- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.161
çok tatlı dimiAhahahah yerim ben onu ya :)
Allah neyle ilgiliydi ki :))
Kiz kabul etmedi bi suru oneri koydum sus yoksa tabagi basinna dokerimm dediinsanlık hali yahu . hemen bi menemen felan yapsaydınız bari :) salatayla iftar mı olur yahu
hahah gece geceçok tatlı dimi
sizle uğraşmaya geldim filan dio vazgeçemiyorum kk dan diyo
sapık mıydı neydi
yok sinirlenmiş demek kiKiz kabul etmedi bi suru oneri koydum sus yoksa tabagi basinna dokerimm dedi
Konsum nasilsin gorusemioz :))
hahah gece gecemanyak
Bnde iyiym ck skuriyiyim canım sen nasılsın
aynen valla
hep etiketledim seni
Kim istemezki ayda 3000 tlf evide kazanmayibayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Susun kizlar kocalar duymasinnhahah gece gecemanyak
hahah aman hele senin kiSusun kizlar kocalar duymasinn
Ahha kim bu gizemli casuz kendini kadinlar cenetinde gormusssizle uğraşmaya geldim filan dio vazgeçemiyorum kk dan diyo
sapık mıydı neydi
Bana diyorki gir istedigin kadar kk ye bi yanlis goreyimm o zaman bavulu hazila babna git diye o degilde evde bavul yok ne olacakhahah aman hele senin kişimdi sinirli bide
hahahaBana diyorki gir istedigin kadar kk ye bi yanlis goreyimm o zaman bavulu hazila babna git diye o degilde evde bavul yok ne olacak
Insallah bu bizim heriflerden biri degildirAhha kim bu gizemli casuz kendini kadinlar cenetinde gormuss
Bnde iyiym ck skur
Evet gordum hatrlanmak gzl tsk ederm
Eeee bosuna komsu olmadk hayirli konsum bnm
Alacam merak etme fasulyeler su anda aksam için kuvette yikaniyorlarhahahaaman dikkat et :)) bugün gönlünü almaya çalış
hahah aman dikkat bugün de yakarsan sıkıntı büyür bayaAlacam merak etme fasulyeler su anda aksam için kuvette yikaniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?