- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.461
Bir kere ben taksiye 5 parasız binip bayağı yol gitmiştimbir baktım paramı evde unutmuşum
Ananeme gidiyordum ananemi aradım o karşıladı kadın sağolsun :))Sonra naptinnnn
Iyi bariAnaneme gidiyordum ananemi aradım o karşıladı kadın sağolsun :))
Günaydın canimmm hgGunaydinnlarrr ac bi karinnin gurultusuyla yine karsinizdayimm
günaydın hoşgeldin❤♡❤♡❤♡Gunaydinnlarrr ac bi karinnin gurultusuyla yine karsinizdayimm
Her isimi dogru duzgun yapiyomm camasirda nazarim var beyazlar bi cikiyor kirmizi bi cikiyor mavi sonra camasir suyu sagolsun beyazlatiyorBenimde yıkanacak çamaşırlarım var :) aslında bir sürü işim var.. Kuaföre de gitmem gerek
Hos buldum canimmgünaydın hoşgeldin❤♡❤♡❤♡
sibelll nasılsın❤♡❤♡❤♡Günaydın canimmm hg
nasılsın tatlım?❤♡❤♡❤♡Hos buldum canimm
Hos buldumm sibelimmmmmm❤❤❤Günaydın canimmm hg
Offfff bana hiç dokumayın o zaman komple evi sil süpür toz al çamaşır yıka ütüle yatak odası toplanacak ve kiler yerleştirilecek kizzz bana yardıma gelsene yarında senjnkileri yaparız bacım birlikten kuvvet doğar hadi bi el at banaHer isimi dogru duzgun yapiyomm camasirda nazarim var beyazlar bi cikiyor kirmizi bi cikiyor mavi sonra camasir suyu sagolsun beyazlatiyor
Iyiyim kuzum senin nassın bakemm ;-)sibelll nasılsın❤♡❤♡❤♡
nasılsın tatlım?❤♡❤♡❤♡
bende iyiyim tatlım öyle yatıyorumIyiyim kuzum senin nassın bakemm ;-)
Ohhh yat hatt şimdi yattığım hurmalar bir aya seni tırmalayacak o zamanda ben yatiyom dicem sana kalk kız yatma doguramican sonra kalk iki yürübende iyiyim tatlım öyle yatıyorum
Keske tatlimm seve seve yapardimm zaten annem beni bunun icin dogurduOfffff bana hiç dokumayın o zaman komple evi sil süpür toz al çamaşır yıka ütüle yatak odası toplanacak ve kiler yerleştirilecek kizzz bana yardıma gelsene yarında senjnkileri yaparız bacım birlikten kuvvet doğar hadi bi el at bana
hahahOhhh yat hatt şimdi yattığım hurmalar bir aya seni tırmalayacak o zamanda ben yatiyom dicem sana kalk kız yatma doguramican sonra kalk iki yürü
Dimi kizzzz hadi bi el at bacımKeske tatlimm seve seve yapardimm zaten annem beni bunun icin dogurdu
hahahyürürüm kız şimdi yatıyorum
kız sende hiçbir iş yapasın yok yatasın da yokben yatamadigim için yatanlar bana batıyor
Yatasim var is yapasım yok oruç bana üşengeçlik yapiyokız sende hiçbir iş yapasın yok yatasın da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?