"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Biliyo canım ama çok sevgisini belli eden bir tip değildir.
Ahhh ahhh benimkide öyle bugün banyodan bağırıyor aşkım diye anlamadım dedim bak gördünmü diyo bana hiç yakışmıyor böyle cümleler ölürmüsün öldürürmüsün

Ahhh ahhh benimkide öyle bugün banyodan bağırıyor aşkım diye anlamadım dedim bak gördünmü diyo bana hiç yakışmıyor böyle cümleler ölürmüsün öldürürmüsün

hahaha

aynen, yakışanlar nsl yakıştırıyo dimi ama

Benim ki de 2 yillik evliyiz 1 senedir aşkım canim cicim dediğini hic duymuyorum ismimle sesleniyo cinlerim tepeme geliyo

Benim ki de 2 yillik evliyiz 1 senedir aşkım canim cicim dediğini hic duymuyorum ismimle sesleniyo cinlerim tepeme geliyo
Senin konularından biliyorum az çok sorunluydu o sorunları fayda bilip siyriliyorlar böyle şeylerden iste

Ay bilmem ama ne hos ya :) buluşun ne hos arkadaşlık etmis olursunuz mujabbetiniz çoksa :) hatta avrupa yakasi olarak toplasalim

o zaman uzaksın benim tarafa canım.
benimki izin vermez öyle buluşmalara ama
du bakalım
zaman ne gösterir bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…