- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.901
der de anam pek ilgili benim herifBir buçuk çocuk veriyorsun adama doğunca iki olacak isterse demesin
Bal damlardi ağzından bitanem ler havada ucardi afedersin lavaboya giderken bile gelir beklerdi lavabodan cikmami elimi.bi saniye birakmazdi aksama kadar 100 lez arardi 2 dakika.boslugu olsun hemen eve gelirdi benimle zaman gecirirdi . Birşey oldu ama ne oldu birseyler buldum inanmak istemiyorum ama baska aciklama bulamiyorum oyle iste kiymetini bilin gercekten o kadar güzel seyler ki benim gozlerim doluyo ic cekiyorum öyle ciftleri.görünceYokkk biz baya içli disliyiz bu konuda beraber gezeriz el.ele tutuşup ben derim çok o da cano hayatım diye kelimeler kullanır aşkım bozuyor adami
Fazla ilgi seni mi gerdider de anam pek ilgili benim herif
Birden niye böyle degistiBal damlardi ağzından bitanem ler havada ucardi afedersin lavaboya giderken bile gelir beklerdi lavabodan cikmami elimi.bi saniye birakmazdi aksama kadar 100 lez arardi 2 dakika.boslugu olsun hemen eve gelirdi benimle zaman gecirirdi . Birşey oldu ama ne oldu birseyler buldum inanmak istemiyorum ama baska aciklama bulamiyorum oyle iste kiymetini bilin gercekten o kadar güzel seyler ki benim gozlerim doluyo ic cekiyorum öyle ciftleri.görünce
aman fazla ilgide iyi değil bacımFazla ilgi seni mi gerdi
Eee tabi herşeyin kararı iyidir benim kocamda ilgilidir ama sevgi açlığı daha fazladır benden görmeyi daha çok sever sevilmeyi oksanmayi gözünün içine bakilmayi çok sever bunu bende gormeyisine bağlıyorum babası ölmüş 10.yasindayken anneden de görmemiş o yüzdenaman fazla ilgide iyi değil bacım
o zaman işin zor tatlım dediğin gibi daha fazla ilgi sevgi bekler❤♡❤♡❤Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım❤♡❤♡❤♡Eee tabi herşeyin kararı iyidir benim kocamda ilgilidir ama sevgi açlığı daha fazladır benden görmeyi daha çok sever sevilmeyi oksanmayi gözünün içine bakilmayi çok sever bunu bende gormeyisine bağlıyorum babası ölmüş 10.yasindayken anneden de görmemiş o yüzden
Öyle canım vallahi çocuğumuz olsa kıskanır diye düşünüyorum artık aminn herkesin ınsallahho zaman işin zor tatlım dediğin gibi daha fazla ilgi sevgi bekler❤♡❤♡❤Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım❤♡❤♡❤♡
ay ay hiç sorma hele kız olursa babasına yaklaştırmıyor ❤♡❤♡❤♡Öyle canım vallahi çocuğumuz olsa kıskanır diye düşünüyorum artık aminn herkesin ınsallahh
Ahahahaha kocam beni çocuğum kocamı kıskanır öyle geçinir gideriz artıkay ay hiç sorma hele kız olursa babasına yaklaştırmıyor ❤♡❤♡❤♡
hahah bilemem orasını vallaAhahahaha kocam beni çocuğum kocamı kıskanır öyle geçinir gideriz artık
Benim ilgim.cocuga kayınca kıskanır büyük ihtimal çocuktan adamı kim görecek ilk zamanlar niye üzüleyim ayolhahah bilemem orasını vallakocan seni kıskanmazsa üzülme :))
hahah ilk zamanlar zaten bebişte kocayı göremiyorsun sonra bebiş büyüyünce farkına varıyorsunBenim ilgim.cocuga kayınca kıskanır büyük ihtimal çocuktan adamı kim görecek ilk zamanlar niye üzüleyim ayol
Vallahi sağlıklı hayırlı bir evlat versin Allah ta sen istedin.der çıkarım işin icindenhahah ilk zamanlar zaten bebişte kocayı göremiyorsun sonra bebiş büyüyünce farkına varıyorsun
hahahahVallahi sağlıklı hayırlı bir evlat versin Allah ta sen istedin.der çıkarım işin icinden
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler❤♡❤♡❤♡
A.slm naber kürksüzZelammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?