- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.001
Benim koskoca izcibaşım @Enyalios umu çaycıbaşı mı ettiniz gı'lar bakkimmaynençaylarımız da yok misafiri felan vardır belki :)
evet kendi isteğiyle oldu :) ek iş yapmak istiyormuş :)Benim koskoca izcibaşım @Enyalios umu çaycıbaşı mı ettiniz gı'lar bakkimm
Haddi bakalımevet kendi isteğiyle oldu :) ek iş yapmak istiyormuş :)
Sizede dağıtıyormuş,duymadık sanmayın,kızımızın eli pek lezzetli,vazgeçemiyoruzBenim koskoca izcibaşım @Enyalios umu çaycıbaşı mı ettiniz gı'lar bakkimm
❤♡❤♡❤♡Haddi bakalım
ya meg benim zaafım kediler
Yaw kız bizim izcibaşımız diyorum,çaycıbaşımız deelSizede dağıtıyormuş,duymadık sanmayın,kızımızın eli pek lezzetli,vazgeçemiyoruz
ya meg benim zaafım kedilerama evimde besleyemiyorum maalesef böyle fotoğraflar atma ama
E bizimde prensesimiz ama,napalım,orman diken içinde gezdiriyonuz kızı,otursun baş köşeye premsesler gibi,elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayız,dağ bayır gezeceğine bizle takılıyo kız,e haklıYaw kız bizim izcibaşımız diyorum,çaycıbaşımız deel
Isterse dağıtır,isterse hizmet bekler
Hıhııı çaycıbaşı olaraktan premsesler gibinE bizimde prensesimiz ama,napalım,orman diken içinde gezdiriyonuz kızı,otursun baş köşeye premsesler gibi,elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayız,dağ bayır gezeceğine bizle takılıyo kız,e haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?