kafa karışıklığı bu olsa gerek...

eldorada

Güvendiğin dağlara kar yağdıysa kay gitsin :)
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
21
18
8
arkadaşlar ben daha yeni katıldım daha yeni kullanmaya başladım burayı ama üye olmadan öncede de sürekli takip ediyodum..

Son düzenleme:
değişik bir evlenme şekliniz olmuş...ama çocuk için biraz daha zamana ihtiyacınız var...

değişik bir evlenme şekliniz olmuş...ama çocuk için biraz daha zamana ihtiyacınız var...

evet bende öyle düşünüyorum ama eşim 29 yaşında o yüzden baskı yapıo benm yaşım geçmesin dio ve şuan arkadaşlarının nerdeyse hepsinin 2 3 yaşlarında çocukları var...

22 yaşındayım bende o şekilde düşünüyorum ama eşim hamile kaloınca düşüncelerin değişir dio ama hiç sanmıorum bn kendimi biliyorum evde en ufak bi olayda başlarım senn yüzünden demeye

Neresinden tutsam elimde kalıyor bu evlilik. Adam resmen kaçırmış sizi yahu.

Bir de açık adres verseydiniz Tamdı yani. Fotoğraf,ikamet yeri,staj yeri hepsini yazmışsınız. Kaldırın bence o fotoğrafı.

kafanızda bebek fikri net değilse netleşene kadar bekleyın derim... hani dıyorlar ya bir doğsun yada bi karnında hisset ozaman hersey değişir diye değişmıyor benımde istemedıgım bir gebelikti suan okadar zorlanıyorum ki konularıma bakabılırsınız bende sizin gibiydim bazen istiyor bazen istemıyordm malesef ki şimdi istemedıgım kısım aylardır daha ağır basıyor cunku bu buyuk bır sorumluluk

22 yaşındayım bende o şekilde düşünüyorum ama eşim hamile kaloınca düşüncelerin değişir dio ama hiç sanmıorum bn kendimi biliyorum evde en ufak bi olayda başlarım senn yüzünden demeye
ayrıca yasınız cok gençmiş ben 28 oldugum halde isteyip istemediğime emın değilim 4 aylıkta hamıleyım

evet bende eşime diorum biraz daha sabret ben hazır değilim sonuçta ona bakacak olan benim bütün günüm bütün ömrüm o olacak ben hazır olym yoksa ben biliyorum çocuktan sonra kendimi toparlayamam

Neresinden tutsam elimde kalıyor bu evlilik. Adam resmen kaçırmış sizi yahu.

Bir de açık adres verseydiniz Tamdı yani. Fotoğraf,ikamet yeri,staj yeri hepsini yazmışsınız. Kaldırın bence o fotoğrafı.

şuan o yerlerde değilim ve açık olarak yer söylemedim sonuçta ama sizi dinleyip değiştirdim resmi..

Sizi kaçıran adamla evlenip şu anda da mutlu mesut çocuk düşünmeniz asıl beni şok eden kısım

Sizi kaçıran adamla evlenip şu anda da mutlu mesut çocuk düşünmeniz asıl beni şok eden kısım

şöyle söylim normalde kaçmak planlı olur bizimki plansızdı daha doğrusu benm haberim yokru ve o adam zaten benm nişanlımdı ve de kolumdan tutup zorla götürmedi beni yaka paça sadece zamansız ve habersiz yapılan bişeydi..
eşimden nefret etmiyodum sadece araya bi soğukluk girmişti

aileme durumu bu şekilde izah etmedik tabiki o yüzden ailem kaçırdı olarak düşünmedi

Peki siz kurtulmak istemediniz mi? Kaçırdı da ne yaptı yani? Bir süre sonra kabullendiniz mi bu durumu? Yani ben gerçekten bir şey diyemiyorum.
Nişanlıydınız 3 ay ayrı kaldınız daha sonra evlendiniz mi? Kaçırdığında eşiniz miydi? Yoksa kaçırdıktan sonra mı evlendiniz? Bazı şeyler zorla mı oldu rızanızla mı?

aklınızda çok soru kaldı ben şöyle söylim size bazı şeyler benm elimdeydi ama ben bırakıp gitmek istemedim kaçırdı yanlış bi kelime oldu kusura bakmayın. tabiki herşey rızayla oldu zorla olan hiçbişey olmadı zorla olsaydı bu zamana kadar evlilik olmazdı yani bi şekilde kopardı..

eşim bana zorla hiçbişey yapmadı yada yaptırmadı ben yanlış kelime seçtim o yüzden bu şekilde algılandım kusura bakmayın tekrar.. adam alıp beni dağa kaçırmadı kuzenine gittik yemek yedik konuştuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…