- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.703
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Daim olsun mutluluğunuz inşallah:))
Olmaz olmaz demeyi bırakıp akışına bırakmam gerekiyor sanırım:))
Romantik enya da buradaymıış :) eline saglik canim hemen aliyorumO kadar çay yaptım için kız
iyi olduda sen çaycı başıydınCanım kk nin bütün etinden sütünden faydalanmaya çalışıyorum :)) unutmadım kız :) makara oldu ama fena mı oldu :)
istanbullu kendisiRomantik enya da buradaymıış :) eline saglik canim hemen aliyorum
Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim benO kadar çay yaptım için kız
Amin inşallah hayırlısı neyse o olsun:)amin inşallah cnm
darısı başına
rabbim doğru zamanda nasip eder
=)
sana küstüm ben buraya gelmeden önce girdiğin topiğe gitBunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim ben
Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim benO kadar çay yaptım için kız
kız sakin ol 3 kere yolladın :))Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim ben
sana küstüm ben buraya gelmeden önce girdiğin topiğe git
Çekim yok tatlım 3 kere az gitmişkız sakin ol 3 kere yolladın :))
Ay canıım haklısıniyi olduda sen çaycı başıydınsen gidince millet çaysız kaldı
Bunlara hesabı kitlicen beleş çayın tadını alamazlar ver bacı hepsini içeyim ben
Bir sen içiyon sende para ödemiyon zatenküsersen olmaz ki çaylar acır ben olmasam bak bi ben içiyom
kız 3 saattir yazıyorum burdaEnyaa canım sen istanbuldanmışsınn :)
Sağol bacım bunlara ayranı ,sütü dayican paso uyusunlariç bacım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?