- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.661
Simdik bir matematik yaparsak enişte bey 10 çocuk istiyor iki kadın daha lazımO hariç be ya :) onu özel dualiyorum :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdik bir matematik yaparsak enişte bey 10 çocuk istiyor iki kadın daha lazımO hariç be ya :) onu özel dualiyorum :))
Hahaha tatlım dikkat et de duaların ters tepmesinO hariç be ya :) onu özel dualiyorum :))
Şey oldu bu bizim aile de çirkin kiz yoktur varsa da gelin gelmistironu diyen eşse 5 çocukla yine daughte re eşit değil mi ?
![]()
![]()
Hahahah benim heriften beteri varmışSimdik bir matematik yaparsak enişte bey 10 çocuk istiyor iki kadın daha lazım![]()
Ay keşke alsın da gitsin ..az rahat olmaya ihtiyacım var :) demin aradı ,diyorum ki ,sen bugün eve gelmesen ,iftarını dışarda yapsan, sonra da aileni özlemişsindir gidip orda mı kalsan :))) yok artık daughter, seninkiler gelmiş yine ,ben yemeğimi yer yatak odasinda takılırım diyorSimdik bir matematik yaparsak enişte bey 10 çocuk istiyor iki kadın daha lazım![]()
Tepmez :) ben göreceğimi gördüm ,daha ne olabilir kiHahaha tatlım dikkat et de duaların ters tepmesin![]()
Hahahah abow senin kaçak yerin yok o zaman tatlim❤ :))Ay keşke alsın da gitsin ..az rahat olmaya ihtiyacım var :) demin aradı ,diyorum ki ,sen bugün eve gelmesen ,iftarını dışarda yapsan, sonra da aileni özlemişsindir gidip orda mı kalsan :))) yok artık daughter, seninkiler gelmiş yine ,ben yemeğimi yer yatak odasinda takılırım diyor
Gerçekten bugün bir manyaklık var bende ..
Yazık adama nasil sindirmişsen ödü kopuyor senden yatak odasına mahkum koca evde terör estiriyorsun vallahi nisan bak ki gordunmuAy keşke alsın da gitsin ..az rahat olmaya ihtiyacım var :) demin aradı ,diyorum ki ,sen bugün eve gelmesen ,iftarını dışarda yapsan, sonra da aileni özlemişsindir gidip orda mı kalsan :))) yok artık daughter, seninkiler gelmiş yine ,ben yemeğimi yer yatak odasinda takılırım diyor
Gerçekten bugün bir manyaklık var bende ..
Ne gördün ki kız :)Tepmez :) ben göreceğimi gördüm ,daha ne olabilir ki![]()
Hahaha adam yatak odasından çıkamıyor demek ki.Yazık adama nasil sindirmişsen ödü kopuyor senden yatak odasına mahkum koca evde terör estiriyorsun vallahi nisan bak ki gordunmu
Bakıcı ya ver sen de :)))Hahah kız dur sakin ol :)) zaten bebisleri bi yerlere yollayabiliyormusun :) biz ne yapalım . benim kaldığım sehirde akrabam felan yok
Yanlız takılıyor adam bunu aybaşı tuttu diye bu arada bu daughter da bir bahaneler var sorma kirpik dilleri ağrıyor belki bugün yine ağrımıştır ondan böyle anam çocuk yok başında bakan var böyle adam bu gaci daha be istiyor bilmem kiHahaha adam yatak odasından çıkamıyor demek ki.![]()
![]()
O kadar zengin değiliz kiBakıcı ya ver sen de :)))
Dil ağrıması ne alaka hahahahahaahYanlız takılıyor adam bunu aybaşı tuttu diye bu arada bu daughter da bir bahaneler var sorma kirpik dilleri ağrıyor belki bugün yine ağrımıştır ondan böyle anam çocuk yok başında bakan var böyle adam bu gaci daha be istiyor bilmem ki
Dibine kadar süründüm valla :) wc ye özlem mi dersin ,toto üstü 2 dk oturamamak mi dersin ,eşle gidilemeyen randevular mi arkadaş toplantıları mi ...daha neler neler ..aklıma gelmiyo :) resetledim o zamanları çünkü :))) kısaca en dibi gördüm yani ..o yüzden ben almayayım ..Ne gördün ki kız :)
Dili değil kirpik dipleri yanlış yazmış klavye o napar o adamı varya o zamanO kadar zengin değiliz ki
Dil ağrıması ne alaka hahahahahaahbenim herif böyle şeyleri kesinlikle yutmaz :) eniste bunlara inanıyorsa iyi. :))
Kız yardımcı olan olmadi mi hic annen felan :))Dibine kadar süründüm valla :) wc ye özlem mi dersin ,toto üstü 2 dk oturamamak mi dersin ,eşle gidilemeyen randevular mi arkadaş toplantıları mi ...daha neler neler ..aklıma gelmiyo :) resetledim o zamanları çünkü :))) kısaca en dibi gördüm yani ..o yüzden ben almayayım ..
Kız bende diyorum ne alakaDili değil kirpik dipleri yanlış yazmış klavye o napar o adamı varya o zaman
AhahahahaKız yardımcı olan olmadi mi hic annen felan :))
Kız bende diyorum ne alakakirlip ne alaka ki kız.
Haha valla ben dinletemiyorim :)
Yok be ya ,bazen bana geliyorlar ,o da kavga etmeyelim diye kaçıyorYazık adama nasil sindirmişsen ödü kopuyor senden yatak odasına mahkum koca evde terör estiriyorsun vallahi nisan bak ki gordunmu
AhahahahaYok be ya ,bazen bana geliyorlar ,o da kavga etmeyelim diye kaçıyor![]()
Annem geldi sağolsun ama babam kanser ,çok kalamadı ..Kız yardımcı olan olmadi mi hic annen felan :))
Kız bende diyorum ne alakakirlip ne alaka ki kız.
Haha valla ben dinletemiyorim :)