- 30 Ocak 2017
- 14.895
- 200.397
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.541
Aşk olsunn öyle mi düşünüyosnntabi tabi
inşallah biter tatlım❤♡❤♡❤♡ pencereler bittiyse tamam zatenHaftasonu büyuk ihtimal bitiririz. Yani inşallah
Nedenn kiben etiketleyemiyorum artık
BuÇok isterdim ya burada ki samimi arkadaşlarımla çıkıp bir kahve içeyim. Şanslısınız çok :) evlerde yakınmış. Herkes izmir de antepte adanada. Üstelikkk çok iyi anlaştıktan sonraaa. Üstelikkkk
Bilincatima yatan bazı resimler gördüm.
Yeni ismin hayırlı olsun...
Nerden esti kii
Aklımda zor tutuyorumya etiketlemek istesem düşün düşün neydi diye
tamam kız gel sana trip de atamıyorum yahuAşk olsunn öyle mi düşünüyosnn
Ben ne diyorum o ne diyorYa ben bazen gıcık oluyorum aramızda taamm mı
Ben sana bayılıyorum zatenYa ben bazen gıcık oluyorum aramızda taamm mı
Pardon neresi demiştiniz tam olarak,benim de o taraflarda işim vardı bu akşam,cüzdanı da evde unutucam sanki,içime doğuyorPizza sölicez
Ondan daha da güzel bir yer yaptılar şimdi oraya gideriz eğer gidersek
Gelsin tabi ki paşa.
Ney kahveler senden mi
Iyi olmaya calisiyorum. Bugun yılın en uzun günunü yaşadım galibaSelam canım benim sen nasılsın
AğlıcammBuMy SouL çok gezenti yakın olmadakta görüşürdürk ama şimdi yakınız yatılı bile gdiip geliyor
Ama onun ben de yeri başkadır burdan değilde sanki hep tanıdığım biriymiş gibi oldu artık
Bizi düşünmeyin tabii, unutkanız burda biz dimiBilincatima yatan bazı resimler gördüm.
Bir anda oluşuverdi
Ahahahaha
Ay inşallah gına geldi yeminle.inşallah biter tatlım❤♡❤♡❤♡ pencereler bittiyse tamam zaten
Bende marketten alırım ALBENİ çikolatamıı içerim kahve miPoh
Çok romantik bir yer
ramazandan çnce bulamadınız mı tatlım evi? şimdi yeni evde geçirirdiniz ramazanı❤♡❤♡❤♡Ay inşallah gına geldi yeminle.
Ramazan ayı olmasa bu kadar uzun sürmezdi de
ahahaha sana neresi lazım bebişimPardon neresi demiştiniz tam olarak,benim de o taraflarda işim vardı bu akşam,cüzdanı da evde unutucam sanki,içime doğuyor
Sıkılırsa kalkarıs no problema ama sanmamBende marketten alırım ALBENİ çikolatamıı içerim kahve mi
Benim oğlan sıkılır mı
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ aşk böceğimmtamam kız gel sana trip de atamıyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?