"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Senin konularından biliyorum az çok sorunluydu o sorunları fayda bilip siyriliyorlar böyle şeylerden iste
Lafa gelince ben soğutmuş oluyorum o kelimelerden
Bende artik naber abi ya falan diye takilcam o kadar kankaya baglamaktan korkuyorum. Yanlislikla askim falan dese bana mi diyon derim heralde

yok artık benim herif şimdi bile aşkım der yahu
Masallah Allah nazarlardan korusun ınsallahh. Valla kocamin elini tutup gezmeye askim bitanem canim cicim demeye hasretim o yapmiyo diye artik bende yapmiyorum önceden yapardım ama kendimi geri cekiyorum . ALLAH muhabbetinizi arttirsin :)))

amin tatlım yani bak 8 senelik evliyiz bide. inşallah sizinkini de artırır yani❤♡❤♡❤♡

amin tatlım yani bak 8 senelik evliyiz bide. inşallah sizinkini de artırır yani❤♡❤♡❤♡

Yokkk biz baya içli disliyiz bu konuda beraber gezeriz el.ele tutuşup ben derim çok o da cano hayatım diye kelimeler kullanır aşkım bozuyor adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…