- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi lirik guzel
-
güzellik olayını bende umursamıyorum ama evlilik olayı gerçekten komik oluyor, yani resmen hissediyosun ve karı koca geriliyorlar daha doğrusu kadın adamı geriyor
yani illa evlilik dediğin harala gürele olmalı da mutlu çifler çok anormalmiş gibi:hulya:
Heryerde var böyleleri kurtulmak zor. Güzel,başarılı,mutlu olmak başkaları tarafından hazmedilemiyor.
ahh bee biberiim böleleri yüzünden kadının adı çıkıyor iştee
hani bi laf vardır kadın kadının kurdudur diyee
işte böleleri yüzünden hemcinslerimiz potansiyel tehlikeliii
Öyle valla cnm. Anlamıyorum ben neden böyleler:sinifsinif: İnsanları takdir etmek çok mu zor? Karşıdakinin daha başarılı daha güzel daha mutlu olduğunu kabul etmek bu kadar zor mubilmiyorumkismile
yaa kızlar benim tek çekemediğim kadın tipi yiyip yiyip kilo almayanlar genetik olarak..ayy çok kıskanıyorum yaaa..ne güzellik,ne zenginlik ,ne evinin eşyası,ne evliliğindeki mutluluk bunlar beni hiç ilgilendirmez..hatta mutlu olurum gerçekten yürekten de hissederim...ama şu yiyip yiyip kilo almayanlar yok mulaelaelaelaelae
yaa kızlar benim tek çekemediğim kadın tipi yiyip yiyip kilo almayanlar genetik olarak..ayy çok kıskanıyorum yaaa..ne güzellik,ne zenginlik ,ne evinin eşyası,ne evliliğindeki mutluluk bunlar beni hiç ilgilendirmez..hatta mutlu olurum gerçekten yürekten de hissederim...ama şu yiyip yiyip kilo almayanlar yok mulaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?