- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.141
Heytttt be hastayim sana hahahahah
hahaha :)Biraz da gülelim kızlar, öperim herkesi.
=)
niye kız :))Kizlar morellerimin tansiyonu düşük bu gunnn dun iftara ac girdik sadece salata yedik
Demek ki zamanında o da üyeymiş burayaBana bunlarin hepsi aynı. Kişilermiş gibi geliyor :) kizlar gecen pucca nin kk hakkindaki yazısını okudum bilen var mi cok hakli
açılmıyor tatlım
Ahahahah yerim ben onu ya :)
Allah neyle ilgiliydi ki :))Konuyu sıldiler o zaman baya yorum vardı ben bakarken.
Konsum nasilsin gorusemioz :))Konuyu sıldiler o zaman baya yorum vardı ben bakarken.
Esime firini teslim ettim oda unutmus hanifeye bakmaktan bende burda malumunuz cane caliyommhahaha :)
niye kız :))
Ne konusu tatlimmKonuyu sıldiler o zaman baya yorum vardı ben bakarken.
hahahahEsime firini teslim ettim oda unutmus hanifeye bakmaktan bende burda malumunuz cane caliyomm
Esime firini teslim ettim oda unutmus hanifeye bakmaktan bende burda malumunuz cane caliyomm
hahahahiyi gene sadece yemek yanmış Allah korumuş❤♡❤♡❤♡ dikkat et kız bir daha ❤♡❤♡❤♡
Valla o kadar sinirliydiki sadece susutumm bi kasik yedi yemedi faceye daldi sahurada inadina kakmadiCnm kahvalti yapsaydnz hemen salatayla dha ck acikir insan ya Allah kolaylk versin
insanlık hali yahu . hemen bi menemen felan yapsaydınız bari :) salatayla iftar mı olur yahuValla o kadar sinirliydiki sadece susutumm bi kasik yedi yemedi faceye daldi sahurada inadina kakmadi
İnadini bgun gorur :)) olur ole sulr hayatta hemen cay koycktin rmaznda tahammul yk herkes snirli oyna tam tersi olmasi lazm hosgoru sartValla o kadar sinirliydiki sadece susutumm bi kasik yedi yemedi faceye daldi sahurada inadina kakmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?