- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.261
ne tarifi kız :))
Kocasıyla arasını açmak.icin kv bi sey yapmış diyor
Sakın soleme mazallah ucariz
kız öyle şeylere inanmayın yahu
İnanmıyodum ama bu değişimin sonucu baska olamaz bide annesinin tavirlari bildigim için . Kiz oturuyoruz oturma odasinda ben mutfaga cay dolsurmaya gidiyorum kadin her firsatta yatak odamda bitiyo benim tarafimi acip bakiyo ben gelince panik oluyo falan . Bilmiyorum ne digru ne yanlis eger varsa kendi başına çevirsin Allah ne diyimBen inanmam zaten de bu kız inanıyor ganimca
tamam burdayız❤♡❤♡❤♡Kizlar tlf sarja takacam sakin bi yere kaybolmayinn dedikodu zamank yupppppiiiiii
yok ya inanma kızBen inanmam zaten de bu kız inanıyor ganimca
Allah neden öyle davranıyor ki? sürekli sizde mi kv?İnanmıyodum ama bu değişimin sonucu baska olamaz bide annesinin tavirlari bildigim için . Kiz oturuyoruz oturma odasinda ben mutfaga cay dolsurmaya gidiyorum kadin her firsatta yatak odamda bitiyo benim tarafimi acip bakiyo ben gelince panik oluyo falan . Bilmiyorum ne digru ne yanlis eger varsa kendi başına çevirsin Allah ne diyim
Değil ayda iki ayda bir geliyo gelince de hep aynı yerde yakalıyorum. Eşim de 1 yıldır nerdeyse cinsellik yönünden olsun bana davranış yönünden olsun değişik şeyler seziyorum bende kötü şeyler görmeye başladım adam eve gelene kadar cok özledim diyorum adam eve geliyo of ne geldi be bu diyorum bi kac kez gece uyandim adami yilan gibi gördüm esimde diyo eve gelene kadar seji arzuluyorum eve geliyorum istegim gelmiyo falan öyle isiste oldum olasi istemez anasi beni çünkü okuyup bi seylernicirir guyya iyi olun diye ama icmiyorum ben esim saf iciyo . Baktirdim bi kac yere öyle birsey var falan dedi ama bisey yaptirmadim Allaha habale ediyorum onuAllah neden öyle davranıyor ki? sürekli sizde mi kv?
yatak odasına giriyor senin galiba. yatak odanı araştırdın mı canım? ne biliyim yani ben bu tarz şeylere pek inanmam ama .Değil ayda iki ayda bir geliyo gelince de hep aynı yerde yakalıyorum. Eşim de 1 yıldır nerdeyse cinsellik yönünden olsun bana davranış yönünden olsun değişik şeyler seziyorum bende kötü şeyler görmeye başladım adam eve gelene kadar cok özledim diyorum adam eve geliyo of ne geldi be bu diyorum bi kac kez gece uyandim adami yilan gibi gördüm esimde diyo eve gelene kadar seji arzuluyorum eve geliyorum istegim gelmiyo falan öyle isiste oldum olasi istemez anasi beni çünkü okuyup bi seylernicirir guyya iyi olun diye ama icmiyorum ben esim saf iciyo . Baktirdim bi kac yere öyle birsey var falan dedi ama bisey yaptirmadim Allaha habale ediyorum onu
Baktım bisey bulamadim ama sürmüş etmiş olabilir. Geçen yil dua kitabim vardı benim ben ona bi dua gösterdim kitaptan sonra kitabi koydum yerine o gitti evden baktim kitabim yok . Bi ay falan geçti her yerde kitabi arıyorum bulamadim . Sonra o geldi gitti kitabi ayni yerde buldum . Bi kere suphelendirdi ya hep boyle düşünüyorum bide ağzında hep öyle konusmalar var uğraşır öyle şeylerle kendinden çıksın ne diyim :)) amann tadini kacirmiyim kralicem :) napiyosunyatak odasına giriyor senin galiba. yatak odanı araştırdın mı canım? ne biliyim yani ben bu tarz şeylere pek inanmam ama .
tatlım ne diyim ki. inşallah aranız düzelir ❤♡❤♡❤♡ valla iyiyim tatlım bende yemek yaptım biraz can sıkıntısı öyle :)) sen napıyorsun?Baktım bisey bulamadim ama sürmüş etmiş olabilir. Geçen yil dua kitabim vardı benim ben ona bi dua gösterdim kitaptan sonra kitabi koydum yerine o gitti evden baktim kitabim yok . Bi ay falan geçti her yerde kitabi arıyorum bulamadim . Sonra o geldi gitti kitabi ayni yerde buldum . Bi kere suphelendirdi ya hep boyle düşünüyorum bide ağzında hep öyle konusmalar var uğraşır öyle şeylerle kendinden çıksın ne diyim :)) amann tadini kacirmiyim kralicem :) napiyosun
İnşallah canimm sağol. menüde ne varr :)tatlım ne diyim ki. inşallah aranız düzelir ❤♡❤♡❤♡ valla iyiyim tatlım bende yemek yaptım biraz can sıkıntısı öyle :)) sen napıyorsun?
kız hamile felan vardır söylemiyim şimdiİnşallah canimm sağol. menüde ne varr :)
Tv izliyorun yattığım yerden :)
Bilmemm ki :) niyetliyiz valla hamile olmasak da canımız cekerr ama olsun soyleee :) fikir olsunkız hamile felan vardır söylemiyim şimdi
haha tamam söylüyüm ❤♡❤♡❤♡ şehriye çorbası , fırında sebzeli tavuk , pilav❤♡❤♡❤♡ :)Bilmemm ki :) niyetliyiz valla hamile olmasak da canımız cekerr ama olsun soyleee :) fikir olsun
Oh mis ellerine sağlık :))haha tamam söylüyüm ❤♡❤♡❤♡ şehriye çorbası , fırında sebzeli tavuk , pilav❤♡❤♡❤♡ :)
Yoka ya bu gece uyudum 4 de yattm 9 da kalktm :)))Kız bu gecede mi uyumadin
sağol tatlım sen ne düşünüyorsun❤♡❤♡❤♡Oh mis ellerine sağlık :))
Hehehe olsn sizde baska syler goruonzdur bizde onlri goremioz :))) Turkiyemin heryeri gzloh ne güzel vallabiz tatilden tatile görüyoruz :))
kız dağ taş görüyoruz ne görecezHehehe olsn sizde baska syler goruonzdur bizde onlri goremioz :))) Turkiyemin heryeri gzl
Olsun onlari gorecek gozlern vr sukur et sukur :))kız dağ taş görüyoruz ne görecez
Dünden kuru fasulye var yanina aparatif biseyler düşünüyorum ama daha ne düşündüğümü bilmiyorumsağol tatlım sen ne düşünüyorsun❤♡❤♡❤♡
tabi ki kız orası ayrı ❤♡❤♡❤♡Olsun onlari gorecek gozlern vr sukur et sukur :))
hahah :) yaparsın daha vakit varDünden kuru fasulye var yanina aparatif biseyler düşünüyorum ama daha ne düşündüğümü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?