- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.341
Evet demeyerek başlayacaksın tabi senin bi 6 ay daha sürer iki yıl sonra anca oturuyor evlilik erkek anca anlıyor evlendiğini valla gayette hissettire hissettire yapacaksın bişey derse yapamam diceksin su getir derse belim ağrıyor başım.agriyor diceksin yanına sokulsa ayyy çok yoruldum bugün diceksin yada gündüzden mesaj atcan atcan akşam olunca erkenden uyucan daha nasil anlatayımBacim ogretsene tatli dille elimi etegimi cok caktiemadan nasil cekiyorum tabi caktirmadan cekicem ama . O sonra farkedecek cekildigimi ben herseye he evet cicim olmusum kendim de farkindayim anam bi turlu geri duramiuorum bi bakmisim herseyine evet derken buldum
Bana diyo birşeyden de eksik kalmıyorkızın aklı senin yüzünden burda kaldı
Bende bissuru cnm baya cektim yani ama konusmak anlatmak dahi istemiyorum cok yikici seylerde oldu . Ama hala benim salakligim devam edip cekiyorum duzelcem diyor ama ben adami surekli acaba bisii yapti die boguyorum o geri duruyor bende uzerine gdiuyorum aslinda benim geri durmam lzimAh valla 2 senem bitiyornbenimde hala otutturmus değilim nasip insalalh oturur valla yoruyo yarin ne olacak diye düşünmek senin ne sıkıntın var canim?
Rahat ol bacım o iş tamamBana diyo birşeyden de eksik kalmıyoryazık ,üzüldüm adama şimdi
KanKa o ne ya :)) toplu katliam yapılmış sayfadaWhatsapptaki kız
Doktor yardım.et kıza koca yola getirme kitabı yazari olarakBana diyo birşeyden de eksik kalmıyoryazık ,üzüldüm adama şimdi
Cok fenaain ee bunlari yaparsan sogumazmi senden . Benim kafa burda gidip geliyor iste ben pek isve cilve yapamiyom odun geldim odun gdiicemEvet demeyerek başlayacaksın tabi senin bi 6 ay daha sürer iki yıl sonra anca oturuyor evlilik erkek anca anlıyor evlendiğini valla gayette hissettire hissettire yapacaksın bişey derse yapamam diceksin su getir derse belim ağrıyor başım.agriyor diceksin yanına sokulsa ayyy çok yoruldum bugün diceksin yada gündüzden mesaj atcan atcan akşam olunca erkenden uyucan daha nasil anlatayım
Onun sana yaptıkları nolcak kaçan kovalanirmisCok fenaain ee bunlari yaparsan sogumazmi senden . Benim kafa burda gidip geliyor iste ben pek isve cilve yapamiyom odun geldim odun gdiicem
Tam terbiyesizdi ya..KanKa o ne ya :)) toplu katliam yapılmış sayfada
Üsluplar yerlerde ..bana denk gelmez ki zaten böylesi
Wuuu sibelizm kurallarıRahat ol bacım o iş tamam
Şimdi ben sahur gezmesine çıkıyorum ,gelince doncem size :)Doktor yardım.et kıza koca yola getirme kitabı yazari olarak
Tamam artik kendime söz vere vere hal oldum bugunden itibaren irademe sahip cikip uygulamaya geçicem. Tecrubeleeimi yazarim iyi gidiyor yada kotuOnun sana yaptıkları nolcak kaçan kovalanirmis
Kendi etmis kendi bulmuş salla gitsinTam terbiyesizdi ya..
Çaktırma ustam kimWuuu sibelizm kurallarıyap ve çık
NereeeeeŞimdi ben sahur gezmesine çıkıyorum ,gelince doncem size :)
İnşallah başarabilirsin kelin merhemi gibi olacak ama gerçekten kaçan kovalanır ama tatli tatli kaçan :)Bende bissuru cnm baya cektim yani ama konusmak anlatmak dahi istemiyorum cok yikici seylerde oldu . Ama hala benim salakligim devam edip cekiyorum duzelcem diyor ama ben adami surekli acaba bisii yapti die boguyorum o geri duruyor bende uzerine gdiuyorum aslinda benim geri durmam lzim
Simdi bende onu okuyorum kadın konusinda kaç ruh hali değiştirmiş taniyomusunuz böyle birimi?KanKa o ne ya :)) toplu katliam yapılmış sayfada
Üsluplar yerlerde ..bana denk gelmez ki zaten böylesi
Yaaa canım vallahi onun sana yaptığının aynını yapacaksın görsün baksın nasil insanca muamele yapılıyormuş erkeğin her dediğin e evet demeyeceksinTamam artik kendime söz vere vere hal oldum bugunden itibaren irademe sahip cikip uygulamaya geçicem. Tecrubeleeimi yazarim iyi gidiyor yada kotu
Sagol cnm ama bnmki cok inatci keci gibi boga burcu burnumdan getriyor bi tribi aylar surer ve bende buna katlanamiyorummYaaa canım vallahi onun sana yaptığının aynını yapacaksın görsün baksın nasil insanca muamele yapılıyormuş erkeğin her dediğin e evet demeyeceksin
Insallah tatlimmm insallahhhİnşallah başarabilirsin kelin merhemi gibi olacak ama gerçekten kaçan kovalanır ama tatli tatli kaçan :)
Simdi bende onu okuyorum kadın konusinda kaç ruh hali değiştirmiş taniyomusunuz böyle birimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?