"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

ne tarifi kız :))

Kocasıyla arasını açmak.icin kv bi sey yapmış diyor

Sakın soleme mazallah ucariz

kız öyle şeylere inanmayın yahu

Ben inanmam zaten de bu kız inanıyor ganimca
İnanmıyodum ama bu değişimin sonucu baska olamaz bide annesinin tavirlari bildigim için . Kiz oturuyoruz oturma odasinda ben mutfaga cay dolsurmaya gidiyorum kadin her firsatta yatak odamda bitiyo benim tarafimi acip bakiyo ben gelince panik oluyo falan . Bilmiyorum ne digru ne yanlis eger varsa kendi başına çevirsin Allah ne diyim

Allah neden öyle davranıyor ki? sürekli sizde mi kv?

Allah neden öyle davranıyor ki? sürekli sizde mi kv?
Değil ayda iki ayda bir geliyo gelince de hep aynı yerde yakalıyorum. Eşim de 1 yıldır nerdeyse cinsellik yönünden olsun bana davranış yönünden olsun değişik şeyler seziyorum bende kötü şeyler görmeye başladım adam eve gelene kadar cok özledim diyorum adam eve geliyo of ne geldi be bu diyorum bi kac kez gece uyandim adami yilan gibi gördüm esimde diyo eve gelene kadar seji arzuluyorum eve geliyorum istegim gelmiyo falan öyle isiste oldum olasi istemez anasi beni çünkü okuyup bi seylernicirir guyya iyi olun diye ama icmiyorum ben esim saf iciyo . Baktirdim bi kac yere öyle birsey var falan dedi ama bisey yaptirmadim Allaha habale ediyorum onu

yatak odasına giriyor senin galiba. yatak odanı araştırdın mı canım? ne biliyim yani ben bu tarz şeylere pek inanmam ama .

yatak odasına giriyor senin galiba. yatak odanı araştırdın mı canım? ne biliyim yani ben bu tarz şeylere pek inanmam ama .
Baktım bisey bulamadim ama sürmüş etmiş olabilir. Geçen yil dua kitabim vardı benim ben ona bi dua gösterdim kitaptan sonra kitabi koydum yerine o gitti evden baktim kitabim yok . Bi ay falan geçti her yerde kitabi arıyorum bulamadim . Sonra o geldi gitti kitabi ayni yerde buldum . Bi kere suphelendirdi ya hep boyle düşünüyorum bide ağzında hep öyle konusmalar var uğraşır öyle şeylerle kendinden çıksın ne diyim :)) amann tadini kacirmiyim kralicem :) napiyosun

tatlım ne diyim ki. inşallah aranız düzelir ❤♡❤♡❤♡ valla iyiyim tatlım bende yemek yaptım biraz can sıkıntısı öyle :)) sen napıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…