- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Aa benimkini biliyorsun yaaBen bilmiyorm sizin adınızı :)) hepiniz birbirinizin adını biliyor musunuz
Yesil cay olur mu :))kız kaç kere söyledim ya
aaa çabuk çayımı getir
bildiğimiz siyah çay istiyorum kızAa benimkini biliyorsun yaa
Yesil cay olur mu :))
Hamilesin sen cay dokunmuyo mu okadarbildiğimiz siyah çay istiyorum kızaaa
Bir tek colorun kini biliyorm :) kraliçeminkini bilmiyorum maleseff ay uyumadı bu oğlanAa benimkini biliyorsun yaa
Bir tek colorun kini biliyorm :) kraliçeminkini bilmiyorum maleseff ay uyumadı bu oğlanAa benimkini biliyorsun yaa
iyi kız getirmeHamilesin sen cay dokunmuyo mu okadar
Aaa evet bizim burda toprak da yetişiyor ,çekirdek de diyoruz :)) izmire gidince anladim ne didiklerini o ismeAa benimkini biliyorsun yaa
bilirsin bilirsi. ay neden öyle oldu kiBir tek colorun kini biliyorm :) kraliçeminkini bilmiyorum maleseff ay uyumadı bu oğlanyedi beni ya
Çekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikisideAaa evet bizim burda toprak da yetişiyor ,çekirdek de diyoruz :)) izmire gidince anladim ne didiklerini o isme
kız ifşa etmesene beniÇekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikiside
Enaaaaaaakız ifşa etmesene beni
olmaz mıÇay varsa gelirim :)
Kız dün bi oturuşta 200 gr çekirdek yedim ya benÇekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikiside
Boyle devam ederlerse yarin aksama cikmaz bu kafeay çaylar kaldı bu akşam
maşallah ❤♡❤♡❤♡ bende sivilce çıkıyor pek yiyemiyorum :)Kız dün bi oturuşta 200 gr çekirdek yedim ya ben
Hastalik o yaa ben yememeye calisiyorum yoksa direk.burnumda toplaniyo yagii vicir vicir yaglaniyo cildimKız dün bi oturuşta 200 gr çekirdek yedim ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?