"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Şu söze bayılıyorum ya

Karadenizli olmakta zor.Devamlı bir şeye sinirleniyorsun ama neye sinirlendiğin belli değil.
Yemin ederim aynı ben
Yemin ediyorum aynı da ben de :)))

Doktor beyin haritama bakmıştı ,sen nasıl böyle yaşıyorsun diyor ..her yer kırmızı :))

Eşim de biliyor ,deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı ,mevzuya uyanınca ,en iyisi ben bi anneme gideyim diyor

Sjsjsjjsssjs

Ama bence çok güzeliz böyle. Sinirlendik mi fena tokatlıyoruz he oh be söylerken bile deşarj oldum

Sjsjsjjsssjs

Ama bence çok güzeliz böyle. Sinirlendik mi fena tokatlıyoruz he oh be söylerken bile deşarj oldum
Bak ben de böyleyim ama bu normal değil ..bizim genetigimizle oynanmış herhal

Eşim de öyle diyor ,sinirimi bozmanı bile seviyorum ,dümdüz bir kadın olsan bu kadar ilgimi çekmezdin

Bak ben de böyleyim ama bu normal değil ..bizim genetigimizle oynanmış herhal

Eşim de öyle diyor ,sinirimi bozmanı bile seviyorum ,dümdüz bir kadın olsan bu kadar ilgimi çekmezdin
Valla mevzusu açılınca herkes diyor e kadın dağ bayır ot toplar çay kırar hep eziyet çekmiş karadeniz kadını biz yapmasakta genlerden aktarılmış

Deli kadın iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…