- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.241
hahahgit de işlerini hallet o zaman ❤♡❤♡❤♡
Sağol kuzum uyumazsam izlerim diye düşündüm bide maviş maviş huzur yuvası ben arayınca bi zahmet ışıkları sondurucer balıklarla bi uyku cekelim
hahah tutsun tabi tatlım :) gece oturuyorsun tabi :) gündüzde geç kalkıyorsunSagolda bu adama soylucem bi hizmetçi tutsun bana çok yoruluyorum 12de kalktım bak saat 2 is yapiyom hala
Ben çok sevdim burayı tabikisi senide hizmette sınır yoktamam canım herşey istediğin gibi olacak! =)
Ben çok sevdim burayı tabikisi senide hizmette sınır yok
Beni bi sen anlıyorsun zaten vallahihahah tutsun tabi tatlım :) gece oturuyorsun tabi :) gündüzde geç kalkıyorsun
Aynen vallahi ne o bdv içim daralıyor bazı konularaoyy şekercim ben de sevdim
geyikte takılcam artıkın!
Hadi gitben bir gidip geleyim kızlar
❤♡❤♡❤♡Beni bi sen anlıyorsun zaten vallahi
görüşürüz tatlım❤♡❤♡❤♡ kolay gelsinben bir gidip geleyim kızlar
görüşürüz. .
Bn denizi goruomm zten istedgm her zmn :)) oyuzdn bna vazip glmio dnize ck yakinm :))kız işte ne güzel. önünde deniz manzara süper :) huzur ❤♡❤♡❤♡
Kız bu gecede mi uyumadinBn denizi goruomm zten istedgm her zmn :)) oyuzdn bna vazip glmio dnize ck yakinm :))
oh ne güzel vallaBn denizi goruomm zten istedgm her zmn :)) oyuzdn bna vazip glmio dnize ck yakinm :))
Ara ara girip çıkıyorum çok takılınca telefon kafayı yiyoYeni mi geldin canimm konular havada uçuşuyor:)
istanbulluuuu doğma büyüme
aslen erzurm
Hemşeri çıktık yaaa
sen
Adını söylemedim canim sadece tarif ettimSus kiz yasak
ne tarifi kız :))Ara ara girip çıkıyorum çok takılınca telefon kafayı yiyo
Adını söylemedim canim sadece tarif ettim
Kocasıyla arasını açmak.icin kv bi sey yapmış diyorne tarifi kız :))
Sakın soleme mazallah ucarizAra ara girip çıkıyorum çok takılınca telefon kafayı yiyo
Adını söylemedim canim sadece tarif ettim
kız öyle şeylere inanmayın yahuKocasıyla arasını açmak.icin kv bi sey yapmış diyor
Ben inanmam zaten de bu kız inanıyor ganimcakız öyle şeylere inanmayın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?