- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.721
Ben sanki adımı sanımı gördüm sendeYoo ben dedikodu falan yapmadm :))
valla tatlım eşine bağlıÇocuk olunca o bakacak ben yapicam yada o.yapicak ben bakıcam yok öyle hem baba olup hem köşeye çekilmeken anaa min kiziyim kusura bakmasın
yok tatlım ya ünlüler hep öyle en fazla 3-4 sene evli kalıyorlarAma yine iyi dayanmıştı onlar :/
Kız sabah kahvaltısını hazırlamadım zaten inşaatta kaç gündür enerjisi bitmiş napalimRamazan gunu oruçlu oruçlu ne hazırlıyorsun yaa
Bırak kendi hazırlasın :)
Yok Allah yukarda hakkını yiyemem ben kürtaj olduğumda evi süpürdü sildi toz aldı yani öyle birşey olsa gözüm arkada kalmaz yapar gerçi şimdide yemek yaparken sofra kurarken kaldırırken yardım.eder ama diğerlerini ben yaptırmak işi çok.agir benimkinin kıyamamvalla tatlım eşine bağlıben hamile kaldığımdan beri adam çok yardımcı oluyor hem ev temizliğinde hem yemeklerde :)
yok tatlım ya ünlüler hep öyle en fazla 3-4 sene evli kalıyorlar
Yapacak birşey yok, heriiifff, başım dönü dönüveriyooo de :))Kız sabah kahvaltısını hazırlamadım zaten inşaatta kaç gündür enerjisi bitmiş napalim
La bi yürü git
Bugün öle dedim zatiYapacak birşey yok, heriiifff, başım dönü dönüveriyooo de :))
Gidemem yok öyle yağma çabuk özel e at bakım görcem valla seni görmeden ölürsem gözüm açık giderim günahıma girersin benden demesiLa bi yürü git
Seni alacam sibeyyyylBen sanki adımı sanımı gördüm sende
Nereye aliyon beni sennnn bakemmmSeni alacam sibeyyyyl
Yok la bişey olmaz ..onlar batıl inanç hurafeGidemem yok öyle yağma çabuk özel e at bakım görcem valla seni görmeden ölürsem gözüm açık giderim günahıma girersin benden demesi
Bakkkkkk dedim sanaaaaaaa didimmmm oruçlu oruçlu uğraştırma beni laaa attttYok la bişey olmaz ..onlar batıl inanç hurafe
Bide oruçlu oruçlu konyak mi içiyorsunBakkkkkk dedim sanaaaaaaa didimmmm oruçlu oruçlu uğraştırma beni laaa atttthayır neiçün saklanıyorsun yaaaa tanımam etmem seni kanyak
Sana didim manyagin bir çeşidi kanyak benim dilimdeBide oruçlu oruçlu konyak mi içiyorsun
Gendime alıyorummNereye aliyon beni sennnn bakemmm
Ne cesitsin sen be sibel :))))Sana didim manyagin bir çeşidi kanyak benim dilimde
Ben gelirmiyim aceppppGendime alıyorumm
Gelirsin gelirsinn :) gelmezsende kaciverirmBen gelirmiyim acepppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?