- 15 Ekim 2016
- 22.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.997
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.981
Boğazlarım kötü, sıtmalanıp duruyorum.üşütmüşümGeçmiş olsun kuzim neyin var ?
En önemlisi kafadan kontağımBildiğimden başka bir sıkıntın var mı ? Az iç
Canım sıkma canını vardır herşeyde bir hayır. İlk bebeklerin mi ?Gebelik için kontrollerim vardı yeni başladım canım doktor bugün ultrason ile baktı gelişimine gelişmemişlerBiri 0.9 diğeri 12 mm 20 şerde olması gerekirmiş çok morolim bozuldu bu yüzden..
Geçmiş olsun canım , boğazın için bir önerim var dikkate alirsan , bir limonu bütün olarak tava da ısıt iki , 3 dakika dilimle bir boğazına saracak kumasin uzerine sabaha kadar ,cok yumusuyor bogazim dan ben oyle kurtuluyorum , biraz kasindirabilir ama değiyor gerçektenBoğazlarım kötü, sıtmalanıp duruyorum.üşütmüşümsanki her yerimi çimdirmişler
Bir önerisi oldu mu doktor'un tatlım düzelme olur gibisinden , çok büyük geçmiş olsun ,insallah düzelirGebelik için kontrollerim vardı yeni başladım canım doktor bugün ultrason ile baktı gelişimine gelişmemişlerBiri 0.9 diğeri 12 mm 20 şerde olması gerekirmiş çok morolim bozuldu bu yüzden..
Canım ben de bademcik yok. Direk faranjite çeviriyor. Buda öyle şeylere gelmiyor hiç. En kolay pastil , geçirmiyorsa antibiyotik ya da başka bir ilaç.Geçmiş olsun canım , boğazın için bir önerim var dikkate alirsan , bir limonu bütün olarak tava da ısıt iki , 3 dakika dilimle bir boğazına saracak kumasin uzerine sabaha kadar ,cok yumusuyor bogazim dan ben oyle kurtuluyorum , biraz kasindirabilir ama değiyor gerçekten
Hee tek derdin buysa sıkıntı yok ,ben de öyleyim :)))) olmayan var mıEn önemlisi kafadan kontağım
Pastil de kısa bir etki gösteriyor , en azından ben de öyle tatlım , sifa bulursun insallahCanım ben de bademcik yok. Direk faranjite çeviriyor. Buda öyle şeylere gelmiyor hiç. En kolay pastil , geçirmiyorsa antibiyotik ya da başka bir ilaç.
İkisinide kullanmam. Pastille idare edicez
Az iç canisi :) üst üste de içme :) bilirkişi konuşuyor :))))Canım ben de bademcik yok. Direk faranjite çeviriyor. Buda öyle şeylere gelmiyor hiç. En kolay pastil , geçirmiyorsa antibiyotik ya da başka bir ilaç.
İkisinide kullanmam. Pastille idare edicez
Eşimden spermogram istedi onu da kontrol edip tedaviye başlanacakmış kolay birşey ded geçici ilaçla dedi ama şimdi Ramazan ramazan kim verecek o testi bir de burda herkes yapmıyor onu hep sıkıntılı ya direk başlamadı deli etti beniBir önerisi oldu mu doktor'un tatlım düzelme olur gibisinden , çok büyük geçmiş olsun ,insallah düzelir
He bizim genler malumHee tek derdin buysa sıkıntı yok ,ben de öyleyim :)))) olmayan var mı
Amin cnm inşallah :*Pastil de kısa bir etki gösteriyor , en azından ben de öyle tatlım , sifa bulursun insallah
Geçmiş olsun. .üzülme ,düzelir insallah ..ilk zamanlar benim değerlerim de hep yerlerdeydiGebelik için kontrollerim vardı yeni başladım canım doktor bugün ultrason ile baktı gelişimine gelişmemişlerBiri 0.9 diğeri 12 mm 20 şerde olması gerekirmiş çok morolim bozuldu bu yüzden..
He daha beter ediyo meretAz iç canisi :) üst üste de içme :) bilirkişi konuşuyor :))))
Laz damariHe bizim genler malum
Şu söze bayılıyorum yaLaz damari
Gün kaybetmeyin isterseniz yine de , düzene girer umarım , ve stresten uzak durmaya odaklan , hayırlı güzel sonuçlar inşallah...Eşimden spermogram istedi onu da kontrol edip tedaviye başlanacakmış kolay birşey ded geçici ilaçla dedi ama şimdi Ramazan ramazan kim verecek o testi bir de burda herkes yapmıyor onu hep sıkıntılı ya direk başlamadı deli etti beni
Ben de öyleyim de lazlık yok o nasıl olcekkŞu söze bayılıyorum ya
Karadenizli olmakta zor.Devamlı bir şeye sinirleniyorsun ama neye sinirlendiğin belli değil.
Yemin ederim aynı ben
Çekiyordur bir yerdenBen de öyleyim de lazlık yok o nasıl olcekk
Aha ben ezan okunacak diye 5dk da 2 tane içtim ,bogazim yanayi :)He daha beter ediyo meret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?