- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.241
Kiz deilim.wc de deilimmm yaaaaaaAhahaha WC de dolar ne arar laaaa :)
Tmm tmm değilsin :)Kiz deilim.wc de deilimmm yaaaaaa
Senin msj larin altında neden boşluk var kimsede yok senin ayrıcalığın neeKiz deilim.wc de deilimmm yaaaaaa
Böbrek vercenmiKim ne bağışlıyor noluyo len burda :))
Ahahahaha amaç ne derlerseVakiff pro vakfi
Selammmmmm hg enyaaa kizzzz oruçlu olmayanlara cay kahve sordun muselam kızlar :)
Gel.gel azcık.kafan dağılır hem çok.takarsan olmazBen aşılama oldum bu ay daha çok bebek mevzuları için kk dayım
iki yıllık evliyim mutluyum böyle
Selammmmmm hg enyaaa kizzzz oruçlu olmayanlara cay kahve sordun mubu ara iyice saldın haaa
alıntı yanlış olmuş olmuş ama aynı fikirdeyim ben de oruç değilim hiç sormadıSelammmmmm hg enyaaa kizzzz oruçlu olmayanlara cay kahve sordun mubu ara iyice saldın haaa
Temam hadi bugün dinlen bendensin oruçlu olmayanlar cay kahve ve bilimum içecek ne istersiniz ayollll söyleyin ayağınıza gelsinoruç benim aklımı aldı canım
sen ilgilen azcık =)
Bilmemmm hic dikkat etmemistim var demekki bi ayricalikSenin msj larin altında neden boşluk var kimsede yok senin ayrıcalığın nee
Yanlış olmadi sana dedim hoşgeldin diye onada laf attım senin üstündenalıntı yanlış olmuş olmuş ama aynı fikirdeyim ben de oruç değilim hiç sormadı
Yok yok aman aman vermiom biseycikBöbrek vercenmi
Bilmemmm hic dikkat etmemistim var demekki bi ayricalik
NeNirde bu millet nirdeeee
He tmmmBenim oğlan öğlen yemegine gelecekbll birazdan arada çıkıp geliyorum bebek
Ne
Sen napion nasıl gidiyor islerHe tmmm
Basim agriyo ya 4 saatlik uykuyla 12 saat calisiyoz hemde orucSen napion nasıl gidiyor isler
Allah kolaylık versin cnm zor benim esimde gece istemedi yemek geri yattım oda sahur yapmadan yer altında şuan sizin gibi çalışanların hepsine merhamet et sin rabbimBasim agriyo ya 4 saatlik uykuyla 12 saat calisiyoz hemde oruc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?