- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.661
AhahahaSen film dizi falan mı çevirdin :))
Yüzün o kadar tanıdık geldi ki ...ama daha önce tanışmadığımıza eminim :)
Yazık bu kadıncağızı brad pit aldattıHa evet...dur onu yapiyim
Kız banada at sen kimsin :))eski profil fotom buydu :) özlden mesaj atim nickimi:)
Selammmm❤Selam kızlar ❤❤
Nasılsınız ? :)Selammmm❤
İyiyiz canim hos geldin ❤ sen nasılsın ? :)Hangi sohbet topigine gircegimi sasirdim. Neyseki cogunu taniyorum. Nasilsiniz kizlar?
Hosbulduk canim. Bende iyiyim. Cocugu uyuttumda bi selam vereyim dedim. Ama bugun topikler biraz sessiz saniirm:)İyiyiz canim hos geldin ❤ sen nasılsın ? :)
E haftasonu bide herkes yeni uyanıyordur :))Hosbulduk canim. Bende iyiyim. Cocugu uyuttumda bi selam vereyim dedim. Ama bugun topikler biraz sessiz saniirm:)
Sadece Göğüsle alakası yoktur ya...kadın genel olarak sorunluYazık bu kadıncağızı brad pit aldattıilişkilerine inandığın tek ünlü çift onlardı yıllarca boşanmadan birbirleriyle olabilmeyi başarmışlardı. Ne zaman angelina göğüslerini aldırdı kadın brad aldattı pislik it
Tabi orasida var :)E haftasonu bide herkes yeni uyanıyordur :))
Gece sahura kadar sohbet koyu oluyor gunduzde uyuyorlar :))Tabi orasida var :)
Aynen bakiyorum zaten 4 e kadar sohbet ediyolar. Ah o enerji bendede olsa :)Gece sahura kadar sohbet koyu oluyor gunduzde uyuyorlar :))
Emin misin :/Sadece Göğüsle alakası yoktur ya...kadın genel olarak sorunlu
Ya tatlım ünlülerin evlilik hayatı belli değil ki .O yüzden onlarla ilgisi yokturEmin misin :/
Kiz ben bi gozu acik bi gozu kapali kalkiyomm sabura hemen sahuru yapar yapmaz hoppp yatagaGece sahura kadar sohbet koyu oluyor gunduzde uyuyorlar :))
Brad bir ara isyan etti angelina yemek yemiyor diye...hatta boşanmakla tehdit ettiEmin misin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?