"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Gebelik için kontrollerim vardı yeni başladım canım doktor bugün ultrason ile baktı gelişimine gelişmemişler Biri 0.9 diğeri 12 mm 20 şerde olması gerekirmiş çok morolim bozuldu bu yüzden..
Canım sıkma canını vardır herşeyde bir hayır. İlk bebeklerin mi ?
Belirli bir süre zarfı var mı o arada gelişim düzelir belki

Boğazlarım kötü, sıtmalanıp duruyorum.üşütmüşüm sanki her yerimi çimdirmişler
Geçmiş olsun canım , boğazın için bir önerim var dikkate alirsan , bir limonu bütün olarak tava da ısıt iki , 3 dakika dilimle bir boğazına saracak kumasin uzerine sabaha kadar ,cok yumusuyor bogazim dan ben oyle kurtuluyorum , biraz kasindirabilir ama değiyor gerçekten

Gebelik için kontrollerim vardı yeni başladım canım doktor bugün ultrason ile baktı gelişimine gelişmemişler Biri 0.9 diğeri 12 mm 20 şerde olması gerekirmiş çok morolim bozuldu bu yüzden..
Bir önerisi oldu mu doktor'un tatlım düzelme olur gibisinden , çok büyük geçmiş olsun ,insallah düzelir

Canım ben de bademcik yok. Direk faranjite çeviriyor. Buda öyle şeylere gelmiyor hiç. En kolay pastil , geçirmiyorsa antibiyotik ya da başka bir ilaç.
İkisinide kullanmam. Pastille idare edicez

Canım ben de bademcik yok. Direk faranjite çeviriyor. Buda öyle şeylere gelmiyor hiç. En kolay pastil , geçirmiyorsa antibiyotik ya da başka bir ilaç.
Pastil de kısa bir etki gösteriyor , en azından ben de öyle tatlım , sifa bulursun insallah

Az iç canisi :) üst üste de içme :) bilirkişi konuşuyor :))))

Bir önerisi oldu mu doktor'un tatlım düzelme olur gibisinden , çok büyük geçmiş olsun ,insallah düzelir
Eşimden spermogram istedi onu da kontrol edip tedaviye başlanacakmış kolay birşey ded geçici ilaçla dedi ama şimdi Ramazan ramazan kim verecek o testi bir de burda herkes yapmıyor onu hep sıkıntılı ya direk başlamadı deli etti beni

Geçmiş olsun. .üzülme ,düzelir insallah ..ilk zamanlar benim değerlerim de hep yerlerdeydi

Gün kaybetmeyin isterseniz yine de , düzene girer umarım , ve stresten uzak durmaya odaklan , hayırlı güzel sonuçlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…