- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.881
Lafa gelince ben soğutmuş oluyorum o kelimelerdenSenin konularından biliyorum az çok sorunluydu o sorunları fayda bilip siyriliyorlar böyle şeylerden iste
Benimkide izin vermez ama zamanla belki dedigin gibi bn biraz haliç seyri üzerinde sayılırım:)o zaman uzaksın benim tarafa canım.
benimki izin vermez öyle buluşmalara ama
du bakalım
zaman ne gösterir bilinmez..
Aa bi bakayımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikildi-gene-buraya-geldim.1012207/
kızlar manyağın biri takılmış bdv ye
Bana bunlarin hepsi aynı. Kişilermiş gibi geliyor :) kizlar gecen pucca nin kk hakkindaki yazısını okudum bilen var mi cok haklihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikildi-gene-buraya-geldim.1012207/
Sende deme o zamanLafa gelince ben soğutmuş oluyorum o kelimelerden
Bende artik naber abi ya falan diye takilcam o kadar kankaya baglamaktan korkuyorum. Yanlislikla askim falan dese bana mi diyon derim heralde
Uçtu coktanAa bi bakayım
yok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahuBenim ki de 2 yillik evliyiz 1 senedir aşkım canim cicim dediğini hic duymuyorum ismimle sesleniyo cinlerim tepeme geliyo
açılmıyor tatlımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sikildi-gene-buraya-geldim.1012207/
Benimdenartik icimden gelmiyo ki o kadar şeyden sonra hatta ismini söylerken bile bi hışımla söylüyorumSende deme o zaman
Masallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))yok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahu
Diyecek tabikiyok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahu
amin tatlımMasallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
amin tatlımMasallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
Asıl o getirmiş seni bu hale kendine baksınBenimdenartik icimden gelmiyo ki o kadar şeyden sonra hatta ismini söylerken bile bi hışımla söylüyorum
hahah niye kız :))Diyecek tabiki
Yokkk biz baya içli disliyiz bu konuda beraber gezeriz el.ele tutuşup ben derim çok o da cano hayatım diye kelimeler kullanır aşkım bozuyor adamiMasallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))
Bir buçuk çocuk veriyorsun adama doğunca iki olacak isterse demesinhahah niye kız :))
Aminnnn insallahhhamin tatlımyani bak 8 senelik evliyiz bide. inşallah sizinkini de artırır yani❤♡❤♡❤♡
bunu idrak ettigi zaman cok mutlu olacagim gunlerin geleceğine inaniyorum ama idrak edebilecekmi bundan oek umudum yokAsıl o getirmiş seni bu hale kendine baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?