- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.481
Kiz o yatiyor hep iki gunde bi kalkar agdayi yapar takrar yatar:)❤❤benden duymuş olmaOhhh yat hatt şimdi yattığım hurmalar bir aya seni tırmalayacak o zamanda ben yatiyom dicem sana kalk kız yatma doguramican sonra kalk iki yürü
yat tatlım o zaman❤♡❤♡❤♡ evde kimse yok rahatsın :))Yatasim var is yapasım yok oruç bana üşengeçlik yapiyo
hahah deli :))Kiz o yatiyor hep iki gunde bi kalkar agdayi yapar takrar yatar:)❤❤benden duymuş olma
Tamm bacima herhal yardimm ederimm adersi at bide sana zahmet 50 avans elide is bittikten sonraDimi kizzzz hadi bi el at bacım
Tabiki öyle kadın haklı demiyorum ama bazılarının yorumlarını okudukça burdan sinirlendim. O çeneyi tutmamış , bi kaç kişide tutmamış. Noldu engel mi yedi o üye?Ne kadar tahrik olursan ol ,bütün kk yi baz alarak küfür yada benzeri söylemlerde bulunamazsin. .Çok üstesinden gelemeyeceğin bir durumsa ve kendine engel olamıyorsan ,çıkar gidersin ,sakinleşince gelirsin ..yada gelmezsin ,buda bir seçenek ve çok asil ..
büyük ihtimal baya bi ceza almıştırTabiki öyle kadın haklı demiyorum ama bazılarının yorumlarını okudukça burdan sinirlendim. O çeneyi tutmamış , bi kaç kişide tutmamış. Noldu engel mi yedi o üye?
Kim kimi yemiş canimmTabiki öyle kadın haklı demiyorum ama bazılarının yorumlarını okudukça burdan sinirlendim. O çeneyi tutmamış , bi kaç kişide tutmamış. Noldu engel mi yedi o üye?
Kim kimi yemiş canimm
Böyle durumlarda üyelik silinmiyo muki?büyük ihtimal baya bi ceza almıştır
günaydın öğlen oldu amaGunaydinnn yeni gune merhaba yeni gune sukurler olsun bugune kavusturana sukurler olsun
bilmiyorum ama üyelik iptali de olabilir ama silinme olmuyor diye biliyorumBöyle durumlarda üyelik silinmiyo muki?
Cnm kbakma ya bn daha uyumadmda ondn sn aldirma bnm oğunler karisik hahahahahgünaydın öğlen oldu ama
bilmiyorum ama üyelik iptali de olabilir ama silinme olmuyor diye biliyorum
hahah hayırlı öğlenler de bariCnm kbakma ya bn daha uyumadmda ondn sn aldirma bnm oğunler karisik hahahahah
Hahahh aman aman nazar edecek bni gormesn:))) hayirli oglenler saate bakmadm ya zamani cikrdm hayatimdn hahahah
Aynen yaHer isimi dogru duzgun yapiyomm camasirda nazarim var beyazlar bi cikiyor kirmizi bi cikiyor mavi sonra camasir suyu sagolsun beyazlatiyor
hahaha uyu tatlım❤♡❤♡❤♡ uyku depola :))Hahahh aman aman nazar edecek bni gormesn:))) hayirli oglenler saate bakmadm ya zamani cikrdm hayatimdn hahahah
O bebek doğunca görcem ben onda yatmayı zaten böyle yatarsa kalacak o çocuk içind e okula giyeceği zaman çıkacakKiz o yatiyor hep iki gunde bi kalkar agdayi yapar takrar yatar:)❤❤benden duymuş olma
Evet kv faktörüde kalktı aradan yatabilirim ama yatmamam lazımyat tatlım o zaman❤♡❤♡❤♡ evde kimse yok rahatsın :))
Köpeğin olsun para gel hallet yol yemek tatlı bendenTamm bacima herhal yardimm ederimm adersi at bide sana zahmet 50 avans elide is bittikten sonra
eee temizlik nasıl gidiyor ❤♡❤♡❤♡? öyle uzaktan bakma gel kızEvet kv faktörüde kalktı aradan yatabilirim ama yatmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?