- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.561
Oruçlu musun :)Iyi olmaya calisiyorum. Bugun yılın en uzun günunü yaşadım galiba
Ayarlarız artıkınn kanka aynenSıkılırsa kalkarıs no problema ama sanmam
Ağlıcamm
Canım kankimm
Bizi düşünmeyin tabii, unutkanız burda biz dimiDisipline Girmis BirKadin BIKTI BENDEN BU KONUDA
Ay şey yaa,şey işte,bu akşam gideceğiniz yer,adı dilimin ucunda,bi hatırlat,gerisi gelirahahaha sana neresi lazım bebişim
Ramazandan önceydi aslında. Eşim türkiyedeydi ya onu bekledikramazandan çnce bulamadınız mı tatlım evi? şimdi yeni evde geçirirdiniz ramazanı❤♡❤♡❤♡
Çok kötüyum canim ya.
o zaman yapacak bir şey yok❤♡❤♡❤♡ akşamları yavaş yavaş bitirirsiniz artık ::))Ramazandan önceydi aslında. Eşim türkiyedeydi ya onu bekledik
Reglim canım Allah izin vermiş ne yapayım şuankız sen hala yiyorsun galiba
Galiba öyle olacak.o zaman yapacak bir şey yok❤♡❤♡❤♡ akşamları yavaş yavaş bitirirsiniz artık ::))
biliyoz kız baya oldu gibi geldi bana o yüzden dedimReglim canım Allah izin vermiş ne yapayım şuan
Yoo kız bugün 4. Gün galiba :/biliyoz kız baya oldu gibi geldi bana o yüzden dedim
kız ben 1 haftayı geçti diye hatırlıyorumYoo kız bugün 4. Gün galiba :/
Aklın fikrin bende anacımkız ben 1 haftayı geçti diye hatırlıyorumzaten hafızama çok güvenmiyorum da iyi o zaman :))
Bilgin olsun bugün 5. Günümmüşhahah sevdiğim içindir
haha ni yere felan mı yazıyorsunBilgin olsun bugün 5. Günümmüşzihnin sana oyunlar oynuyor hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?