- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.301
şey ben dua etmiştim amaSize laf yetiştireyim derken bir baktım küçük bebis de uyumuş ..bu Allah in bana bir hediyesi ..yoksa imkansız ..bu zor günümde böyle bir hediye ,teşekkür ederim allah im
Teşekkür ederim :)hahah ben herife neler yapıyorum tatlım seninkinin yanında ufacık kalırgeçmiş olsun bu arada❤♡❤♡❤♡
Ay hepsi çekmece uyuz oldum bugün :)elimi de kesince içimdeki canavara engel olamadım :)Yazık yawww sök at birini çekmecenin bakalım nasil pusacak bir köşeye hahaha benim.kocayı gonderimmi hemen tamire
Amaaannn yaa ,bir gece rahat birak adamıUyumucammmmm daa işim varr uyuyamammmm
hahah kız rahat bırak kızı :)) gitti zaten seni duyamaz artıkınAmaaannn yaa ,bir gece rahat birak adamı
Wuuuuu kk yıkılırGidiyommm masaj var miss kocis çağırıyor
hahah kız rahat bırak kızı :)) gitti zaten seni duyamaz artıkın❤♡❤♡❤♡
Çok teşekkür ederim ,gerçekten duaya ihtiyacım var :)şey ben dua etmiştim ama
Tecrubelerine ihtiyacim olacak :)) ah yapamiyorum ya kafaya takacam.illaki bende bunun yolunu bulmaya calisiyirum gormemeye duymamaya umursamamaya ama merak ediyorum napar neder ne yer ne icer kimle komusuyor bana davranisi naisl aslinda beni bu hale getirende o . Ay evlilik cok zor bekarlik sultanlik . 1 senede bunu diyosam vay halime basimi kendim yaktim kendim cekiyorumBak canım çok.buyuk sorunun yoksa kimseyi umursama değiştirmeye çalışma duyma.gorme emin ol azda olsa ise yarıyor erkeklerde
ee sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡Çok teşekkür ederim ,gerçekten duaya ihtiyacım var :)
Bıraktım hadi gitsin napiyosa yapsın
dur kız 1.5 sene olmuş bekarlık sultanlık diyor biz ne yapalım 8 sene oldu yahu❤♡❤♡❤♡Tecrubelerine ihtiyacim olacak :)) ah yapamiyorum ya kafaya takacam.illaki bende bunun yolunu bulmaya calisiyirum gormemeye duymamaya umursamamaya ama merak ediyorum napar neder ne yer ne icer kimle komusuyor bana davranisi naisl aslinda beni bu hale getirende o . Ay evlilik cok zor bekarlik sultanlik . 1 senede bunu diyosam vay halime basimi kendim yaktim kendim cekiyorum
Yoruldum ,bebişler de uyuyunca nikotin stoklamaya başladım :) malum vakit az :)ee sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡
dur kız 1.5 sene olmuş bekarlık sultanlık diyor biz ne yapalım 8 sene oldu yahu❤♡❤♡❤♡
sigaradan bahsediyorsan şiddetle bırakmasını tavsiye ederim❤♡❤♡❤♡ herif uyudu yalnız kaldımYoruldum ,bebişler de uyuyunca nikotin stoklamaya başladım :) malum vakit az :)
Sen napiyosun ?
Bilmem seninkinin kankasıymışDisipline Girmis BirKadin gel bakem,
Neler dönüyo, zeynep kim,yoksa civcivli konu vardı da ben mi kaçırdım
Kim la benimkiBilmem seninkinin kankasıymış
Bugun civcivin alası vardı bdv de görmedin mi
hop dur bugün burdasın senKim la benimkikankası kim ?
Hangi konu ,söyle ziplayayim :)))
Ben bıraksam o beni bırakmazsigaradan bahsediyorsan şiddetle bırakmasını tavsiye ederim❤♡❤♡❤♡ herif uyudu yalnız kaldımbende buradayım işte uyku yok benimde :)
Ben her yere yeterim sen merak etmehop dur bugün burdasın sen❤♡❤♡❤♡
kız boğulmasın adam lazımBen bıraksam o beni bırakmaz
Yalnızlık iyidir ,arada yüzüne yastık kapat ,fazla uyusun
hahah iddialiyim diyorsunBen her yere yeterim sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?