da oluyordur elbette,belki başıma bile gelmiştir.kaydirigubbakcemile3 Reelde karşılaşıyoruz sık sık bu tür kadınlarla,ama sanalda olunca insan anlam veremiyor.fisfisfis
Bence de özgüven eksikliği ile ilgili bir durum.Genelde psikolojik durumlardan biri olan yadsıma ile tepki verilir.kaydirigubbakcemile3 Varolan yok sayılır.boshayallersmile
Hazımsızlığı zarar vermiyorsa benim için sorun olmaz.Kıskandı ,der geçerim gerçek hayatta.aklinialirimsmile

hayır bide özgüven eksikliği kendini dev aynasında görme şeklinde ortaya çıkyo ya, o zaman çok gülüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayır bide özgüven eksikliği kendini dev aynasında görme şeklinde ortaya çıkyo ya, o zaman çok gülüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu da benim için sorun olmaz.Öyleleri sizin yanınızda zaten kendini kasar da ,kasar.Rahatlasın diye ben kendini olduğundan farklı göstermesine izin bile veririm,ama içten içe de hırs yaptığı için gülerim.Sadece güzellikle ilgili değil dediklerim.İş,eğitim,evlilik...Aklımıza gelebilecek her konuda.hihoyyyt

Bu da benim için sorun olmaz.Öyleleri sizin yanınızda zaten kendini kasar da ,kasar.Rahatlasın diye ben kendini olduğundan farklı göstermesine izin bile veririm,ama içten içe de hırs yaptığı için gülerim.Sadece güzellikle ilgili değil dediklerim.İş,eğitim,evlilik...Aklımıza gelebilecek her konuda.hihoyyyt

güzellik neyse göreceli kavram diyelim kii(görünen köy klavuz istemez :1closedeyes:)
ama evlilik olunca iş işte ozaman işin boyutu değişiyor
örnekler,kıyaslamalar hatta yanlarında kaza bela belli edilen tavırlar
tam bir dedikodu kazanı yaratıyor böyleleri için
ellerine koz geçmesin olay binbir kat abartılarak çevreye yayılıyor
mutlu evlilik aslaa çekilemiyor ozaman :delphin:

güzellik olayını bende umursamıyorum ama evlilik olayı gerçekten komik oluyor, yani resmen hissediyosun ve karı koca geriliyorlar daha doğrusu kadın adamı geriyor
yani illa evlilik dediğin harala gürele olmalı da mutlu çifler çok anormalmiş gibi
:hulya:

güzellik neyse göreceli kavram diyelim kii(görünen köy klavuz istemez :1closedeyes:)
ama evlilik olunca iş işte ozaman işin boyutu değişiyor
örnekler,kıyaslamalar hatta yanlarında kaza bela belli edilen tavırlar
tam bir dedikodu kazanı yaratıyor böyleleri için
ellerine koz geçmesin olay binbir kat abartılarak çevreye yayılıyor
mutlu evlilik aslaa çekilemiyor ozaman :delphin:

Bak doğru demişsin,bence de görünen köy kılavuz istemez.Ama onun da kılıfı hazırdır,merak etme.yerimseniben
Evliliğinde mutluysan ,eşinle aran iyiyse art niyetli olanlar hemen devreye girer.Hiç kaçırmazlar.Eşin sana neden bu kadar iyi davranıyor,ya da siz hiç kavga etmez misiniz yahu ? diyenler bile olur.zemuszemusÇeşit çeşit insan var işte.Herkes bir olmuyor ne yazık ki.Ben bir arkadaşımın mutluluğu ile mutlu olurum doğrusu.Neden kötü olmalarını isteyeyim ki ? Bu duygular bizlerde olmadığı için anlam vermemiz de imkansız sanırım.:umursamaz:

Aman ben kendimi biliyorumya isteyen istedigini desin istedigini yapsin pff cok da umursamiyorum bu cekememezlik konusunu Baskalariyla kiyaslama yapmak iyi bisey degil zaten Bosverin kizlar agzi olan konussun biz yolumuza devam edelim ;)

güzellik olayını bende umursamıyorum ama evlilik olayı gerçekten komik oluyor, yani resmen hissediyosun ve karı koca geriliyorlar daha doğrusu kadın adamı geriyor
yani illa evlilik dediğin harala gürele olmalı da mutlu çifler çok anormalmiş gibi
:hulya:

o harala güreli olan evlilikleri yüsünden başkalarının evliliğini germeleride cabası
kadın vırvvıvırr onun kocası der adam da diğerinn kocasına
yaptının yanlış oldunu anlatır...kaydirigubbakcemile3
yada tam çiftler yanyanayken kadın baak şu olsa böle yapmazdı derr
gerçekten gülünçç gerçekteen :1ninca:

Bak doğru demişsin,bence de görünen köy kılavuz istemez.Ama onun da kılıfı hazırdır,merak etme.yerimseniben
Evliliğinde mutluysan ,eşinle aran iyiyse art niyetli olanlar hemen devreye girer.Hiç kaçırmazlar.Eşin sana neden bu kadar iyi davranıyor,ya da siz hiç kavga etmez misiniz yahu ? diyenler bile olur.zemuszemusÇeşit çeşit insan var işte.Herkes bir olmuyor ne yazık ki.Ben bir arkadaşımın mutluluğu ile mutlu olurum doğrusu.Neden kötü olmalarını isteyeyim ki ? Bu duygular bizlerde olmadığı için anlam vermemiz de imkansız sanırım.:umursamaz:

yaa tabikide evlilikler de tartışma olur hangi evlilik de yokturki
ama bunlar bi başka geriyorlar ortalığı
içindeki fesatlıklar sözlerine öle bir yansıyor kii
karşılarında aptal var sanıyorlar
vallaa böleleri anten taksın ancaa çekerlerr :1closedeyes:

Back
X