- 30 Ocak 2017
- 14.881
- 200.348
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.881
Bir başka özelliğimde hislere tercümaan olmakAhahahaha kaynanamın beni soktuğu durum aynen bu
Yerim seniin hisleriniBir başka özelliğimde hislere tercümaan olmak
hahahaOruç oruç bu komşu kafayı yedi a kızlar ümit besen kader utansın dinliyor bangır bangır
❤♡❤♡❤♡Bir başka özelliğimde hislere tercümaan olmak
Gülme kafam bulamaç oldu bu oglancagiz nişanlısından ayrıldı kaç aydır türkü dinliyoruZ böylehahaha
❤♡❤♡❤♡
o zaman haklı bacım dinlesin :))Gülme kafam bulamaç oldu bu oglancagiz nişanlısından ayrıldı kaç aydır türkü dinliyoruZ böyle
Hep senmi ağladın hep ben mi güldüm bende gülemedim yalan dünyada ah yalan dünya yalan dünyada yalandan yüzün e gülen dünya şimdi sıra bundao zaman haklı bacım dinlesin :))
hahahaHep senmi ağladın hep ben mi güldüm bende gülemedim yalan dünyada ah yalan dünya yalan dünyada yalandan yüzün e gülen dünya şimdi sıra bunda
Şimdide ferdi tayfur elveda tüm umutlar ganimca babası yok olsa kapattirirdihahahaiyice psikolojini bozmuş :)
hahah :) baya kaptırmış kendini :)Şimdide ferdi tayfur elveda tüm umutlar ganimca babası yok olsa kapattirirdi
Sorma yaaa kışın ayrıldı yaz geldi hala aynı: -)hahah :) baya kaptırmış kendini :)
yok artık baya da olmuş ya ben yeni ayrıldı diye düşünmüştüm :)Sorma yaaa kışın ayrıldı yaz geldi hala aynı: -)
Cok sevıyorım napim
iyiyiz tatlım oturuyoruz öyle sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡Nörüyonuzzz
Senide ona benzetiyorum nedense kızınca böylemi oluyorsun acabaCok sevıyorım napim
Keşke katılıp, iftar soframı hazırlayıp sevdiğim üyeleri iftara çağırsam :)) biri sensinTamam kız yarından sonra bekliyoruz ❤❤inşallah guzel geçer ❤❤ooo yine katılacağım diyorsun ❤
Derinlerde yaşıyor vatandaş sanki.hic Kız kalmadı memleketteyok artık baya da olmuş ya ben yeni ayrıldı diye düşünmüştüm :)
Yatiyom cano senNörüyonuzzz
Ayyy bizde isteriz amaKeşke katılıp, iftar soframı hazırlayıp sevdiğim üyeleri iftara çağırsam :)) biri sensingerçi sen oruç tutamıyorsun ama olsun bebişin midesi bayram etsin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?