Kafa karışıklığı

Sınırlarınızı net çizerseniz beklenti duymaya başladıysa vazgeçer diye düşünüyorum. Belli ki iş ilişkiniz bir süre daha devam edecek, burada iş sizin belirleyeceğiniz mesafede bitiyor bence.
Mesafem belli bu süreç böyle devam ederse birşeye baglanmiyor sıkıntı o

iyi geceler kızlar bir iş için biriyle görüştüm ilk görüşmemiz saatler nasıl geçti anlamadım konuştuğumuz iş biseye bağlanmadı mecbur o işle ilgili telefonda konuştuk her konuşma süresi 30-35 dk yine o işi biseye baglayamadık bende birbirimize bağımlı olmak istemedim için o işi başkasına devretmeye çalıştım konuşmamak için oda olmadı yine bu şekilde iletişimde olmak zorunda kalıyoruz bu durum hoşuma gitmiyor işle ilgili bugün konuştuk yarın yine aramam lazım yanlış anlar diye aramaya da çekiniyorum bi yanım yanlış anlarsa alsın diyor bi yanım boşver karışma diyor. İşle ilgili bağımlı gibiyiz çözüm birimizin çıkması aradan ben aradan çıkmaya çalışıyorum oda olmuyor
Adamı begendim olmaz sonunda tüm erkekler aynı değmez diyip abi falan da diyorum bu iş yüzünden iletişimde kalmamız yanlış anlama oluşturuyor gibi de geliyor bana ortak işten cekilecegim bunu aramam lazım arasam ya yanlış anlarsa
Beyimiz cokda ozguvenli abi de dedim için yaşınida belirtti laf arasında fark yok aramızda demek istedi.bu ara oda bana c hanım diyor b.ku çıkacak bu iş yüzünden
Iş dışında muhabete gitmemeye özen gösteriyorum tel konuşunca ikimizde işle ilgili konuşuyoruz konuşuyoruz bireye baglanmiyor
Onunla da buraya yazdığınız gibi konuşuyorsaniz yanlış anlayabilir, ya da hiçbirşey anlamaz. Mesela ben pek bişey anlamadım.
Acaba siz hoşlandığınız için yanlış anlamasini mi istiyorsunuz?

Şimdi bu iş yerinde ortak çalıştığınız bir arkadaş mı? Beraber bir proje falan mı yürütüyorsunuz? Yoksa üstünüz mü?Gündüz iş yerinde beraber çalışın mesafenizi koruyarak ve mesai saati bitince iş iletişimini kesin mesai saati dışında çalışmayın. birde bitmedi bitmedi deyip durmuşsunuz oturun bir iş planı çıkarın bu plana sadık kalın bir seferde çözemiyorsanız sorunu parçala yönet yapın ve biran önce kurtulun. Ayrıca telefonda baktınız konu gereksiz yere uzuyor bir sn. deyin bir sessizlik verin ardından bu konuyu çözemiyoruz erkek arkadaşım arıyor bir haber bekliyordum telefonu açmam lazım sizi daha sonra arayacağım kusura bakmayın deyip kapatın eğer bu yönde bir beklentisi varsa kırılmış olur.

Onunla da buraya yazdığınız gibi konuşuyorsaniz yanlış anlayabilir, ya da hiçbirşey anlamaz. Mesela ben pek bişey anlamadım.
Acaba siz hoşlandığınız için yanlış anlamasini mi istiyorsunuz?
Hayır niye yanlış anlamasını istiiyim ben bağ kopartma pesindeyim

Şimdi bu iş yerinde ortak çalıştığınız bir arkadaş mı? Beraber bir proje falan mı yürütüyorsunuz? Yoksa üstünüz mü?Gündüz iş yerinde beraber çalışın mesafenizi koruyarak ve mesai saati bitince iş iletişimini kesin mesai saati dışında çalışmayın. birde bitmedi bitmedi deyip durmuşsunuz oturun bir iş planı çıkarın bu plana sadık kalın bir seferde çözemiyorsanız sorunu parçala yönet yapın ve biran önce kurtulun. Ayrıca telefonda baktınız konu gereksiz yere uzuyor bir sn. deyin bir sessizlik verin ardından bu konuyu çözemiyoruz erkek arkadaşım arıyor bir haber bekliyordum telefonu açmam lazım sizi daha sonra arayacağım kusura bakmayın deyip kapatın eğer bu yönde bir beklentisi varsa kırılmış olur.

Çok güzel fikir

Beğendiğinizi ve akliniza geldiğini yazmışsınız.
Begendimi inkar etmiyorum ama mesafemi koydum ona onu begendim ne sözüm ne imam oldu bu işin sonun hoş olmayacağını düşündüm için işi bitirmek istiyorum olmuyor dön dolaş aynı yerde kalıyoruz sıkıntı bu

Kızlar konumu canlandiricagim geçen gün arabayla tam önüme çıktı bekledi heycandan gidicektim ordan geceyim görmezden gelip yolumu değiştirdim.( bizim burda oturmuyor tesaduf degil yani kasitli geldi kapıma kadar )ortak ise başkası girecek dendi yüz yüze görüşülmesi gerek falan dendi bende tel verin yorulmayim oraya kadar dedim bu x ara numara onda dendi mecbur aradım açmadı (kalayliycagim sandi sanirim is bitene kadar gormezden gelmek en mantiklisi gibi) mesaj attım numarayı yollar misiniz diye hemen aradi bende numara yok dedi tekrar diğerlerini aradım numara yokmuş tesadüf bu ya o kişi vazgeçti yine böyle kaldı x le ilgili biseyler sordular iyi biri bilmem ne araniz bozulmasin vs is yapiyoruz dedim anlasamayip aramiz bozulsa nolur ki dedim ben daha x bağlantı kurmak istemiyorum dedim sizin üzerinizden devam edelim dedim x o gunden sonra bidaha aramadı sinir oldum ergen miyiz biz ver öbür adama işi belki biz onla anlaşıp işi bitirecektik havada kaldı herşey. Ben işi başkasına devir etmeye çalışsam diğerleri onaylamıyor arafat kaldım allahım hayırlısıyla bu iş en kısa zamanda biter bende arafta kalmaktan kurtulurum 🙏

Ee bunda tuhaflik yok ki! Olmasi gereken bu değil miydi ?
Neden rahatsızsınız?
buda çok uzadı herşey ben başkasına devir etmek istiyorum yetki vermiyorlar x başkasına devir edicek diyorlar hemen etsin çıksın diyorum oda olmuyor maddi olarak zayıfım bu iş devam ederse karlı çıkacağım x maddi kaygısı yok çıkabilir devir edebilir maddi olarak güçlü olduğu için diğerleri çekiniyor oda biseye baglayamıyor

Back
X