- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.961
Tüh gitmeden kurdursaydin ya yaptırsaydın salatayida neyse bi tabak.catal kaşık köy yetiversin bugün artıkYok ya ,arkadaşlarıyla iftar yemeğine gitti ..
Yat kalk dua et adama bakEvde olsaydı kurardı ,salata bilem yapardı
Sibeyyyl deme ne dersen de ben demiom bak çikolata deyor vallahiNe deyim
Misketleri verdi mi sana , benine laf etti mi doya doya da sibelllyyy diyormuşSibeyyyl deme ne dersen de ben demiom bak çikolata deyor vallahi
Uykum vardı yaaa :/ sabah işe gitti akşam gelmedi :) yakalasaydim elimden kurtulamazdı: ))))Tüh gitmeden kurdursaydin ya yaptırsaydın salatayida neyse bi tabak.catal kaşık köy yetiversin bugün artık
niye hayırlıyım kızAaa ne kadar güzel , kimin maçı ?çok hayırlısın biliyon demi
ay ay seni neden götürmedi kız :)Evde olsaydı kurardı ,salata bilem yapardı
Hiç görüsemedik ya bayağıdır ondanniye hayırlıyım kız❤♡❤♡❤♡
Aman o dua etsin benim gibi karısı var diye ..iki rekatta şükür namazı kılsınYat kalk dua et adama bak
Ahahahahahaha
Erkek sayısı çok ,kadın yok :)))ay ay seni neden götürmedi kız :)
❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Hiç görüsemedik ya bayağıdır ondan
hahah :))) bu nasıl mütevazilikAman o dua etsin benim gibi karısı var diye ..iki rekatta şükür namazı kılsın
Fenasın ama senin.gibisi yaranır bu erkek kısmına boşver devam.etUykum vardı yaaa :/ sabah işe gitti akşam gelmedi :) yakalasaydim elimden kurtulamazdı: ))))
ben yollamazdım şahsenErkek sayısı çok ,kadın yok :)))
Kılıyordur eminim sende şükretAman o dua etsin benim gibi karısı var diye ..iki rekatta şükür namazı kılsın
❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
hahah :))) bu nasıl mütevazilik
kız kılmasın mı bacımKılıyordur eminim sende şükret
Kiiizzz, sakat bir durum yok .bizim yazlık evde olacaklarben yollamazdım şahsen
Kavgada söylenmez sibel ,naptın? Kötü birşey yapmıyorum sadece kendimi ezdirmiyorum .sevgimiz ,saygımız karşılıklı yani ...Fenasın ama senin.gibisi yaranır bu erkek kısmına boşver devam.et
hahha tamam o zaman :)Kiiizzz, sakat bir durum yok .bizim yazlık evde olacaklarorda da gözüm kulağım var merak etme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?