- 30 Ocak 2017
- 14.899
- 200.418
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.581
Hayatım ben onu kaçırmışım ya bende seni çook seviyorum :) yok kız yazmıyorum hani bir regl konusu açmıştım ya onu açtığım gün regl olmuştum ben oradan biliyorumhaha ni yere felan mı yazıyorsun(bende öyle yaparım hafıza kötü olunca ) kız o kadar iltifat ettim hiç bir şey söylemedin
Canım biz bu akşam evdeyizAy şey yaa,şey işte,bu akşam gideceğiniz yer,adı dilimin ucunda,bi hatırlat,gerisi gelir
ama neden kaçırıyorsunHayatım ben onu kaçırmışım ya bende seni çook seviyorum :) yok kız yazmıyorum hani bir regl konusu açmıştım ya onu açtığım gün regl olmuştum ben oradan biliyorum
Hadi ya , iş mi yaptınız evdeÇok kötüyum canim ya.
Uykusuzum ve oruc bugun beni tuttu
hoşgeldin canım❤♡❤♡❤♡ben geldim millet =)
Canımın içiii ah bir doğursanda şu hormonların biraz yatışsaaaama neden kaçırıyorsunha doğru iyi yapmışın :))
Hoş geldin canım nasılsınben geldim millet =)
Tüh yaa,bi şey yapayım dedim,neyse bugün bende de bi kırıklık var,bakarız duruma göreCanım biz bu akşam evdeyiz
ama suç bende mi Allah aşkına yazdıklarımı okumuyorsun demek kiCanımın içiii ah bir doğursanda şu hormonların biraz yatışsaaa
Canım aynı mesaj içinde iki şeye cevap veriyorm dolayısıyla unutmuş olabilirim o cevabı verirkenama suç bende mi Allah aşkına yazdıklarımı okumuyorsun demek ki
Ahhh canım çok geçmiş olsun vah vaaahTüh yaa,bi şey yapayım dedim,neyse bugün bende de bi kırıklık var,bakarız duruma göre
ama konu bensem vermen gerekCanım aynı mesaj içinde iki şeye cevap veriyorm dolayısıyla unutmuş olabilirim o cevabı verirken
hoşgeldin canım❤♡❤♡❤♡
Hoş geldin canım nasılsın
Yaa benimde çok uykum var :/ onun dışında iyi gibiyimhoşbulduk tatlım
uykum var yaa
:/
sen nasılsın..
iyiyim tatlım öylehoşbulduk şekerim naber
Canım ama daha ne diyeyim şimdi.. Biraz fazla abartmıyor musun? Ben sadece hormonlarına veriyorum bunuama konu bensem vermen gerek
kız herhalde şakasına uzattığımı biliyorsundurCanım ama daha ne diyeyim şimdi.. Biraz fazla abartmıyor musun? Ben sadece hormonlarına veriyorum bunu
Yaa benimde çok uykum var :/ onun dışında iyi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?