"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Evet demeyerek başlayacaksın tabi senin bi 6 ay daha sürer iki yıl sonra anca oturuyor evlilik erkek anca anlıyor evlendiğini valla gayette hissettire hissettire yapacaksın bişey derse yapamam diceksin su getir derse belim ağrıyor başım.agriyor diceksin yanına sokulsa ayyy çok yoruldum bugün diceksin yada gündüzden mesaj atcan atcan akşam olunca erkenden uyucan daha nasil anlatayım

Ah valla 2 senem bitiyornbenimde hala otutturmus değilim nasip insalalh oturur valla yoruyo yarin ne olacak diye düşünmek senin ne sıkıntın var canim?
Bende bissuru cnm baya cektim yani ama konusmak anlatmak dahi istemiyorum cok yikici seylerde oldu . Ama hala benim salakligim devam edip cekiyorum duzelcem diyor ama ben adami surekli acaba bisii yapti die boguyorum o geri duruyor bende uzerine gdiuyorum aslinda benim geri durmam lzim

Cok fenaain ee bunlari yaparsan sogumazmi senden . Benim kafa burda gidip geliyor iste ben pek isve cilve yapamiyom odun geldim odun gdiicem

İnşallah başarabilirsin kelin merhemi gibi olacak ama gerçekten kaçan kovalanır ama tatli tatli kaçan :)
KanKa o ne ya :)) toplu katliam yapılmış sayfada

Üsluplar yerlerde ..bana denk gelmez ki zaten böylesi
Simdi bende onu okuyorum kadın konusinda kaç ruh hali değiştirmiş taniyomusunuz böyle birimi?

Tamam artik kendime söz vere vere hal oldum bugunden itibaren irademe sahip cikip uygulamaya geçicem. Tecrubeleeimi yazarim iyi gidiyor yada kotu
Yaaa canım vallahi onun sana yaptığının aynını yapacaksın görsün baksın nasil insanca muamele yapılıyormuş erkeğin her dediğin e evet demeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…