- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.441
maşallah❤♡❤♡❤♡ iyi dinlenmişindir :))Valla gece yemek yemedim akşamdan fındık fıstık yediydim canım istemedi bi su içtim 2 de yattım uyumuşum şimdi uyandım daa yorulmuşum yaaa günaydın bu arada herkese
Sibeyyyl gözüm sende sibeyyylCaaaanıııııımmmmm
Bebiş uyuyor çünkü :) uyanır yine birazdançikolatam hayırdır sen bu kadar çok girmezdin buralara
hayırdır kız sende bir şey var ama hadi hayırlısıSibeyyyl gözüm sende sibeyyylahahah
Dinlenmiş olabilirim dinlememiş de olabilirim bilmiyorum herhalde galiba sanırsam dinlendim ama temizlik var offf onu düşünüyorum şimdi demaşallah❤♡❤♡❤♡ iyi dinlenmişindir :))
Olabilir benim için no problemm canım takip et beni ben nereye sen orayaSibeyyyl gözüm sende sibeyyylahahah
Bugün komiğim var :))hayırdır kız sende bir şey var ama hadi hayırlısı❤♡❤♡❤♡
Çok sevmiş beniihayırdır kız sende bir şey var ama hadi hayırlısı❤♡❤♡❤♡
Bugün komiğim var :))
Benimde yıkanacak çamaşırlarım var :) aslında bir sürü işim var.. Kuaföre de gitmem gerekBenim de katlanacak çamaşırım var =)
Bu kraliçem için sakıncalı bir durumÇok sevmiş benii
Benimde yıkanacak çamaşırlarım var :) aslında bir sürü işim var.. Kuaföre de gitmem gerek
Bebişe babası bakıcakbebeğe kim bakıcak
rüyamda ben de kuafördeydim
hesap ödemem gerek
cüzdanı bulamıyorum
ay nasıl panik olmuştum
rüyada
şimdi aklıma geldi
HahahahaBu kraliçem için sakıncalı bir durum
Bebişe babası bakıcakağda vaktim geldi kız daha fazla ertelersem kışın üşümicem ahahahhaha
hahah ne güzel :❤♡❤♡❤♡Çok sevmiş benii
hahahaha deliiiiBebişe babası bakıcakağda vaktim geldi kız daha fazla ertelersem kışın üşümicem ahahahhaha
Bir kere ben taksiye 5 parasız binip bayağı yol gitmiştimgit canım o zaman
ben evde kendim hallediyorum..
Sonra naptinnnnBir kere ben taksiye 5 parasız binip bayağı yol gitmiştimbir baktım paramı evde unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?