- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
valla tatlım hiç belli olmaz. bizide bi arkadaşımız tanıştırdı. ben ama olmaz kesinlikle istemem evlenmem dedim. bana bi güldü eşim gülüş o gülüşHiç sorma istiyorum kı hiç yazmasın çok klasik şeyler soruyor azıcık duygu yok :))
Valla kizlar biliyo gunduz isteyim gece uykuya teslim olana kadar buralardayim 2 evladim var calisip onlara bakiyorum boylede cenesi dusuk cok konusan bi uyeyim memnun oldum
Ben de nasip kısmet olduğunu düşünüyorum kaderciyim :)
bdv konularını okuya okuya paranoyak oldum herseyı inceden inceye düşünüyorum ki sonra pişmanlık olmasın . Hayırlısı olsun ne diyeyim :)
Amin cümlemizin canim benim:*Maşallah allah evlatlarınızı size bağışlasın.
Benim de çenem düşüktür ben de memnun oldum şekercim=)
Hay maşallah daim olsun beni de güldürdün :))valla tatlım hiç belli olmaz. bizide bi arkadaşımız tanıştırdı. ben ama olmaz kesinlikle istemem evlenmem dedim. bana bi güldü eşim gülüş o gülüşnikah masasında buldum kendimi :)
8 yıllık evliyiz yani❤♡❤♡❤♡ bence de büyük konuşmaHay maşallah daim olsun beni de güldürdün :))
Ben de büyük konuşmayayım o zaman:)
Aynen öyle çok isabetli yorumların yanında çok üzücü alakasız yorumlar da oluyor işte ..ah o bdv de bir kaç kere konu açmışlığım var,
derdini anlatmak için açıyosun,
ama çok üstüne geliyolar..
Hayırlısı tatlım kaç yaşındasın?
Hayırlısı cnmAynen öyle çok isabetli yorumların yanında çok üzücü alakasız yorumlar da oluyor işte ..
Ben 29 yaşımdayım
olmaz diyen gidiyorHayırlısı cnm
ben de eşim için onunla olmaz filan diyodum,,
gayette iyi oldu
hiç ummadığın bir insan olabilir yani şekercim
nasip bu işler. .
İnşallah görürsün taam mıBen yimiyorum senle konuştuğumda kactim ben kiz 86 miydim? Simdi 84uum cumaya 83leri goruruum
ben niğde de yaşıyorum tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim bi hayırsızAynen canım 3 kişi miyiz istanbuldan
=)
Daim olsun mutluluğunuz inşallah:))Hayırlısı cnm
ben de eşim için onunla olmaz filan diyodum,,
gayette iyi oldu
hiç ummadığın bir insan olabilir yani şekercim
nasip bu işler. .
Koptum
Canım ben konu açtım konu :)) topik değil. Konu da regl :))ben niğde de yaşıyorum tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim bi hayırsızChocolita varda oda istanbulda . kendine bi topik açmış (konusu da çok saçma aramızda kalsın ) istanbuldan kimse yok diyordu da o yüzden dedim :) kendisi zaten benim topiğimi kıskandığı için yeni topik açtı ve buradakileri de kendi topiğine çekti.
konu veya topik aynı şeyCanım ben konu açtım konu :)) topik değil. Konu da regl :))
Canım kk nin bütün etinden sütünden faydalanmaya çalışıyorum :)) unutmadım kız :) makara oldu ama fena mı oldu :)konu veya topik aynı şeyburaya girmeyi unuttun mesela
Lütfen bogazimizi tutalimİnşallah görürsün taam mıbenim yerimede versen keşke
ben niğde de yaşıyorum tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim bi hayırsızChocolita varda oda istanbulda . kendine bi topik açmış (konusu da çok saçma aramızda kalsın ) istanbuldan kimse yok diyordu da o yüzden dedim :) kendisi zaten benim topiğimi kıskandığı için yeni topik açtı ve buradakileri de kendi topiğine çekti.
Tutucam evet :)))Lütfen bogazimizi tutalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?