- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.261
Aminn canim.madenci mi eniste?Allah kolaylık versin cnm zor benim esimde gece istemedi yemek geri yattım oda sahur yapmadan yer altında şuan sizin gibi çalışanların hepsine merhamet et sin rabbim
Kız sabah kacta başladın sen işe iftara yetisebiliyormusunBasim agriyo ya 4 saatlik uykuyla 12 saat calisiyoz hemde oruc
Sabah 8 aksam 8 eve giriyom tam ezan okunuyoKız sabah kacta başladın sen işe iftara yetisebiliyormusun
Ahhhh guzummm inşallah evlatların hayırlı olur onlar için bu kadar çabaSabah 8 aksam 8 eve giriyom tam ezan okunuyo
Geldin mi nerdeydin sen uykuya mi daldın yemek mi yaptinselam kızlar
kız komşum çay içmeye geldiGeldin mi nerdeydin sen uykuya mi daldın yemek mi yaptin
Aferin akşama devir popoyu yat nasılsa yemek.hazir ahahahahaha amma sinir bozucuyum yaaaakız komşum çay içmeye geldisonra yemek yaptım anca geldim
Olabilir :)) çevremde sinsi çok
hahaha sende yat bacımAferin akşama devir popoyu yat nasılsa yemek.hazir ahahahahaha amma sinir bozucuyum yaaaa
Gece o yazarken de 2 kişiydişimdide :))
Yok beee beni niye takip etsinlerO zaman kesin öyledeDaughter of your father adını değiş kız bak seni takip eden var sayın ziyaretçi bu bir kamu spotudur lütfennn konuyu bosaltin bi huzursuzluk geldi bize yaaaa
EvetAminn canim.madenci mi eniste?
Şimdi yemek yapıp yatıcam.pazara gittim terledim çok sıcak susadimhahaha sende yat bacım
Eee bilmem.bak nisan sen gelince iki kişi daha geliyor sen gidince gidiyor diyorYok beee beni niye takip etsinler
kız akşam kocana söyle getirsin ya :) niye yoruyorsun kendini :))Şimdi yemek yapıp yatıcam.pazara gittim terledim çok sıcak susadim
Tez zamanda emekli olur çıkar inşallah zordur madende çalışmak dayımdan biliyorum Allah korusun hepsini
Amin inşallah daha çok yaaa yaşını bekleyecek çünküTez zamanda emekli olur çıkar inşallah zordur madende çalışmak dayımdan biliyorum Allah korusun hepsini
Getirir zaten istesem evvelsi gün temizlik yaptım dedim diye getirdi hep kuru şeyler yiyemem ben sulu yemek yapicam bezelye yanına makarna kabak kavurmasi salata yada cacıkkız akşam kocana söyle getirsin ya :) niye yoruyorsun kendini :))
Evet bide su yaş olayı var böyle riskli işlerde yaş beklenmeden emekli olunsa keşkeAmin inşallah daha çok yaaa yaşını bekleyecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?