- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.901
Daha 2 dk önce biri daha yazmış bunuSenide ona benzetiyorum nedense kızınca böylemi oluyorsun acaba
ay ay çok teşekkür ederim canım benim sende benim için öylesin❤♡❤♡❤♡Keşke katılıp, iftar soframı hazırlayıp sevdiğim üyeleri iftara çağırsam :)) biri sensingerçi sen oruç tutamıyorsun ama olsun bebişin midesi bayram etsin. .
yani hadi yeni olsa neysede baya olmuşDerinlerde yaşıyor vatandaş sanki.hic Kız kalmadı memlekette
Ahahahaha profil kişilik tespitinde en önemli şey: -)Daha 2 dk önce biri daha yazmış bunu
Daha fenayım
Sorma başım ağrıyor zaten birde bunun müziği aslında evlenebilecek olgunlukta değil kafa az geriden geliyor ama kızda öyleymiş nişanladılar ama ayrıldılar isteay ay çok teşekkür ederim canım benim sende benim için öylesin❤♡❤♡❤♡
yani hadi yeni olsa neysede baya olmuş
Gördügün gibi bayagı kafam bozukAhahahaha profil kişilik tespitinde en önemli şey: -)
tatlım çıkıp biraz kısar mısın diye söylesenSorma başım ağrıyor zaten birde bunun müziği aslında evlenebilecek olgunlukta değil kafa az geriden geliyor ama kızda öyleymiş nişanladılar ama ayrıldılar iste
Isss gucc aksam olaydiiyiyiz tatlım oturuyoruz öyle sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡
Ahahahahaha yazı zaten beni benden alıyor yaaaa evlimisin sen evliysen enişte baya yanmış gibi duruyorGördügün gibi bayagı kafam bozuk
Nick avatar altyazı uyumu nanay
Gel tanışalım kaynaşalım sevelim birbirimizi sende gel..Ayyy bizde isteriz ama
az kaldı tatlım :):)Isss gucc aksam olaydi
Laf anlamaz o bu sefer babasıyla kavga eder adam sert çünkütatlım çıkıp biraz kısar mısın diye söylesenne yaşarsa yaşasın seni veya komşuları rahatsız edecek hakkı tanımaz
Ayyy teşekkürler oruç vurdu başa yemek görünce dalıyorum heryereGel tanışalım kaynaşalım sevelim birbirimizi sende gel..
Niye gız benım gıbısını zor bulurAhahahahaha yazı zaten beni benden alıyor yaaaa evlimisin sen evliysen enişte baya yanmış gibi duruyor
Ahahahahaha bencede zor bulur seviyorum özgüvenli dik duruslu cazgır bagyanlari
Ahahahahaha bencede zor bulur seviyorum özgüvenli dik duruslu cazgır bagyanlari
Azı da erkeklere yetmiyor
Fazlası zarar..
Oda varAzı da erkeklere yetmiyor
En iyisi göster ama elletme moduOda var
hahaha deliEn iyisi göster ama elletme modu
Yatışa gidiyorum hoşçakalınhahaha deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?