- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.861
Ooohhh ohh masallah sen nerelerdesin misafir olup geleyim sanaaa :)))
Vallahi bulmuş tam kıymet bilsinAynen benim koca da yaşadı yaşıyooo
Amin tatlim❤ ❤Hmm anladım şekercim, Allah yardımcıları olsun. .
Ah ah değerlerimizi biliyorlar mi :))Aynen benim koca da yaşadı yaşıyooo
Vallahi bulmuş tam kıymet bilsin
Bendeee :)ist avrupa yakasında cnm
sen
=)
Ahhh ahhh benimkide öyle bugün banyodan bağırıyor aşkım diye anlamadım dedim bak gördünmü diyo bana hiç yakışmıyor böyle cümleler ölürmüsün öldürürmüsünBiliyo canım ama çok sevgisini belli eden bir tip değildir.
Sayılır hangi sahillhaha beklerimm
sahile yakın mı
Ahhh ahhh benimkide öyle bugün banyodan bağırıyor aşkım diye anlamadım dedim bak gördünmü diyo bana hiç yakışmıyor böyle cümleler ölürmüsün öldürürmüsün
Sayılır hangi sahillcok mu uzaklardasin köprülerdenn
Benim ki de 2 yillik evliyiz 1 senedir aşkım canim cicim dediğini hic duymuyorum ismimle sesleniyo cinlerim tepeme geliyoAhhh ahhh benimkide öyle bugün banyodan bağırıyor aşkım diye anlamadım dedim bak gördünmü diyo bana hiç yakışmıyor böyle cümleler ölürmüsün öldürürmüsün
Vallahi ya yakistiramiyor kendine boylu poslu olunca aşkım lafı önce kalıyor ona gorehahaha
aynen, yakışanlar nsl yakıştırıyo dimi ama
Ay bilmem ama ne hos ya :) buluşun ne hos arkadaşlık etmis olursunuz mujabbetiniz çoksa :) hatta avrupa yakasi olarak toplasalimyok dibindeyim cnmmm
hatta burdan bir arkadaş da yakın oturuyomuş bana.
bebek sahili bilir misin
yakınım oralara..
Hmm sağol canımmm
limonata yaptım içinnnnn
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Senin konularından biliyorum az çok sorunluydu o sorunları fayda bilip siyriliyorlar böyle şeylerden isteBenim ki de 2 yillik evliyiz 1 senedir aşkım canim cicim dediğini hic duymuyorum ismimle sesleniyo cinlerim tepeme geliyo
Noluyoo kıııAmannn,bahçede haanımeli,sen ettin beniii deliiii,geeel güüülüm geeeel
Amannn,bahçede haanımeli,sen ettin beniii deliiii,geeel güüülüm geeeel
Noluyoo kıııtovbeee
Ay bilmem ama ne hos ya :) buluşun ne hos arkadaşlık etmis olursunuz mujabbetiniz çoksa :) hatta avrupa yakasi olarak toplasalim
Heee bende dedim sıyırdı bizim kizbana türkü söylüyooo
limonata yaptım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?