- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.801
Bakkk yawwww sendenmiii korkcammm kanyakkkmesajlara baktırtmayın :)
Haşin bakışlarımlaKız senle insan kavga etmeye korkar gözünle deşersin yeminle
vay vay ❤♡❤♡❤♡Ben o resimde eşim gelmeden önce biraz süslenmiştim :) yoksa sürekli öyle değilim tabi ki. Saçlarımı toplar gezerim ama yazma kullanmam. :)
hahahKız senle insan kavga etmeye korkar gözünle deşersin yeminle
kork bendenBakkk yawwww sendenmiii korkcammm kanyakkk
maşallah fotoğraf felan yollamalar :))Haşin bakışlarımlaahahahah o resimleri çekip çekip kocama gönderiyorum hayatım o bakışlar hep ondan öyle
Ohhh ohhh ben öyle şeyler yapmıyorum valla pijama terlik televizyon modundayom hep koca böle alıştı ben evimiz bahçeli olduğundan mecbur yazma kullanıyorum ama taşınınca düşünmüyorum evde bendeBen o resimde eşim gelmeden önce biraz süslenmiştim :) yoksa sürekli öyle değilim tabi ki. Saçlarımı toplar gezerim ama yazma kullanmam. :)
Dimi delici bakışları varKız senle insan kavga etmeye korkar gözünle deşersin yeminle
WışsşşşşsHaşin bakışlarımlaahahahah o resimleri çekip çekip kocama gönderiyorum hayatım o bakışlar hep ondan öyle
O gözlerde potansiyel çok anam...vahşi bir tutku da sıçratıyorsundur herifine eminnimHaşin bakışlarımlaahahahah o resimleri çekip çekip kocama gönderiyorum hayatım o bakışlar hep ondan öyle
Dimi delici bakışları var
adam zaten onu görüp evlenmiştir çikolatamla ❤♡❤♡❤♡O gözlerde potansiyel çok anam...vahşi bir tutku da sıçratıyorsundur herifine eminnim
Ne korkcam senden beee dedikodunu yaptım oldumuvay vay ❤♡❤♡❤♡
hahah
kork benden
Kime yollayayım bacım uzattm saçlarımı bir kocam görüyor zaten bari o görsünmaşallah fotoğraf felan yollamalar :))
ne dedin kızNe korkcam senden beee dedikodunu yaptım oldumu
AhahahahahaO gözlerde potansiyel çok anam...vahşi bir tutku da sıçratıyorsundur herifine eminnim
Çokkk...:)Dimi delici bakışları var
Bir amaç içinn her şeyyO gözlerde potansiyel çok anam...vahşi bir tutku da sıçratıyorsundur herifine eminnim
yolla bacım ben yollamamı dedim :)❤♡❤♡❤♡ görsün görsünKime yollayayım bacım uzattm saçlarımı bir kocam görüyor zaten bari o görsünbirde dün siz gördünüz
Dur daha ben seni görmedim sendeki bakışlarıda görmem lazımmÇokkk...:)
Soylemem bilmem kaç sayfayı tek tek ara bul bananeeeee2ne dedin kızaçık açık söyle
Kıymetimi bilsin dışarda açık saçık süslü püslü kadınları görüyor. Biz dışarıda kapalıyız diye bir şey bilmiyoruz zannetmesinleryolla bacım ben yollamamı dedim :)❤♡❤♡❤♡ görsün görsüneve daha hızlı gelir
Sen gormedinmi tühhhh bizımla değılsıñ guzumDur daha ben seni görmedim sendeki bakışlarıda görmem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?