"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Yuh 5 yıl oldu ben evleneli biz napalim sen şimdiden pes etmişsin bile bulacaksın çaresini merak ede ede bırakacaksın bak sen elini eteğini çekince nasil donuyor

ee sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡

dur kız 1.5 sene olmuş bekarlık sultanlık diyor biz ne yapalım 8 sene oldu yahu❤♡❤♡❤♡
Canim sen atlatmissin bizim daha ilk seneler yayik ayrani gibi oldu iliskimiz nerden toplanmaya çalışsak dier taraf dagiliyor ya benddn ya ondan kaynakli bi turlu oturtamadik bizde oturturuz insallah zamani cabuk gelseee

Yuh 5 yıl oldu ben evleneli biz napalim sen şimdiden pes etmişsin bile bulacaksın çaresini merak ede ede bırakacaksın bak sen elini eteğini çekince nasil donuyor
Bacim ogretsene tatli dille elimi etegimi cok caktiemadan nasil cekiyorum tabi caktirmadan cekicem ama . O sonra farkedecek cekildigimi ben herseye he evet cicim olmusum kendim de farkindayim anam bi turlu geri duramiuorum bi bakmisim herseyine evet derken buldum

Canim sen atlatmissin bizim daha ilk seneler yayik ayrani gibi oldu iliskimiz nerden toplanmaya çalışsak dier taraf dagiliyor ya benddn ya ondan kaynakli bi turlu oturtamadik bizde oturturuz insallah zamani cabuk gelseee
Ah valla 2 senem bitiyornbenimde hala otutturmus değilim nasip insalalh oturur valla yoruyo yarin ne olacak diye düşünmek senin ne sıkıntın var canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…