- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
hoşgeldin❤♡❤♡❤♡ ay vallaha gören yazsın hepinizi nasıl etiketliyim . ben yorgun bir hamişBen yokum
Aşkımmm kız yarım yamalak hep etiket olmuşBen yokum
he heküsersen olmaz ki çaylar acır ben olmasam bak bi ben içiyom
sonra başka topiklere kaçacaksın değil miSağol bacım bunlara ayranı ,sütü dayican paso uyusunlar
Amin inşallah hayırlısı neyse o olsun:)
Sen yazıyon da o yazmıyor bacımkız 3 saattir yazıyorum burda
Sağol bacım bunlara ayranı ,sütü dayican paso uyusunlar
kız 40 kere demişimdirSen yazıyon da o yazmıyor bacım
Nerde beleş oraya yerleşBir sen içiyon sende para ödemiyon zatenbari sen öde cebimize 3 5 kuruş bişey geçsin
Bu bahane değil bananehoşgeldin❤♡❤♡❤♡ ay vallaha gören yazsın hepinizi nasıl etiketliyim . ben yorgun bir hamiş
Aynen canım bize afiyetler olasınnhaha
çayı biz içelim o zaman bacım
=)
Ben etikette olmamisim ki zaten neyse artikAşkımmm kız yarım yamalak hep etiket olmuşsonradan etiketlenenler hep kırıldı zatenn
G Greeneliton oldu muBu bahane değil banane
Aynen canım bize afiyetler olasınn
Tamam tamam affetimG Greeneliton oldu mukız vallaha beni etiketle diyenleri etiketledim bir sürü kişi kırıldı ama ne yapıyım
kız şuhaha içtikleri çayı kurutup bir daha içiyolar
vay be
zengin olur öyleleri
hoşgeldin alır mısın bi çay ?❤♡❤♡❤♡T
Tamam tamam affetim
Ovv döktüğümüz çayların haddi hesabı yok kız. Ama öylede tadı olmaz ki. Demlenmiş o çaylar tadını falan hep vermiş artık. Kurusa kururda, aynısı olmazNerde beleş oraya yerleşKız bişi geldi aklıma anlatimm içim de kalmasın
Bizim köy de bir kadınla adam vardı ,cimri mi cimri bayramlar da eskiden cok giderdik , defalarca sofra bezine siyah birşey seriyor güneş de bahçe de falan merak ettim bu ne olaki her gün seriyor diye bir de öğrendim ki ,çayı demleyip süzüp dibini kurutuyor defalarca demleyip hüpletiyor yok artık demiştim ne aşırı pintiliktir yahu anlam verememiştimmillet öyle öyle zenginliyor dedim de bi kurutmadım daha halen fakirlik diz boyu
Yok daha neler :))))Nerde beleş oraya yerleşKız bişi geldi aklıma anlatimm içim de kalmasın
Bizim köy de bir kadınla adam vardı ,cimri mi cimri bayramlar da eskiden cok giderdik , defalarca sofra bezine siyah birşey seriyor güneş de bahçe de falan merak ettim bu ne olaki her gün seriyor diye bir de öğrendim ki ,çayı demleyip süzüp dibini kurutuyor defalarca demleyip hüpletiyor yok artık demiştim ne aşırı pintiliktir yahu anlam verememiştimmillet öyle öyle zenginliyor dedim de bi kurutmadım daha halen fakirlik diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?