- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.281
Eee iyi bari en azindan 5 saatcikYoka ya bu gece uyudum 4 de yattm 9 da kalktm :)))
ona 3 gün gider ona o uykuEee iyi bari en azindan 5 saatcik))
5 saat uyku yeterli zten bna fazla bile :)))Eee iyi bari en azindan 5 saatcik))
Bence 5 gün giderona 3 gün gider ona o uyku
Allah aşkına kız azcık bana versene o uykusuzluktan5 saat uyku yeterli zten bna fazla bile :)))
ay bende çok uyumayı seviyorum ama bebiş izin vermiyorAllah aşkına kız azcık bana versene o uykusuzluktan
Son.zamanlar zor geciyormus dimiay bende çok uyumayı seviyorum ama bebiş izin vermiyor
yani zor demiyelim de ❤♡❤♡❤♡ han biraz sıkıntı oluyor bel ağrısı tekmeler felanSon.zamanlar zor geciyormus dimi
Olsun ama bence en güzel zamanlardan biri iyice hissediyorsun herseyiniyani zor demiyelim de ❤♡❤♡❤♡ han biraz sıkıntı oluyor bel ağrısı tekmeler felan
Nazar etcn kiz bni birak pesimiAllah aşkına kız azcık bana versene o uykusuzluktan
evet❤♡❤♡❤♡ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahOlsun ama bence en güzel zamanlardan biri iyice hissediyorsun herseyini
Bırakmam bırakmam azcık uyu valla seni hayal ettikçe benim uykum geliyor hem maşallah sana benim nazarım değmez kem gözle bakmadım kimseyeNazar etcn kiz bni birak pesimi
kız maşallah de bari❤♡❤♡❤♡Bırakmam bırakmam azcık uyu valla seni hayal ettikçe benim uykum geliyor hem maşallah sana benim nazarım değmez kem gözle bakmadım kimseye))
Amin amin amin ınsallahhhevet❤♡❤♡❤♡ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kız Allah canını dedim yaaaaakız maşallah de bari❤♡❤♡❤♡
❤♡❤♡❤♡Amin amin amin ınsallahhh
görmedim kızKız Allah canını dedim yaaaaa
Kız vu kalpleri nasil yapıyon sen bi türkü beceremedim onu kafada tutamiyorum❤♡❤♡❤♡
Benim nazarım değmez ben ona takılıyorum sadece biraz ciddi yapmış olabilirim o da benim suçum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?