- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.761
Değil ışte o olmadığı için bunları yaşadık o olsaydı böyle olmazdı eşim babasına çekmiş adaletlidir kp olsaydı eminim kollardı biziKapınızın ayrı olması daha iyi canım. Eşi hayatta mı?
Bize de mi güvenmiyonEe göz koydum ya bacım :) temkinli olmalıyım ,etrafımda sinsi çok ..gerçi konu falan açmıyorum ama kendini tanıtmadan takip etmesi bile hoş olmaz .sevmem...
Kadının iyiliği için sert çıkışmışAma aldatması mı gerekiyor şimdi kadın yemek yemiyor diye :/ göğüslerini aldırmasının sebebide ben göğüs kanseri olduğunu sanmıştım ama olmamış. Ailesinde hep göğüs kanseri olduğu için ondada çıkabilir düşüncesiyle toptan kurtulmuş
Benm kv denin eşide vefat etmiş. Kv yalnız olunca eşlerimiz yakın olmak istiyorlar..Değil ışte o olmadığı için bunları yaşadık o olsaydı böyle olmazdı eşim babasına çekmiş adaletlidir kp olsaydı eminim kollardı bizi
Dedim sana ..kayinvalideni takmayı bıraktığın vakit yeniden doğmuş gibi olacaksın :)Bıraktım artık zaten kız valla yeniden doğdum yaaa ne güzelmiş böyle hadi doktor niye ısrar ettirip duruyorsun beni bir resim.bu kadar zor olmamalı
Benimki.aksine uzak.olmak istiyor annesine hatta ev fikrini bile eşim sundu bana mutsuzsun ev alalım çıkalım diye ama kv yapışıyor malesef onadaBenm kv denin eşide vefat etmiş. Kv yalnız olunca eşlerimiz yakın olmak istiyorlar..
Oldum valla canım sağol sende az kahrımı çekmedin yanii benimDedim sana ..kayinvalideni takmayı bıraktığın vakit yeniden doğmuş gibi olacaksın :)
Siz pcden yapıyorsunuz sanırım ,ben gariban çocuğuyum telden hallediyorum :) senin o 10 saniye dediğini yarım saatte yapıyorum ,gören de görüyo :))Bize de mi güvenmiyon10 saniye sürdü koyup kaldırmak hadi bugün bekliyorz senii
Hadi kizzzz anasını satıyım bi resim koycen nazdan ölcen şimdi enişte beye de böyle yapıyorsan ayvayı yedi adamDedim sana ..kayinvalideni takmayı bıraktığın vakit yeniden doğmuş gibi olacaksın :)
Yok len benimki 5 dakika kaldı kaldırdım pc den başka mi oluyorSiz pcden yapıyorsunuz sanırım ,ben gariban çocuğuyum telden hallediyorum :) senin o 10 saniye dediğini yarım saatte yapıyorum ,gören de görüyo :))
Canım bende telden giriyorumSiz pcden yapıyorsunuz sanırım ,ben gariban çocuğuyum telden hallediyorum :) senin o 10 saniye dediğini yarım saatte yapıyorum ,gören de görüyo :))
Benim eşim uzaklaşma taraftarı değildir hiç :) bugün kabul etsem kv birlikte oturucaz. Ama hayır tabiki. Taşınacağım yer kv me iki uç sokak uzaklıkta yakın yani.Benimki.aksine uzak.olmak istiyor annesine hatta ev fikrini bile eşim sundu bana mutsuzsun ev alalım çıkalım diye ama kv yapışıyor malesef onada
Sendemi taşınacaksın canım yok vallahi tecrübeyle sabit olmuyor malesef kimse kusura bakmasın ben annemde olsa.yapamam artikBenim eşim uzaklaşma taraftarı değildir hiç :) bugün kabul etsem kv birlikte oturucaz. Ama hayır tabiki. Taşınacağım yer kv me iki uç sokak uzaklıkta yakın yani.
Ayy olur mu öyle şey ,derdini paylaştım sadece ..Oldum valla canım sağol sende az kahrımı çekmedin yanii benim
Boyutta sıkıntı yaşıyorum .ne kadar kirparsam kırpayım olmuyo :))Canım bende telden giriyorumdosya yükle, galeri, resim seç tamam bitmiştir
Sağol canım Allah razı olsunAyy olur mu öyle şey ,derdini paylaştım sadece ..
Pc daha kolay ,en azından boyutlar bu kadar sıkıntı olmuyoYok len benimki 5 dakika kaldı kaldırdım pc den başka mi oluyor
Senin tel ne benimde öle oldu dün geceBoyutta sıkıntı yaşıyorum .ne kadar kirparsam kırpayım olmuyo :))
SamsungSenin tel ne benimde öle oldu dün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?