- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi nisankralicesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa benimkini biliyorsun yaaBen bilmiyorm sizin adınızı :)) hepiniz birbirinizin adını biliyor musunuz
Yesil cay olur mu :))kız kaç kere söyledim ya
aaa çabuk çayımı getir![]()
bildiğimiz siyah çay istiyorum kızAa benimkini biliyorsun yaa
Yesil cay olur mu :))
Hamilesin sen cay dokunmuyo mu okadarbildiğimiz siyah çay istiyorum kızaaa
![]()
Bir tek colorun kini biliyorm :) kraliçeminkini bilmiyorum maleseff ay uyumadı bu oğlanAa benimkini biliyorsun yaa
Bir tek colorun kini biliyorm :) kraliçeminkini bilmiyorum maleseff ay uyumadı bu oğlanAa benimkini biliyorsun yaa
iyi kız getirmeHamilesin sen cay dokunmuyo mu okadar![]()
Aaa evet bizim burda toprak da yetişiyor ,çekirdek de diyoruz :)) izmire gidince anladim ne didiklerini o ismeAa benimkini biliyorsun yaa
bilirsin bilirsi. ay neden öyle oldu kiBir tek colorun kini biliyorm :) kraliçeminkini bilmiyorum maleseff ay uyumadı bu oğlanyedi beni ya
Çekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikisideAaa evet bizim burda toprak da yetişiyor ,çekirdek de diyoruz :)) izmire gidince anladim ne didiklerini o isme![]()
kız ifşa etmesene beniÇekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikiside
Enaaaaaaakız ifşa etmesene beni![]()
olmaz mıÇay varsa gelirim :)
Kız dün bi oturuşta 200 gr çekirdek yedim ya benÇekirdek de derim ben: D ama asil adi cigdemmm tabikiside
Boyle devam ederlerse yarin aksama cikmaz bu kafeay çaylar kaldı bu akşam![]()
maşallah ❤♡❤♡❤♡ bende sivilce çıkıyor pek yiyemiyorum :)Kız dün bi oturuşta 200 gr çekirdek yedim ya ben![]()
Hastalik o yaa ben yememeye calisiyorum yoksa direk.burnumda toplaniyo yagii vicir vicir yaglaniyo cildimKız dün bi oturuşta 200 gr çekirdek yedim ya ben![]()