- 30 Ocak 2017
- 14.881
- 200.350
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.861
Ayyy senmi hicde öyle görünmüyorsun esasenÇünkü burda bazen çok sert konuşuyorumona mı denk geldin nidir ama tahmininde doğrusun aslında beni uzaktan gören hele suratsıza bak der. Çok suratsız dururum. Hatta eşim bana çok kibirli duruyosun yeni tanıştığın insanlrla dedi bigün dedim. Öyle soğuk duruyomuşum ki kibir gibi duruyormuş
Belki biz seni sevmedikKızlar iyi ki tanıdım sizi ya :)) hepinizi çok sevdim :)
Güçlü kadınlar sert durur bebeğimÇünkü burda bazen çok sert konuşuyorumona mı denk geldin nidir ama tahmininde doğrusun aslında beni uzaktan gören hele suratsıza bak der. Çok suratsız dururum. Hatta eşim bana çok kibirli duruyosun yeni tanıştığın insanlrla dedi bigün dedim. Öyle soğuk duruyomuşum ki kibir gibi duruyormuş
Bende dur sayayım :/ 1, 2, 3, 4, 5 kişi var galibaBelki biz seni sevmedik
Shshsjjsjj
Şaka ya şu koca kk da sevmediğim kişi sayısı 3/4 maximum
görüntüsü olarak tatlım çok sakin çok tatlı birisin amaÇünkü burda bazen çok sert konuşuyorumona mı denk geldin nidir ama tahmininde doğrusun aslında beni uzaktan gören hele suratsıza bak der. Çok suratsız dururum. Hatta eşim bana çok kibirli duruyosun yeni tanıştığın insanlrla dedi bigün dedim. Öyle soğuk duruyomuşum ki kibir gibi duruyormuş
bu omijide sana
Ya ben de öle didim aslında ama üsteleyemedimAyyy senmi hicde öyle görünmüyorsun esasen
Omiji diyen dillerini yesinler senin çılgıııııııııınbu omijide sana
Tenk yu canımgörüntüsü olarak tatlım çok sakin çok tatlı birisin ama❤♡❤♡❤♡
İstemiyom güçlü müçlü olmak nereye kadarGüçlü kadınlar sert durur bebeğimoo yii
:muck:Bende dur sayayım :/ 1, 2, 3, 4, 5 kişi var galiba
Kızlar iyi ki tanıdım sizi ya :)) hepinizi çok sevdim :)
o zamanda eminim ki çok tatlı olursun ❤♡❤♡❤♡ bence hiç düşündüğüm gibi değilmişin :)Tenk yu canım
Sinirlendiğimde bunu bidaha konuşalım
o zamanda eminim ki çok tatlı olursun ❤♡❤♡❤♡ bence hiç düşündüğüm gibi değilmişin :)
Ahahaaa aynen ben ilk tanıştım baktım yıldızım tutmadı yüzüne bakmam ama seversem huhuuuuuu çok güzel.geçinirim birde bir kere sogudugum insana bir daha asla ısınamamYa ben de öle didim aslında ama üsteleyemedim
Gerçektende soğuk duruyorum ama , napim babamın oğlumu karşımdaki
Isınırsam seversem çok iyiyimdir. Yıldızımız barışmassa ömrü billah barışmaz, soğuk dururum
Oda yoruyor be bacım haklısın :) kadın olmak zor zanaat üfff :) önce kibar kibar olmanı beklerler bir hanımefendi olman gerekir. Sonra da bir güzel senden hanımefendi ezmesi yaparlar. Sonra parçalarından birleşip dik durduğunda vezir parmağı muamelesi yaparlar.. Aaa derler ne kadaaaaar değişmişşİstemiyom güçlü müçlü olmak nereye kadar
AhahahahahaOmiji diyen dillerini yesinler senin çılgıııııııııın
Ahahahaha kaynanamın beni soktuğu durum aynen buOda yoruyor be bacım haklısın :) kadın olmak zor zanaat üfff :) önce kibar kibar olmanı beklerler bir hanımefendi olman gerekir. Sonra da bir güzel senden hanımefendi ezmesi yaparlar. Sonra parçalarından birleşip dik durduğunda vezir parmağı muamelesi yaparlar.. Aaa derler ne kadaaaaar değişmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?