- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.981
Ahahahahahahadeli
Ne diyon kız sen bana
Hahahah arkadan ataydimm ne güzelNe diyon kız sen banayüzüme söyle taaam mıı yüzüme söyle seni gidii dur banyodan çıktım bir kurunayım hasretle döneceğim bu konuyaa
hahahaNe diyon kız sen banayüzüme söyle taaam mıı yüzüme söyle seni gidii dur banyodan çıktım bir kurunayım hasretle döneceğim bu konuyaa
yapacak bir şey yok yakalandın :))Hahahah arkadan ataydimm ne güzelfena yakalandık aboowww
o zararlı alışkanlığında olmasa :))Yimegimi yidim zararli aliskanliklarima kavustuktan sonra tum enerjimle burdayom nirde bu kizceler
olmasın tatlım kendi sağlığın için olmasınO kaddar olsun hamisim be
Insallah olmaz bigun:)olmasın tatlım kendi sağlığın için olmasın
Eeee tamam bende ayni seyi soyledim zaten ezdirmicen ben baska biseymi dedim senin gibi dik durmak ezdirmemek lazim azcik ezmek.lazim dedimKavgada söylenmez sibel ,naptın? Kötü birşey yapmıyorum sadece kendimi ezdirmiyorum .sevgimiz ,saygımız karşılıklı yani ...
Öyledir o doktor diye boşuna mı diyoruzkız kılmasın mı bacımkızın bilmediği yok
doğumdan sonra özel olarak konuşalım biÖyledir o doktor diye boşuna mı diyoruz
kız kocana söyle toplasınSevabına biri su sofrayı toplayıp bulaşıkları hallediversin yaaaa
"Senin gibileri severler zaten " ağır bir ima olmuş !!! Kocami ezmiyorum, sevmese çeker restini. .sadece ezik kadınların yaptığını yapmıyorum ..Eeee tamam bende ayni seyi soyledim zaten ezdirmicen ben baska biseymi dedim senin gibi dik durmak ezdirmemek lazim azcik ezmek.lazim dedimsen ne anladin
Konuşuruz
❤♡❤♡❤♡:)Konuşuruz
Ben yıkarım kuzu,nasılsa tanış çıktık akşam,elime mi yapışcakSevabına biri su sofrayı toplayıp bulaşıkları hallediversin yaaaa
kız sen neden hiç gelmiyorsunBen yıkarım kuzu,nasılsa tanış çıktık akşam,elime mi yapışcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?