"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Bak canım çok.buyuk sorunun yoksa kimseyi umursama değiştirmeye çalışma duyma.gorme emin ol azda olsa ise yarıyor erkeklerde
Tecrubelerine ihtiyacim olacak :)) ah yapamiyorum ya kafaya takacam.illaki bende bunun yolunu bulmaya calisiyirum gormemeye duymamaya umursamamaya ama merak ediyorum napar neder ne yer ne icer kimle komusuyor bana davranisi naisl aslinda beni bu hale getirende o . Ay evlilik cok zor bekarlik sultanlik . 1 senede bunu diyosam vay halime basimi kendim yaktim kendim cekiyorum

Çok teşekkür ederim ,gerçekten duaya ihtiyacım var :)

Bıraktım hadi gitsin napiyosa yapsın
ee sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡
dur kız 1.5 sene olmuş bekarlık sultanlık diyor biz ne yapalım 8 sene oldu yahu❤♡❤♡❤♡

Yoruldum ,bebişler de uyuyunca nikotin stoklamaya başladım :) malum vakit az :)

Sen napiyosun ?
sigaradan bahsediyorsan şiddetle bırakmasını tavsiye ederim❤♡❤♡❤♡ herif uyudu yalnız kaldım bende buradayım işte uyku yok benimde :)

sigaradan bahsediyorsan şiddetle bırakmasını tavsiye ederim❤♡❤♡❤♡ herif uyudu yalnız kaldım bende buradayım işte uyku yok benimde :)
Ben bıraksam o beni bırakmaz

Yalnızlık iyidir ,arada yüzüne yastık kapat ,fazla uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…