- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
- Konu Sahibi Maviminval
-
Gercekten bu bir şaka olmalı 3 aralıkta ayrıldım 10 gün süre ile gitmiştim 10 günlük kısım 3. Bitti nasıl bi şanssızlık ozaman dilekçe yazmamada gerek kalmıyor zaten yine olmayacak4 aralikta calisiyor olma sarti var. O gun calismiyosaniz 20 yil da calissaniz red alirsiniz. Calisiyo muydunuz 4 aralikta taseron olarak?
Aynı düşüncedeyim aynı sekilde o tarihten önce birisi başlıyo gecici olarak 2 hafta falan üstelik lise diploması dahi yok bu farkediliyor ve işten uzaklastırılıyor şimdi listede kadroya gecenler arasında ben üni.mezunuyum toplamda 2.5 3 sene kadar calışmıslıgım var ama ben yokum nerde adaletGeçmiş olsun bir şey çıkacağını sanmam, almak istediklerini alacak şekilde sistemi kurmuşlardır.
Bizim kurumda biri 4 aralikta ucretsiz izin almis 1 gunluk ve bu yuzden red yedi maalesefGercekten bu bir şaka olmalı 3 aralıkta ayrıldım 10 gün süre ile gitmiştim 10 günlük kısım 3. Bitti nasıl bi şanssızlık ozaman dilekçe yazmamada gerek kalmıyor zaten yine olmayacak
Tesekkür ederim pek geçecek gbi durmuyor amaBizim kurumda biri 4 aralikta ucretsiz izin almis 1 gunluk ve bu yuzden red yedi maalesefGecmis olsun size simdiden.
Valla cok haklısınız o diplomasız sahış ben hertürlü girecem il Saglık müdürlüğüne gittim x kişiyle görüştüm demişti ciddiye almadık diploma yok diye gercekten torpil varsa bazı seyler çok kolay!"Sınav; yalnızca yazılı, yalnızca sözlü, yalnızca uygulamalı şekilde yapılabileceği gibi yazılı ve sözlü, sözlü ve uygulamalı şekillerde yapılabilecek. Sınavın nasıl olacağı bakanlıklarda bakan, diğer idarelerde ilgili idarenin üst yöneticisi tarafından belirlenecek. Sınava katılacakların çalıştıkları alanlar dikkate alınarak, farklı yöntemde sınav uygulanabilecek"
Haberde böyle bir şey geçiyor, bizde mülakat demek torpil demektir. İnancını, etnisitesini, siyasi düşünecesini beğenmediğini elemek için kullanırsın adam isterse birinci olsun yazılı sınavda sökmez ! Siyasi bağlantınız yoksa zor işler," bir yere" üyeliğiniz varsa, ya da tanıdık biri varsa oralarda anca !
Sanırım o gün karar verilip açıklandı kadro meselesi oyuzden öyle bi şart koşulmuş tam bilmiyorum ama4 aralık tarihinin önemi nedir acaba?
Neden 4 aralik..4 aralikta calisiyor olma sarti var. O gun calismiyosaniz 20 yil da calissaniz red alirsiniz. Calisiyo muydunuz 4 aralikta taseron olarak?
Ay ne saçma yahu! Karar verildiği gün izinli olduğu için yılların emekçisi kadro alamıyor ama iki günlük çalışan kadroya giriyor! Büyük haksızlık! Bence dilekçe hakkınızı kullanın, tutar bir de itiraz dilekçesi verenleri kadroya alırlar yine açıkta kalırsınızSanırım o gün karar verilip açıklandı kadro meselesi oyuzden öyle bi şart koşulmuş tam bilmiyorum ama
En çok zoruma giden bu kadro olayına alınmamak degil zaten Dediğiniz gbi haksızlık yapılması sırf birgün için seneleri yok saydılar ama o gün gelen baslayan kabul buda koyuyor gercekten dilekçe yazmalımıyım bilmiyorum sonuç degişmeyecek bence ama yinede bi şansımı denesemmi aceba bilemedimAy ne saçma yahu! Karar verildiği gün izinli olduğu için yılların emekçisi kadro alamıyor ama iki günlük çalışan kadroya giriyor! Büyük haksızlık! Bence dilekçe hakkınızı kullanın, tutar bir de itiraz dilekçesi verenleri kadroya alırlar yine açıkta kalırsınız
En çok zoruma giden bu kadro olayına alınmamak degil zaten Dediğiniz gbi haksızlık yapılması sırf birgün için seneleri yok saydılar ama o gün gelen baslayan kabul buda koyuyor gercekten dilekçe yazmalımıyım bilmiyorum sonuç degişmeyecek bence ama yinede bi şansımı denesemmi aceba bilemedim
Bence böyle bir hakkınız varsa kullanın ben sizinkiyle ilgili değil ama başka bir konuda “boşa çaba” dedikleri halde dilekçeyle başvuru yapmıştım ve 1-2 ay sonra hakkımı aldım, bana boşa çaba deyip o zaman dilekçe yazmayanlar dilekçe yazmak için koşuşturdu ama işlemleri kabul olmadıEn çok zoruma giden bu kadro olayına alınmamak degil zaten Dediğiniz gbi haksızlık yapılması sırf birgün için seneleri yok saydılar ama o gün gelen baslayan kabul buda koyuyor gercekten dilekçe yazmalımıyım bilmiyorum sonuç degişmeyecek bence ama yinede bi şansımı denesemmi aceba bilemedim
Tesekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam ve yazıcam yarın bir ihtimalde olsaBence böyle bir hakkınız varsa kullanın ben sizinkiyle ilgili değil ama başka bir konuda “boşa çaba” dedikleri halde dilekçeyle başvuru yapmıştım ve 1-2 ay sonra hakkımı aldım, bana boşa çaba deyip o zaman dilekçe yazmayanlar dilekçe yazmak için koşuşturdu ama işlemleri kabul olmadı
Tesekkür ederim öneriniz için yarın yazıcam en azından elimden gelen herseyi yaptım derimYaz kayitlarda dursun. hem dilekceni hem de gelecek cevabi sakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?