- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
Ne kadar oldu tanışalı?Onu birden çok ortamda gözlemleme şansınız oldu mu?Mesela, bereber yada toplulukta yemek yediniz mi?Hiç birlikte yolculuk yaptınız mı?Beraber alışverişe gittiniz mi?Arkadaşı ile tanışın bence.Onu daha iyi tanımak ve değerlendirmek adına biraz daha gözlem yapma imkanlarını kullanın.Başka ne gibi hareketleri var bilmem ama,benim ellere ve el hareketlerine takıntısı olan birkaç hanım arkadaşım var.(Özellikle dikkat tle bakıp)Eşleriyle ilk tanıştıklarında ellerini çok beğendiklerini söylediler.Ben hiç dikkat bile etmemiştim oysa.Belki sizinde böyle bir hassasiyetiniz varsa dikkatinizi çekmiş olabilir.
Aslında çok mantıklı dediğiniz evet bende hep dikkat etmişimdir tırnaklara ele filan ilk günde demiştim içimden ne güzel elleri var diye :)
Bir ay oldu daha çok yeni birlikte çok vakit geçirdik kaba saba birisi değil girdiği ortamlarda
Bu arkadaş evlilik için çok acele ettiği için sorun oluyor şu aralar kendisi zamanında bir şeyler yaşamış tecrübeli doğruyu yanlışı biliyor ben öyle değilim oyüzden fazla temkinliyim
Meğersem ben tam tanımıyorum ozamanlar nerden bileyim dansa gidiyomuş bana garip gelen hareketleri danstan kalmaymış dansı bırakınca o garip hareketlerde kayboldu