- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.821
Aynen ortaya karışıkHahahabize şöyle karışık bir şeyler yap diyormuş :)
Benim koca yorulmuş bugün uyuyor hatta kükrüyorKk ya girerek zor olur bacım
Kiz becerin birgün insallah , gecen masaji nettin yari da kesmedin insallah26 yasitiz o zaman bak ben 5 yıllık evliyim beceremedim daa bi çocuğu
Ahanda bir ortak nokta daha bak yahuu boyunu uzun seçeriz kız merak etmeBana benzese zaten bi harika tatlu birsey cikar ortaya esmer birsey olsun mumkunse boyu benle esdeger kalmasin da
Hahah :) senin yanında uyuyabiliyorsa zaten kaybetmişin sen bacım :)Benim koca yorulmuş bugün uyuyor hatta kükrüyor
Yarıda bırakacak göz varmı bende sence bi bak su profil fotomaKiz becerin birgün insallah , gecen masaji nettin yari da kesmedin insallah
Napcaz spermi mi sündürcezAhanda bir ortak nokta daha bak yahuu boyunu uzun seçeriz kız merak etme
Ay eşim geç geldiğinde ben bekletmiyorum ya çocukları,bunu yapanlar varmış ama ben gereksiz görüyorum.Yiyip dinlenecek,ödev yapacak vs.Ben eşimle yiyorum.Başbaşa.Anne falan yok yat saati de vallahi neydi benim anam yawww terör ettirirdi evde hiç unutmam o kadar alışmışız ki babam çok geç gelirdi eve kardeşim yemek yerken uyuklardı saati gelince fotosu bile vardır hatta elinde bir bütün ekmek yer sofrasında gözler kapalı hey gidi günler heyyy beş yaşındaki çocuk oldu sana 20 yaşında
Eniste olmus o zaman tam masörYarıda bırakacak göz varmı bende sence bi bak su profil fotoma
Ay eşim geç geldiğinde ben bekletmiyorum ya çocukları,bunu yapanlar varmış ama ben gereksiz görüyorum.Yiyip dinlenecek,ödev yapacak vs.Ben eşimle yiyorum.Başbaşa.Anne falan yok yat saati de vallahi neydi benim anam yawww terör ettirirdi evde hiç unutmam o kadar alışmışız ki babam çok geç gelirdi eve kardeşim yemek yerken uyuklardı saati gelince fotosu bile vardır hatta elinde bir bütün ekmek yer sofrasında gözler kapalı hey gidi günler heyyy beş yaşındaki çocuk oldu sana 20 yaşında
Yok bacım yaaa benden iyisini bulamaz joker eleman gibiyim ben eve bak temizlik yap üstüne kocaya en az 3 çeşit yemek yap tabi ağzına layık olacak eeee birde dükkanın bütün evrak banka işlerini yap birde kocaya masajından ilgisine herseyini yap bi yere kaçamaz o vallahi bide yazık kıyamam kocisim bugün 7 daire iş yaptı geldi üstüne kolunu vurmuş dolaba pert yani anlayacağınHahah :) senin yanında uyuyabiliyorsa zaten kaybetmişin sen bacım :)
Yok donörü uzun seçerizNapcaz spermi mi sündürceztobe tobe
Beklemezdik bizde zaten ama alışınca erkenden uykusu geliyor insanın babam 12 de gelirdi nereye bekleyeceksinAy eşim geç geldiğinde ben bekletmiyorum ya çocukları,bunu yapanlar varmış ama ben gereksiz görüyorum.Yiyip dinlenecek,ödev yapacak vs.Ben eşimle yiyorum.Başbaşa.
Çok sever ben ona o bana karşılıklı masajlasirizEniste olmus o zaman tam masör
Hahah :) senin yanında uyuyabiliyorsa zaten kaybetmişin sen bacım :)
Tamm anlastik , sarj bitik telin gorusuruz canim eve gecinceYok donörü uzun seçeriz
Tmm guzumTamm anlastik , sarj bitik telin gorusuruz canim eve gecince
Uykusuzluktan ölmediyse gelir insallahKIZ BENİM bir komşum vardı ne oldu ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?