Eğer şu an yaşadığımız şehirdeki imkanlar taşınacağınız şehirde de varsa bir problem olacağını düşünmüyorum. Evlendikten sonra evliliğe, ve yeni evine, adapte olma süreci biraz zorlar. Ama uyum sağlamakta zorlanacağınızı sanmam.Arkadaşlar herkese merhaba, ben 24 yaşındayım.
Nişanlıyım sevgilimle eğitim durumumuz iyi ve aynı, ailelerimiz uyumlu. Anlaşabiliyoruz. Tanıdığım en ılımlı en naif, tatlı insan.
Ama biz başka şehirlerdeyiz. Çok uzak şehirler değil günübirlik gelip gidebiliyor. Bu sayede gerektiği zaman hep yanımda da oldu.
Ben İstanbuldayım, buraya o kadar alışkınım ki. Düğün zamanı yaklaştıkça çok geriliyorum. Aklıma kötü senaryolar geliyo. Başka bir şehir de yapamazsam, ya orada çok sıkılırsam diye ödüm kopuyor. İşler bu duruma gelene kadar daha toz pembeydi hep olumlu yönleri düşünüyordum. Kendimi bazen çok şanssız görüyorum. Sevdiğim insanın başka şehirde olmasına üzülüyorum. Başta mı önlem alıp uzak durmalıydım acaba diyorum
İyi bir eş, ailemize yakın olmaktan, doğduğumuz yerden daha önemli kesinlikle ama.. evlenince neler olur insan bilemiyor. Bu yüzden acabalara düştüm.
Sizce bunlar evlilik öncesi kuruntuları mı? Yoksa hata ediyorumda farkında mı değilim.. Başka şehire gidenler nasıllar mutlu musunuz :)
Görüş bildiren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Bence olay bir insanla gerçekten güzel ilişkiler kurmakta. Bazen hayatta iyi bir insanla çıkma şansı çok fazla karşınıza çıkmıyor. Gideceğiniz yer çok küçük ve sıkıntılı bir yer değilse sevdiğiniz insanın yanında bence her yere alışırsınız aranızda bir problem yoksa. Benim sevgilim başka şehirde ve onla tanışmadan hiç gitmek yerleşmek istemeyeceğim bir yer. Ama şimdi vakitler uyuşsa da yanına gitsem diye zaman kolluyorum. Seviyorum ve özlüyorum çünkü. Şehre bile alıştım kafamdaki olumsuz imajı gitti diyebilirim.Arkadaşlar herkese merhaba, ben 24 yaşındayım.
Nişanlıyım sevgilimle eğitim durumumuz iyi ve aynı, ailelerimiz uyumlu. Anlaşabiliyoruz. Tanıdığım en ılımlı en naif, tatlı insan.
Ama biz başka şehirlerdeyiz. Çok uzak şehirler değil günübirlik gelip gidebiliyor. Bu sayede gerektiği zaman hep yanımda da oldu.
Ben İstanbuldayım, buraya o kadar alışkınım ki. Düğün zamanı yaklaştıkça çok geriliyorum. Aklıma kötü senaryolar geliyo. Başka bir şehir de yapamazsam, ya orada çok sıkılırsam diye ödüm kopuyor. İşler bu duruma gelene kadar daha toz pembeydi hep olumlu yönleri düşünüyordum. Kendimi bazen çok şanssız görüyorum. Sevdiğim insanın başka şehirde olmasına üzülüyorum. Başta mı önlem alıp uzak durmalıydım acaba diyorum
İyi bir eş, ailemize yakın olmaktan, doğduğumuz yerden daha önemli kesinlikle ama.. evlenince neler olur insan bilemiyor. Bu yüzden acabalara düştüm.
Sizce bunlar evlilik öncesi kuruntuları mı? Yoksa hata ediyorumda farkında mı değilim.. Başka şehire gidenler nasıllar mutlu musunuz :)
Görüş bildiren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Günübirlik gidilebiliyor diyor, yine marmaradır. Kocaelidir, bursadır, tekirdağdır.Sen İstanbul'dan nereye gideceksin ?
İç Anadolu, Doğu Anadolu, batı, ege, Trakya ?
Yani neden soruyorum belki İstanbul'dan gidince oh be dünya varmış dersin :)
Ben direkt Bursa diye düşündüm nedense :) aklima ilk o geldi sonra digerleri de gecti icimdenGünübirlik gidilebiliyor diyor, yine marmaradır. Kocaelidir, bursadır, tekirdağdır.
Nokta atışı olmuşş :) aslında gerçekten çok güzel bir şehir. Belki çok severim.. ama tüm ailem arkadaşlarım tanıdığım herkes burda.. ve bana her şeyyy burda gibi geliyor.. hiç başka şehirde 10 günden fazla kalmadım. İş imkanıda var, mesleğim için gayet iyi bi konum aslında.. ama ana kuzuluğu mu yapiyorum :)Ben direkt Bursa diye düşündüm nedense :) aklima ilk o geldi sonra digerleri de gecti icimden
Yalova da olabilir bak
Günübirlik gidilebiliyor diyor, yine marmaradır. Kocaelidir, bursadır, tekirdağdır.
Boşanırsın takma kafaya .Nokta atışı olmuşş :) aslında gerçekten çok güzel bir şehir. Belki çok severim.. ama tüm ailem arkadaşlarım tanıdığım herkes burda.. ve bana her şeyyy burda gibi geliyor.. hiç başka şehirde 10 günden fazla kalmadım. İş imkanıda var, mesleğim için gayet iyi bi konum aslında.. ama ana kuzuluğu mu yapiyorum :)
Neden böyle dedinizBoşanırsın takma kafaya .
Endişe edilmeyecek bi konuda çok fazla endiselisiniz çünküNeden böyle dediniz
Haklısınız. Evlilik öncesi korku başladı herhalde takılacak yer arıyorum. Geçen burada şehir dışına evlenenler başlığını okumuştum herkes pişmanmış gibi geldi. Çok üzüldüm. Kafamda kötü senaryolar oluşturdum.Endişe edilmeyecek bi konuda çok fazla endiselisiniz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?